Şimdi Ara

HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) [Ana Konu] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.806
Cevap
49
Favori
418.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ankara akıncı(mürted) gişesinden girdikten sonra yol üstündeki hiçbir şehre sapmayın, istanbul girişinde çamlıca gişesinden giriş(ya da çıkış) yapabilirsiniz. yol durumuna bakarsanız eğer 15 temmuz köprüsü yoğunsa fsm köprüsünü de kullanabilirsiniz. endişe edilecek farklı bir giriş yok. ancak ekstra paralı yola yönlendirebiliyor bazen navigasyonlar. kuzey marmara otoyoluna girmeyin, kağıthane'ye gitmek için üçüncü köprü yoluna girmenizi gerektirecek bir durum yok. ücret olarak benim giriş çıkış yaptığım için bildiğim istanbul-bolu 25,75 ankara-bolu 6 tl. toplamda 30 tl ekstra bir masraf yok. otoban üzerinden gideceksiniz. ankara'dan sonra bolu' da otobandan devam ederek bolu dağı tüneline gireceksiniz. kağıthane ortada yer aldığı için fsm ve 15 temmuz'dan istediğinizi kullanabilirsiniz. akıllı bir telefonun google haritaları çok rahat işinizi görecektir. yolculuğunuz bitmiştir belki de ben yazmış oldum cevap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zippo34

    aracımda hgs borcu 3.013 tl gozukuyor satarken problem olur mu ?
    Satsaniz bile borc sizin size ait..aliciya soyleyin yine de..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hgs de bakiyem 8 tl idi.samsundan istanbula gittim.ama eski yoldan sadece 15 temmuz köprüsünden geçtim.neyse ertesi gün yine 15 temmuz ve otobandan geri döndüm.bakiyem halen 8 tl görünüyordu.az önce 50 tl yükledim.yine değişmedi tutar.sıkıntı olurmu?yoksa birkaç gün içinde keserlermi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: International

    Beyler hgs de bakiyem 8 tl idi.samsundan istanbula gittim.ama eski yoldan sadece 15 temmuz köprüsünden geçtim.neyse ertesi gün yine 15 temmuz ve otobandan geri döndüm.bakiyem halen 8 tl görünüyordu.az önce 50 tl yükledim.yine değişmedi tutar.sıkıntı olurmu?yoksa birkaç gün içinde keserlermi?
  • Sattığımız araçtaki hgsnin iptali için online işlem yapılamıyor mu? İçinde 20 lira kalmıştı, hgs kartım yok etiketi yapıştıralı yıllar oldu. Şimdi aracı sattım, bakiyeyi yeni arabaya aktarmanın imkanı yok mu?
  • Arkadaşlar Garanti Bankası üzerinden aldığım hgs etiketi yıprandı ve camdan bir parçası düştü. Mevcut hgs mi yenilemem için PTT'ye gitmem yeterli mi yoksa Garanti ile mi halletmem gerekiyor?
  • Arkadaşlar HGS konusuna yazıyorum kusura bakmayın şimdiden lütfen.

    Kendi aracımda OGS kullanıyorum, bayramda Osmangazi Köprüsünden Balıkesir'e gidip geldik. Geçerken hesabımda bakiye yoktu, 15 gün içerisinde yüklerim dedim ve o şekilde kullandım. Daha sonra bir kaç güne bakiye yüklemesi yaptım. Fakat benim aracımla Osmangazi Köprüsünden geçtiğim gözükmüyor ve hesaba yüklediğim bakiyeden çekim yapmıyor. Hatta kullandığım ücretli yollar bile gözükmüyor. 2 haftadır aramadığım yer kalmadı neredeyse, borcum var diyorum geçiş ihlali yaptım sonra bakiye yükledim ama para çekmedi diyorum ısrarla ama benim geçiş yaptığımı göremiyorlar. Hatta Osmangazi Köprüsü için aradığımda siz ödeme yapmışsınız diyor

    Adamlar borcum olduğunu kabul etmiyorlar ısrarla. Başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba? Kullandığım tüm yolları işletenlerden geçiş ihlali olmadığına ilişkin mail yollattım kendime, bir problem çıkacağını sanmıyorum ama içim pek rahat değil.




