Şimdi Ara

Hesap alırken 2 kere düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birkaç gün önce Plat hesabımı forumdan bi arkadaşa sattım.Kendisinin normalde gümüş hesabı varmış.Her neyse, ben sonra yeni bir hesap açıp, arkadaş listesine ekledim hesabın yeni sahibini.Oynadığı oyunu izleyim dedim...Rakipler tabi ki eskiden karşılaştıklarına benzemeyince farm yapamaz oldu.Top oynadığı oyunda jungle oyuncusu CSde baya bi önüne geçmişti.Verilen ucuz killeri söylemeye gerek yok zaten...Bu da maç geçmişinden bi görüntü:

Hesap alırken 2 kere düşünün

Hesap alacak arkadaşlara şunu baştan diyeyim:Eğer kendinizi alacağınız hesabın liginde görmüyorsanız hiç bulaşmayın.Yoksa lose streak'e bağlar, oyundan gram zevk alamazsınız.Ha "Ben yenile yenile kendimi geliştiririm" diyen arkadaşlara saygım sonsuz.

not:Sattığım arkadaş konuyu okuyorsa kusura bakmasın.Nick vermedim zaten.Sattıktan sonra düşüncelerim böyle şekillendi.

• Flashsiz lee rengar ve kayle. Ne diyelimki bronze 5 bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç senin.Senin gibiler yüzünden oyun bu halde
  • Aynı mantık eloboost içinde geçerli. Sen o ligin adamı değilsen para verip profilinde bir üst ligin adını yazdırman senin için önemli değil.
  • Normal oyun oynuyorsa sıkıntı yok. Normalde zaten diamondlara karşı unrakedlar geliyor. O yüzden biraz anlamsız olmuş
  • flash almayan adam challenger olsun saygım olmaz . Ignite heal ignite smite alıyorlar bu aptal daha da beter . Bu arada oyunuma gelmişti böyle biri ama bu adam mı kesın emın degılım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banlanan adam 1

flash almayan adam challenger olsun saygım olmaz . Ignite heal ignite smite alıyorlar bu aptal daha da beter . Bu arada oyunuma gelmişti böyle biri ama bu adam mı kesın emın degılım.

challangerda fizze flash alanı görmedim daha panpa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Normal oyun oynuyorsa sıkıntı yok. Normalde zaten diamondlara karşı unrakedlar geliyor. O yüzden biraz anlamsız olmuş

Normal oyunlarda da yine ligine yakın rakipler geliyor çok yüksek ihtimalle.Yani platsan gold-diamond karması falan oluyor takımlar.Ama tabi premade falan girersen işler değişiyor o zaman.Hem oyunu daha iyi seviyede öğrenene kadar dereceli girmemesine sevinirim.

Zaten benim konu açmamdaki amaç, sattığım hesabın akıbeti değil, yeni hesap almayı düşünen arkadaşlara uyarıda bulunmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Normal oyun oynuyorsa sıkıntı yok. Normalde zaten diamondlara karşı unrakedlar geliyor. O yüzden biraz anlamsız olmuş

Normal oyunlarda da yine ligine yakın rakipler geliyor çok yüksek ihtimalle.Yani platsan gold-diamond karması falan oluyor takımlar.Ama tabi premade falan girersen işler değişiyor o zaman.Hem oyunu daha iyi seviyede öğrenene kadar dereceli girmemesine sevinirim.

Zaten benim konu açmamdaki amaç, sattığım hesabın akıbeti değil, yeni hesap almayı düşünen arkadaşlara uyarıda bulunmak.

Valla bizde öyle olmuyor.

3 elmas 2 plata karşı , 4 unranked 1 plat gelebiliyor.

Yada tam tersine bir anda karşımıza 1 challenger ,3 elmas 1 gelebiyor. hadi bu yine yakın sayılır en azından zevk ala ala eziliyoruzda diğerlerinde direk 25-2 gibi skorlar oluyor. 1 kere ölenlere feeder falan diyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

quote:

flash almayan adam challenger olsun saygım olmaz . Ignite heal ignite smite alıyorlar bu aptal daha da beter . Bu arada oyunuma gelmişti böyle biri ama bu adam mı kesın emın degılım.

'e si var q su pampa' demiyorlar demi
  • bi şey sorucam normal oyunlarda da win/lose a göre mi eşleştirme yapılıyor?
  • Shacoya flash alan adamla oyuna girmem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

quote:

'e si var q su pampa' demiyorlar demi

e var q var diyorlar ki haklılarda onun yerine başka spel almak daha mantıklı tabi işin aslını bilemem fizz oynamadığım için.

• kendiniz o ligde görmüyosanız ne demek ya sorsan bronzelara kimse kendini bronze da görmüyodur zaten bu server kötü troller geliyo diyen herkes zaten oynamayı bilmediği için trol geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Shacoya flash alan adamla oyuna girmem.

almak zorunda kalıyorum almayınca 4 kişii flamelemeye başlıyo kill çalcan de mi **** falan diye ama normal oyunda takmam
  • /mute all

• quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

/mute all

rankedda korkuyorum ya.Silver bu adamlar her bi şeyi chatte yazıyolar işaret atmayı bilen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saxskar

Suç senin.Senin gibiler yüzünden oyun bu halde

Haklı
  • Arkadaş flasha karşı heralde.
  • Saxskar kullanıcısına yanıt
    çok haklısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.