Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Opel 2007 Corsa d aracıma bende multimedia ve navigasyon olarak kullanmak istiyorum.
    Tablet de olabilir 7".önerisi olan var mı arkadaşlar?
    Max 500 TL harcayabilirim de.

Reeder a8i q2
    Turkcell t tablet
    Sizce hangisi tercih edeyim?
    Farklı önerisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 7 Nisan 2018; 16:03:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

2012 Citroen c elysee aracima kamera aldim elektrik tesisati tamam tek sorun kamerayi tampona sabitledigimde kablolarini iceriye nerden alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penryn kullanıcısına yanıt
    kararınız hangi yönde oldu hocam ?

bende de 2008 corsa d var ve multimedya navigasyon araştırmaları yapıyorum..
  • Merhaba,

2014 Opel Astra 1.4T Sport aracıma ne alabilirim? Mirrorlink özelliği olan bir ürün olursa çok iyi olur.
  • Merhaba 2017 kia ceed için aldığım android 4.4 navimex android multimedia cihazımın koltuk başlıkları için video çıkış larından sinyal alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcotrass -- 14 Nisan 2018; 9:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emyn1907

kararınız hangi yönde oldu hocam ?

bende de 2008 corsa d var ve multimedya navigasyon araştırmaları yapıyorum..

AliExpress den ucuz yollu güzel bir tutacak aldım. Telefon koyucam. Bu yüzden hiçbişi almadım. Telefon da hepsini yapıyo. Gereksiz buldum şuan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

ilk defa araba aldım. skoda fabia style 2015 model.
    araçta park sensoru yok. ben arkaya kamera ve öne kamera koydurmayı düşünüyorum.
    araçtaki ekran bu işi desteklermi, en azından birini o ekrana bağlayabilirmiyim.
  • Selam kawai kv 4000 nasıldır acaba megane 2 araca uyarmi ve direksiyon kumandasını calistirirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 22 Nisan 2018; 18:9:59 >
  • Merhaba,

Opel Astra J - 2012 model (hatchback) aracım için multimedia sistemi düşünüyorum.

Önerilerinizi alabilir miyim? Geri görüş kamerası bulunması da önemli..
  • Arkadaşlar multimedya ekran taktıran arkadaşlara birkaç sorum olacak yardımcı olabilir misiniz?

1) Öncelikle piyasada Windows CE tabanlı ve Android tabanlı ekranlar var. Araştırdığım kadarıyla Windows CE tabanlılar daha stabil fakat program ekleme çıkarma pek yapılmıyor. Android ise istediğiniz navigasyon uygulamasını ve diğer uygulamaları yükleyebiliyorsunuz fakat bluetooth, flash bellek, kilitlenme vs vs hatası alanlar çok gözüküyor. Bu konuda hangisini kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıca Navimex, Navitech, Navix, Cyclone, Daiichi, Necvox, Avgo vs. hangisini tavsiye edersiniz?

2) İkinci olarak radyo çekim kuvvetinden dert yananlar çok kullandığınız modellerde radyo kuvvetleri nasıl? Cızırtı yapıyor mu?

3) Aracın USB, Aux ve Bluetooth mikrofon girişleri multimedya ekrana bağlanabiliyor mu yoksa kendi bağlantılarını mı kullanmak gerekiyor?

4) Park sensörleri grafik olarak bu ekranlarda gözüküyor mu ve aracın diğer sensör ve özellikleri ekranda gözüküyor mu?

5) Kontak açtıktan sonra açılış süreleri çok mu uzun sürüyor? Androidler uzun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Blood -- 23 Nisan 2018; 21:26:5 >

• Merhaba,

Navimex marka double teyp var fakat ekran yok ve tuşları çalışmıyor.Sadece ses geliyor sorun ne olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Blood

Arkadaşlar multimedya ekran taktıran arkadaşlara birkaç sorum olacak yardımcı olabilir misiniz?

1) Öncelikle piyasada Windows CE tabanlı ve Android tabanlı ekranlar var. Araştırdığım kadarıyla Windows CE tabanlılar daha stabil fakat program ekleme çıkarma pek yapılmıyor. Android ise istediğiniz navigasyon uygulamasını ve diğer uygulamaları yükleyebiliyorsunuz fakat bluetooth, flash bellek, kilitlenme vs vs hatası alanlar çok gözüküyor. Bu konuda hangisini kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıca Navimex, Navitech, Navix, Cyclone, Daiichi, Necvox, Avgo vs. hangisini tavsiye edersiniz?