  • Merhaba arkadaşlar,

    10 yıldır, HGS maximum kartımdan ücreti alıyordu. Maximum kartımı kapattım. Hafta sonu yola çıkacağım . Şimdi nasıl bir yol izlemem lazım ?

    Ziraat kartımı sisteme ekleyebilirmiyim ? Nasıl yapmalıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adam94

    Çözüm bulabildiniz mi? Geçen yıl satın aldığım araca HGS çıkardım hiç İstanbul'a gitmemesine rağmen FSM geçiş ücreti kesmişler... Burada okuduğum bazı geçenlerden de ücret alınmamış. Buradan benim çıkardığım sonuç plaka okumaları düzgün yapılmıyor. Karayollarına mail attım cevap- düzeltme yok aylardır. 10 lira için dava açtıracaklar bana...
    15 mayısta maille yaptığım itiraza dün cevap geldi bakiye hesabıma iade edilmiş. 3 ay 10 günde anca inceleyebildiler anlaşılan. En azından maillerin dikkate alındığını deneyerek öğrendim, paylaşıyorum.
  • 15 gunluk suresi dolan ihlaller vardi ve cezali sekilde tahsil istiyordu, az once kontrol ettigimde suresini uzatmislar nedense ve cezasiz sekilde odedim, bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar HGS etiketim yok, geçen Adana - Ankara arasında otobana girdim. HGS alacaktım ama karayollarının sitesinde geçiş ücreti 14TL gibi görünüyordu ve online öde seçeneği vardı. Ben de kredi kartım ile online ödedim, HGS almadım. Sorun yaşar mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hgs yi ucretsiz veya en makul nereden ve nasil alinir tesekurler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttde etiket ücreti 12,5tl içinde 50 tl bakiye oluyor toplamda 62,5tl yapıyor. Ya da kacak geçiş yaparsın karayollarını ararsın 0850 460 6060 ben hgs almak istemiyorum dersin hesap nosu verirler oraya parayı yatırırsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ön cam kırıldı, hgs etiketini sökerken o da yırtıldı, bankadan yenisini alayım, hemde otomatik ödeme falan yaparım dedim. Bankadan 40 tl istediler, geldim geri. Eski etiketi tamir etmeye çalışırken komşu gördü, gerek yok yırt at gitsin, plaka okuyor, etiketi okumuyor ki dedi. Doğru mu bu bilgi, sistem plaka mi okuyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Bende yırtıp attım o etiketi. 2 gün önce hgs den geçerken kaçak geçiş yazdı ama hgsmde 100 tl var. Bilmiyorum ne olacak .
  • Kendi aracımda OGS kullanmamama rağmen, hiç geçmediğim yerden ceza yazmışlar, nasıl sildiririm ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuzey Çevre Otoyolundan geçmediğim halde geçiş ücreti tahsil ediyorlar. Ankarada çalışıyorum araba İstanbulun Avrupa yakasına geçmediği halde 5 defa İstoç, Güney Başakşehir gişelerinden geçmişim gibi para tahsilatı HGS kartımda çekiliyor. İlk yalnış tahsilatı geri ödediler fakat daha sonraki 4 geçişi geri ödemediler. Hala bekliyorum. Telefon ediyorum ödeyeceğiz diyorlar fakat ödemiyorlar. Arabamın plakasının kopyalanıp kopyalanmadığını soruyorum yani benim plakayı taklit edip kullanıyor mu diye hayır öyle bişey yok diyorlar geçen arabayı da biliyorlar fakat ödemiyorlar. Bizim sistemde yalnış okuma olmuş diyorlar.




    Başına böyle durum gelen arkadaşlar var mı? Varsa ne yaptınız? Tüketici Hakları Mahkemesine mi gittiniz yoksa Cumhuriyet Başsavcılığına Suç duyurusunda mı bulundunuz? Bunun sonu gelecek gibi değil ne yapmam lazım ? Böyle sorun yaşayıp çözen oldu mu?





  • cengizsahin1971 C kullanıcısına yanıt

    Güya geçiş yaptığım tarihlerin hepsinde arabam Ankarada.

  • Arkadaşlar merhaba 100 liralık ceza gelmiş geçen ay kaçak geçişinden. Ben hgsye 300 lira attım. Bakiyeden keser mi yanlış mı yaptık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet_cahit A kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.