Yüzbaşı
05 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 0)
Gönderileri

araç beyaz renk . kar yadığı için işyerinde üstü açık kapalı parkda duruyor araç. Üzerinde 5-10 cm kar var. kar ın üzerinde durması boyaya veya başka birşeye zarar verirmi .

Geçen gün arkadaşın jetta soğukdan donuk kapı kolunu çektiğinde elinde kalmıştı . yayları kopardı galiba .

Merhaba arkadaşlar

1 ay sonra tahattüm bitiyordu . bugün tt den arandım . 35 mb olarak kullandığım sınırsız interneti 140-150 tl ye gibi bişey tam hatırlamıyorum yenileyelim dedi.
İptal etmek istediğimi söyledim .uzun konusmalar sonucu, yeni bir teklif sundular kabul ettim . sizce mantıklımı ?

35 mb hız 300 gb limit. ıvır zıvır birde müzik uygulaması varmış onu tanımlıcaklarmış. toplam 99 tl

sizce mantıklımı ?
linkdeki sarkının ismini kimse bulamamış

şarkının ismini bilen varmı ?

https://www.youtube.com/watch?v=Uh195vPngbM
İstanbul gaziosmanpaşa'da oturuyorum.
Bu sabah işe giderken karşılaştığım manzara , gözüm gibi baktığım arabanın haline bak.
boydan boya çizmiş arabamı.
Kim yaptıysa elleri kırılsın, oruçlu oruçlu çok beddua ettim .
allah kahretsin malk mülk düşmanlarını .
yaşanmaz bu şehirde arabanın haline bakyaşanmaz bu şehirde arabanın haline bak
akbank dan telefonuma msj geldi 360 tl karşılığında sigorta yenilenecekmiş. bankayı arıyorum son 1 ay kaldığı için iptal edemiyorlarmış. en basit yönden bu işi nasıl çözeriz bilen varmı.
Arkadaşlar merhaba
2 haftadır çözülemeyen bir kopma sorunum var. hergün ttneti arayıp 2-3 kere arıza kaydı bırakmakdan bıktım .
her seferinde arızanız teknik ekipler tarafından incelemeye alınmıştır msj geliyor ama düzelen hiç birşey yok .
hat değelerim bu şekilde bu değerler kopmaya sebebiyet verirmi? Bu sorunu nasıl aşıcam lütfen yardımcı olun .
ne yapmam gerekiyor.

Şuan bu msj yazarken bile 2 kere internet gitti .
Bu internet neden kopuyorBu internet neden kopuyor
Merhaba arkadaşlar Alacağım araç dün expere girdi aşağıdaki sorunlar çıktı. Model honda civic 2008 elegans. km 136 bin
45 bin son diyor satıcı . vitesde hafif vurma var yazmıs exper . Honda civiclerde kronikmidir bu sorun .
bu aracı almalımıyım siz ne diyorsunuz .
Merhaba arkadaslar
Honda civic alma arefesindeyim. Asagidaki ilandaki civic salincak degismis dedi 15 bin tlik hasar kaydi var. Salincak ne ise yarar salincagi yetkili servisde degismis arac alinirmi . Sizin fikriniz nedir cok merak ediyorum. Asagidaki arac.

https://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-honda-pisman-olmazsin-500263781/detail
Tahaütüm bitmesine 7 gün kaldi . Iptal etmek istedigimi soyleyince 3 gün kala aramami söylediler. Forum ve sikayet sitelerine baktigimda binlerce sikayet gördüm iptal etmediklerini ve isi yokusa sürduklerinden bahsediyor herkes. Geri verecegimiz modemi onlarin soyledikleri bayilere verilecekmis.iptal icin gonderilen fakslari türlü bahanelerle kabul etmiyorlarmis.vs vs.. En kolay sekilde bu firmadan nasil kurtulurum yardimci olacak varmi arkadaslar? Birde bu modemi kargoyla gonderebilirmiyiz.iptal etmek icin illaki 3 gun kalami aramak gerekiyor bu insanlari?
Merhaba arkadaşlar,

Aracın gösterge ekranında kontağa çevirdiğimde delwechs yazıyor ve bir defa uyarı sesi veriyor ne anlama geldiğini biliyor musunuz?

VEya bu hatayı nasıl kaldırabilirim .
Hakkında
Forum İmzası:
Origin : erdenyavuz34
Hakkımda:
Pro Club : istanbuLLs

Fifa 2014 ıd : erdenyavuz34
Fifa 2013 ıd : erdenyavuz34
Fifa 2012 ıd : erdenyavuz34
Pro Evolution Soccer 2011 ID : erdenyavuz
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 802
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 20.970 (Bu ay: 416)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 249 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.