Şimdi Ara

Hiç bir kız size aşık oldu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
5
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortaokul son sınıfta sınıfın en güzel kızı benden hoşlanıyordu

lise 1-3 arası bir kız vardı aşık olan, bu sene başka bir liseye gitti
    lise 2, sorunlu bir kız benden hoşlanıyordu
    şimdi bir tane benden uzun kız var ama ben hoşlanmıyorum, zaten şimdiye kadar bana kim aşık olduysa hep manyak psikopat tipler oldu.

ha bir de karşılıklı aşk yaşadığımız ama işi sevgili boyutuna getirmediğimiz (çeşitli sebeplerden ötürü) bir kız var ki ben kendisine karşı hala bir şeyler hissediyorum. o ise beni tamamen hayatından silmiş, sevgili bile edinmiş durumda.

aşk boyutunda değil ama pas atan, "verir" dediğiniz tiplerden de 2 tane mevcut şu an.

edit: ilkokul 4, aleyna var ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 16 Aralık 2013; 22:14:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her sene min. 2 tane. Ego tavan yaptı tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlki 12 yaşında orta 1 deykendi. Kız çirkindi ve saçma sapan şekilde bana vurup kaçıyordu. Kovalamaya başladığım zamansa kahkaha atıyordu. Hatta bir sefer vurdum onda da şikayet etti. Sonra öğretmene şikayet ett. "Ben ona vurdum o da kaçarken bana vurdu " dedi. Öğretmen de O ÇOCUĞUN ELİ ARMUT TOPLAMIYOR dedi. İkincisi ise 19 yaşındayken dershanedeydi. Kızın boyu 1.90 ben 1.82 diydim. Ama şuan bırak aşık olmayı yüzüme bakan yok. yaş:26

• Cok eskıden bır kız soylemıstı orayı hızlıca terketmıstım gecen gun yolda gordum kızı ıyıkı cekıp gıtmısım

• Evet 7-8 olmuştur

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dersane zamanında bir kız vardı, fakat ben başka kız için ugraşıyordum salak gibi bakmadık ona, ondan sonrada bir daha olduğunu sanmıyorum. zaten karı kız için koşan biri değilim olsa olur olmasada oluri ben şuanki halimle gayet memnunum
  • hayır.yani bilmiyorum.şey..belki..pek sanmıyorum.bi bakıyım.
  • valla zamanında yaptığım öküzlüğün, al da at dercesine yaptığı ortaya guiza vuruşu yapışım nedeniyle olmamıştı. artık ne lanetledi, ne beddua ettiyse, 7 yıldır perişanız gençler. siz siz olun ayağınıza gelen fırsatı kaçırmayın.
  • 2 yıl önce dershanede vardı bir kız. Çok güzel değildi çok kötüde değilde normaldi yani. Bir başkası tarafından sevilmek güzel bir şey olduğunu anlamıştım.

Edit: Tabi bu anladığımdı anlamadıklarımda olabilir

Edit2: Gerçi birde ortaokulda vardı. 6.sınıftaydı galiba. Tabi o zaman daha çocuktuk. Onu hiç unutmuşum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 16 Aralık 2013; 22:55:44 >
  • Ortaokulda bir kız bana aşıktı ağzıyla söylemedi ama çok aşırı belli ediyordu, bir keresinde yılbaşı çekilişinde benim adımı çekmiş biraz utanarak hediyesini verdi sonra bizim arkadaş gitti o hediyeyi kırdı kıza çok ayıp olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 16 Aralık 2013; 22:31:53 >
  • Var , fakat ben kıza ısınamadım şuan sadece mesajlaşıyoruz ve arkadaşız.Yaş 18 bu arada
  • Evet ama ciddi miydi bilmiyorum.

• Olmadı olduysa da bilmiyom

• sanırım 1 kez

• Oldu qamqi oldu

• Ciddiyim.

Buraya taşınmadan önce yani sosyal biriyken en az 15'i geçik kızdan teklif aldım. Abi birinin sana değer verdiğini bilmek iyi oluyor beaaa.. Hep seni düşünüyor bla bla bla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 16 Aralık 2013; 22:50:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Maddi durumunuz uyuşmadı dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerevizmen

Maddi durumunuz uyuşmadı dimi

ewt
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.