Şimdi Ara

Bir kulaklık girişi olmayan telefon da HTC’den geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir kulaklık girişi olmayan telefon da HTC’den geliyor


    Akıllı telefonlarda 3.5mm kulaklık girişini feda etme trendi giderek ilgi görmeye başladı. Geçmiş yıllarda incelik rekoru kıran telefonlarda yer verilmediğini görüyorduk ancak şu anda ana akım akıllı telefonlarda da bu özellikten vazgeçiliyor.


     


    Apple iPhone 7 serisi, LeEco Le Pro 3 modeli ve şimdi de HTC’nin yeni Bolt adındaki operatör telefonunda 3.5mm kulaklık girişi kaldırılmış. Bunun yerine model USB Tip-C standardı üzerinden ses aktarımı sunacak.


     


    Ayrıca Bkz.SanDisk’ten dünyanın ilk 1TB kapasiteli SD kartı

    ABD’li Sprint operatörüne özel olacak HTC Bolt adındaki model HTC 10 amiral gemisinin biraz elden geçirilmiş hali olarak görünüyor. Metal gövdeye sahip olan telefonun Home butonuna parmak izi okuyucu entegre edilmiş. Arka kısımda LED flaşın en yukarıya konumlandırılması dikkat çekiyor.


     


    HTC Bolt modelinin donanımı ile ilgili bilinenler çok az ancak amiral gemisi seviyesinde olduğunu belirtenler çoğunlukta. Bu bakımdan HTC 10 benzeri bir konfigürasyon ile karşılaşabiliriz. Yani Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 5.2 inçlik 2K ekran, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya gibi özellikler söz konusu.


     







  • Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış ulan apple...

  • İşte Apple yine istediğini yaptı. Herkesin dalga geçtiği gereksizliğin dibine vurmuş bir özellik, diğer firmaların da Apple yaptıysa biz de yapmalıyız yoksa satışımız düşer düşüncesiyle bir trend haline geliyor.

  • Artık standart olacak zaten 3.5 mm jacksız telefonlar, şaşırtmadı. :)

  • İnsanları zor duruma sokmaya ve zorunlu hale getirmeye yönelik bir adım.

  • Sonra Apple neden sektöre yön veriyor diyorlar. İt ite it de kuyruğuna hesabı. Gereksiz ve kötü dahi olsa Apple'ın izinden gitmek kadar salak birşey olamaz .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DubSteq

    Sonra Apple neden sektöre yön veriyor diyorlar. İt ite it de kuyruğuna hesabı. Gereksiz ve kötü dahi olsa Apple'ın izinden gitmek kadar salak birşey olamaz .

    Motorola daha önce kaldırdı 3.5mm girişi...
    Apple yön vermeyi Steve öldükten sonra bıraktı aslında yaşarkende pek yön verdiği söylenemez
    İt ite it de kuyruğuna hesabı
  • Crashlone kullanıcısına yanıt
    Yön vermek ve ilk kez yapmak arasında fark var hocam. Bu adamlar her şeyi ilk yapmıyor ama ne yaparlarsa örnek alınıyor, kopyalanıyor. İster istemez milletin aklında Apple yenilikçi algısı oluşuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC yine aptalca bir iş yapıyor. Adam zaten kulaklık çıkışı gücü olarak piyasadaki en iyi telefonları üretiyor. Ne gerek var Type-C portlu kulaklığa.

  • Abi amaç belli daha fazla aksesuar ve daha fazla bir para bu kadar basit...

  • Apple'ın kullanıcısı olarak, eğer 3,5 Jack girişi değişecek veya buna alternatif getirilecekse bu Apple'nın değil Sony'nin işidir, şimdilik diğer firmaların apple'ı taklit etmesini izlemekle yetineceğiz. Asla nihai karar olmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xjambix

    Apple'ın kullanıcısı olarak, eğer 3,5 Jack girişi değişecek veya buna alternatif getirilecekse bu Apple'nın değil Sony'nin işidir, şimdilik diğer firmaların apple'ı taklit etmesini izlemekle yetineceğiz. Asla nihai karar olmayacak

    Neden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DubSteq

    Yön vermek ve ilk kez yapmak arasında fark var hocam. Bu adamlar her şeyi ilk yapmıyor ama ne yaparlarsa örnek alınıyor, kopyalanıyor. İster istemez milletin aklında Apple yenilikçi algısı oluşuyor.

    +1 Apple tuşlu telefona geri dönüş yapsa onu bile örnek alırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    Çünkü vizyonlar farklı. Söz konusu müzik ise, sadece sony değil bu platformda dünyada daha söz hakkı olan kurumlar, kişiler var. Sony bu çizgide yaratıcılığı fikirsel ve teknolojik anlamda gücü olan bir firma. Apple ise halihazırda var olan icat edilmiş, keşfedilmiş bir şeylerin daha güzelini yapma peşinde (tabi genel olarak)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar apple fiziksel klavyesiz telefon çıkardığında da böyleydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 23 Eylül 2016; 20:42:13 >
  • Jack siz telefon asla almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ulan sizin verdiğiniz dandik kulaklıkları kullanmak istemiyorum. Yada bilmem kaç dolara sattığınız dönüştürücüleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer markalar, iPhone 3,5 mm girişini kaldırdı diye kendileride bunu yapmak zorunda kalıyorlar. Çünkü tüketici öyle istiyor, iPhone'a benzemesini istiyor. Apple'ın yön verdiğinden falan değil yani. Kaç sene öncesine dönüş yaptık resmen, bu mu yön vermek?

    Ben iPhone'nunda Lightning yerine USB Type-C kullanması gerektiğini düşünürken adamların yaptığına bak.

    3,5 mm girişinin kaldırılmasının bir kullanıcı olarak bana kattığı şey nedir? Sakın bana telefonlar daha ince olabilecek demeyin. İnce olacak diye ergonominin ırzına geçtiler zaten, daha ince telefonu nasıl tutacağız da kullanacağız. Bükülmesini söylemiyorum bile.

  • bu kabul edilebilir bir şey değil ben hem powerbanki hem kulaklıgı aynı anda kullanan biriyim yollarda. valla hepsi bu yoldan gidecek değil. kim giderse onu bırakırız zor değil. zaten şu anki s7 xperia xz tarzı cihazlar 10 yıl gidecek donanımda

  • Analog sesi nasıl daha kaliteli olarak dijital çıkışta alacaklar merak ediyorum sesin kendisi zaten analog.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.