Şimdi Ara

Heryerden İPHONE ya da İPAD alın ama Turkcell ve Genpa'dan almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibi olduğum iphone 4 cihazını home tuşu arızası ile Turkcell TİM ile Genpa ankara servisine gönderdim.Bozulan ve işlevini yitiren home tuşu nereden temin edildiği ile ilgili kesinle verilmeyen bilgi neticesinde ne olduğu belli olmayan tuş ile değiştirilmiş.Bu cihazı Teleservis'ten alsaydım (Vodafone kontratlı) ya da yurtdışından getirseydim uluslararası garanti gereği birebir değişim yapılacaktı.
    Turkcelle yaptığım görüşmede de verdikleri bilgi kısaca ben cihazı satarım gerisine karışmam şeklindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdirim -- 15 Haziran 2012; 20:52:54 >

• Gidin pasajdan alın daha iyi burası
    Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macintosh döneminden beri bildiğim firmayı bana öğretmeye kalkıyorlar.Turkcell yaklaşımı çok güzel ama merdiven altı firmalar bile böyle davranmıyorlar...İphone 4 ümü tamamen söküp home tuşunu değiştirdiler.O tuşun çıkması için diğer tüm parçaların sökülmesi gerekiyor..Üstelik Genpa'nın teknisyeni hangi parça ya da parçaları takmayı unuttu bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdirim -- 15 Haziran 2012; 21:29:36 >

Orijinalden alıntı: serdirim

Macintosh döneminden beri bildiğim firmayı bana öğretmeye kalkıyorlar.Turkcell yaklaşımı çok güzel ama merdiven altı firmalar bile böyle davranmıyorlar...İphone 4 ümü tamamen söküp home tuşunu değiştirdiler.O tuşun çıkması için diğer tüm parçaların sökülmesi gerekiyor..Üstelik Genpa'nın teknisyeni hangi parça ya da parçaları takmayı unuttu bakalım..

Cihaz kac aylik

• Geçmiş olsun, malum burada ki sözde garanti olayını biliyoruz.

Hekimoglu İsmail
  • aynı problemden dolayı ben 3Gs'imi göndermiştim kapımdan gelip aldılar kapıma vodafone red ile 1 ay sonra sıfırı ile değişti ayrıca kapıma kadarda getirdiler. kullanmam içinde'iphone verilmişti bana vodafone red tarafından gözünü seveyim vodafone...

PSN:CHNUZUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspectT

aynı problemden dolayı ben 3Gs'imi göndermiştim kapımdan gelip aldılar kapıma vodafone red ile 1 ay sonra sıfırı ile değişti ayrıca kapıma kadarda getirdiler. kullanmam içinde'iphone verilmişti bana vodafone red tarafından gözünü seveyim vodafone...

Y.dışındada aynı muamele var,ama nedense türkiyede bilgisiz eleman kafasına göre iş yapan eleman dolu,ne işini adam gibi yapıyor nede birşeyini cihaza çinden gelme parça takıyolarsa nerden bileceğiz,türkcell benden uzak olsun,2 senelik abonesiyim faturalı gidip iphone vermediler bana,vay efendim sadece 3 kere 150 küsür tl faturamı 2 gün geç ödemişim diye boş günümde ilk işim numaramı taşıtmak olacak parasında degilim sırf bu muamele yüzünden
  • Sizin basınızdan kötü bir deneyim gecmis. Benim yeni iPad'imi 1 ölü pikselden dolayı 2 kez değiştirdiler ki normalde en az 3 tane olması gerekiyordu. TİM'lerden alınan cihazlar isterse 1 dakika sonra götürüp bu cihazda sorun var deyin yine de teknik servise yönlendiriyor zaten. Teleservice de ölü pikselden dolayı iphone'umu değiştirmişti ama bekleme süresi daha uzun olmuştu. Tuşlar ilgili sorunlar için genelde temizleme yapıyor teknik servisler, cihaz degisimi yapanı görmedim nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 16 Haziran 2012; 12:01:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: alican09turk

Sizin basınızdan kötü bir deneyim gecmis. Benim yeni iPad'imi 1 ölü pikselden dolayı 2 kez değiştirdiler ki normalde en az 3 tane olması gerekiyordu. TİM'lerden alınan cihazlar isterse 1 dakika sonra götürüp bu cihazda sorun var deyin yine de teknik servise yönlendiriyor zaten. Teleservice de ölü pikselden dolayı iphone'umu değiştirmişti ama bekleme süresi daha uzun olmuştu. Tuşlar ilgili sorunlar için genelde temizleme yapıyor teknik servisler, cihaz degisimi yapanı görmedim nerdeyse.

Aslında bayiden bayiye değişiyor. Gecen sene bir telefonu (350tllik) 4 gün kullanıp ustune para ekleyip başka bir telefonla değiştirmiştim.
    İPhone da ne olur bilmem.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.