2) İkinci olarak radyo çekim kuvvetinden dert yananlar çok kullandığınız modellerde radyo kuvvetleri nasıl? Cızırtı yapıyor mu?

3) Aracın USB, Aux ve Bluetooth mikrofon girişleri multimedya ekrana bağlanabiliyor mu yoksa kendi bağlantılarını mı kullanmak gerekiyor?

4) Park sensörleri grafik olarak bu ekranlarda gözüküyor mu ve aracın diğer sensör ve özellikleri ekranda gözüküyor mu?

5) Kontak açtıktan sonra açılış süreleri çok mu uzun sürüyor? Androidler uzun gibi.
    Peugeot 3008 aracım için LCD ekran kararması nedeniyle 2 ay önce Cyclone2 taktırdım, cihazın radyosu orijinali kadar iyi çekmiyor, biraz çukurda kalan bölgelerde yayın bulamıyor, onun dışında genelde sorunsuz. Aracın Park sensörü, varsa kamera ve diğer araç/motor/lastik vb. ikazlarının hepsini karşılıyor. Aracınızda eğer "CAN BUS" sistemi varsa alacağınız multimedyanın da CAN BUS soketi olmalı, hatta bu soketi olan ürünleri tercih ederseniz aracın tüm bilgileri sorunsuz görülür, bir çok uyum sorunu ortadan kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatan873 -- 25 Nisan 2018; 17:11:34 >

• hyundai i20 2012 model aracım için önerebileceğiniz multimedya cihazı nedir ?
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum yanıtınız için. aracım 2010 Hyundai GETZ, bunlara double-din teyp takılabiliyor mu bilmiyorum, internette ön teyp konsolu baktım bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UFO123 -- 30 Nisan 2018; 23:37:28 >
  • renault symbol 2011 aracım için daha önceden newfron an-7805 almıştım ancak donma gps çalışmaması ve ekran gitmesi gibi birçok sebepten dolayı servise gönderip durdum. Teyp benden çok istanbul'a gidip gelmişliği var. Onu sattım, şimdi yerine başka bir teyp almak istiyorum mümkünse android olsun. Bende Raymos Rym-7380 An ve navitech ux-180v veya navimex 777 modelleri arasında kaldım öneriniz nedir ? kullanan var mı bu cihazlardan.

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• Android multimedya taktırdım falat araç uzun süre kapalıyken radyo kanalları hafızadan siliniyor saat değişmiyor doğru devam ediyor. Nasıl çözeriz bu problemi

• agskaya A kullanıcısına yanıt
    bağlantı hatalı yapılmış olabilir normalde unutmaması gerekir. Marka model nedir ?
  • Markayı bilmiyorum android 5.1 yüklü civic fd6 için. kısa sürede silmiyor fakat uzun süre kapalıyken siliyor uzun süreden kastım 4-5 saat

• Merhabalar kia venga aracımda ki necvox hd9821 model multi media cihazım arızalandı cihaz açılıyor ancak dvd,usb,sd card gibi menülere girildiğinde sinyal yok uyarısı veriyor çalışmıyordu sadece geri vitese takıldığında kamera görüntüsü çalışıyordu cihazı necvox e gönderdim ve mekanik bord ve ana bordun arızalı olduğunu ve kdv hariç 470 tl masrafı olduğunu söylediler. Çok uçuk bir rakam olduğunu düşünüyorum ,daha farklı ve daha uygun cihazımı nereye tamir ettirebilirim bu konuda bilgili arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum . Veya aracım için tamir yerine daha mantıklı uygun sıfır bir cihaz bulabilirsemde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almirabugra -- 15 Mayıs 2018; 21:16:46 >
  • Merhabalar ;

2006 1.3CDTİ HB bir Opel Astra aldım. Biraz acemiliğim var. Geri görüş ve ön çekim istiyorum ama dikiz aynası beni üzmeyecek bir model önerirmisiniz.

Bu Double Teyp ler hep çin malı problem potansiyeli yüksek geldi. Bütcem 700 TL ye kadar.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.