Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.576
Cevap
80
Favori
369.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşım aracı için 700 TL bütçemiz içerisinde teyp ve anfi alıcaz

Aracın üzerinde gelen 4 adet oval pioneer hoparlör ve bir adet pioneer 30 luk bass var

Amatör seviye olarak önereceğiniz cihazlar nelerdir

@SKRIIIEX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 Aveo lt aracım için multimedia arıyorum veya deck mevcutmu fiyat nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

2013 Aveo lt aracım için multimedia arıyorum veya deck mevcutmu fiyat nedir

Mevcut 1350tl 7.1 android

• quote:

Orijinalden alıntı: GcGokhan

Navigasyon şart değil. Dokunmatik hassasiyeti üst düzey olmasına gerek yok. HD çözünürlük şart değil.

Bana orijinalini aratmayacak kalitede ses veren, USB çalıştıran, bluetoothtan çalışan, menüler arasında gezerken müthiş hızlı olmasa da kahır etmeyen bir alet yeter artar.

500tl ye mekaniksiz 7 inc teybim var isterseniz markasi wondex

• quote:

Orijinalden alıntı: bicer79

Merhaba arkadaşım aracı için 700 TL bütçemiz içerisinde teyp ve anfi alıcaz

Aracın üzerinde gelen 4 adet oval pioneer hoparlör ve bir adet pioneer 30 luk bass var

Amatör seviye olarak önereceğiniz cihazlar nelerdir

@SKRIIIEX

Arac nedir

• 4 adet Pioneer Ts-A6996s ve 30 cm Pıoneer TS-W311S4 bass var araç 206 2002 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeyesCC3 -- 28 Mart 2018; 8:14:0 >
  • hocam iyi günler 2015 model toyota corolla aracıma innova marka multi medya taktırmayı düşünüyorum satıcı üründen çok memnun kalacağımı söylüyor fakat biraz kafam karıştı ürünün garatili olduğunu söyledi sizce nasıl bir marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESERRESE

hocam iyi günler 2015 model toyota corolla aracıma innova marka multi medya taktırmayı düşünüyorum satıcı üründen çok memnun kalacağımı söylüyor fakat biraz kafam karıştı ürünün garatili olduğunu söyledi sizce nasıl bir marka

bilinmedik bvir marka
  • selamlar.laguna 2 faz 1 aracıma cok abartılı olmadan bır muzık sıstemı yapmayı amaclıyorum.aracın uzerınde fabrıkasyon olarak cabasse 6 lı cd changer var.bagajdada amfıtuner denen bır bır cıhaz da mevcut.sısteme cabasse hoparlorler 4 adet ve 2 tane de on goguste tız ses ıcın tweter mevcut.benım amacım bu 6 lı cd changer ı cıkartıp uzerındekı esya gozunude cıkartıp double dın le degıstırmek.ve bunun yanındada bır tane sub alıp bagaja koymak.arac uzerındekı anfıtuner ıs gorurmu bılemıyorum.bu konuda ve subwofer ıcınde tavsıyenızı beklıyorum.eger gerek olacaksa bır adette orta yollu bır 4 kanallı amplıfer da tavsıye edersenız cok sevınırım.aractakı hoparlorlerı degıstırmeyı dusunmuyorum gayet basarılı buluyorum hoparlorlerımı.eksık bır bılgı verdımmı bılmıyorum.elımden geldıgınce aractakı donanımı yazmaya calıstım.hersey gonlunuzce olsun.sımdıden cevabınız ıcın tesekkur ederım.saygılarımla
  • Merhablar hocam
    Aracım 2005 model Hyundai Tuscon

double ekran almak istiyorum. geri görüş şart ama navigasyon şart değil. aux girişi ve bluetooth olursa çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 30 Mart 2018; 13:7:28 >
  • Hocam 2014 yılında açmışsınız sayfayı, maşallah hala soruları yanıtlıyorsunuz, bravo tebrikler.
    Ben "Navitech UX-180V" cihaz hakkında bilgi almak istiyorum, bu cihaz inceleme fırsatınız oldu mu? Özellikle NAVİGASYON. Bir yerde internet basğlantısı gerekir demiş, bir yerde içinde yüklü haritalarla çalışır demiş. NAVİTECH Türkiye internet sayfasında bulamadım bu modelini. Bir de IPHONE ile uyumlu mudur? iphone telefonu aktarbilir miyiz bu cihaza? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UFO123

Hocam 2014 yılında açmışsınız sayfayı, maşallah hala soruları yanıtlıyorsunuz, bravo tebrikler.
    Ben "Navitech UX-180V" cihaz hakkında bilgi almak istiyorum, bu cihaz inceleme fırsatınız oldu mu? Özellikle NAVİGASYON. Bir yerde internet basğlantısı gerekir demiş, bir yerde içinde yüklü haritalarla çalışır demiş. NAVİTECH Türkiye internet sayfasında bulamadım bu modelini. Bir de IPHONE ile uyumlu mudur? iphone telefonu aktarbilir miyiz bu cihaza? teşekkürler.

Iphone ile uyumlu degil cihazda navigasyon yok navigasyon icin markettem navigasyon yazilimini indirip intermet uzerinden calistiriliyor bu model pek iyi degil baska cihazlara yonelmenizi tavsiye ederim aracinizin marka modelini verirseniz alternatif cihaz sunabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bicer79

4 adet Pioneer Ts-A6996s ve 30 cm Pıoneer TS-W311S4 bass var araç 206 2002 model

Pek alternatifiniz yok double yeriniz varsa universal yoksa piomeer sd usb cd cihaz aalabilirsiniz deh 3000/4000 serisine bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: skynet

Merhablar hocam

double ekran almak istiyorum. geri görüş şart ama navigasyon şart değil. aux girişi ve bluetooth olursa çok iyi olur

letgo.onelink.me
    letgo - the fastest growing marketplace to buy & sell locally
    https://letgo.onelink.me/O2PG/ff18c864

Buyrun uygun fiyatli tam size gore bir cihaz

• Merhaba

Stok teyp ve hop sistemi gelen VW Golf araçlara keyfi olarak sadece Subwoofer eklemek mümkünmüdür? on/off kumanda eklemek kaydı ile böyle bir eklenti yapılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Merhaba

Stok teyp ve hop sistemi gelen VW Golf araçlara keyfi olarak sadece Subwoofer eklemek mümkünmüdür? on/off kumanda eklemek kaydı ile böyle bir eklenti yapılabilir mi?

Yapilir anfi gerekir

• UFO123 kullanıcısına yanıt
    Hocam navitech yeni ürünlerini bilmiyor ama 2008 yılında aldığım usb sd kart Cd li teyp hala çalışıyor ve ses kalitesi de oldukça iyi

Bu cihazda Android olduğuna göre içerisine igo veya here wego tarzı haritaları içinde barındıran navigasyon yüklerseniz emin olun Google maps tan daha iyi çalışır internet ihtiyacı olmadan. Tek problem internet bağlantısı olmadığı sürece anlık trafik durumuna göre çevrim içi nerede trafik yoğunluğu var göremessiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: skynet

Merhablar hocam

letgo.onelink.me
    letgo - the fastest growing marketplace to buy & sell locally
    https://letgo.onelink.me/O2PG/ff18c864

Buyrun uygun fiyatli tam size gore bir cihaz

teşekkürler fakat linke tıklayınca direk letgo nun ana sayfasına yönlendiriyor hocam ürün çıkmıyor

• avgo 1800 nasıl, özellikleri iyi gibi, aşırı pahalı profesyonel bir şeye gereksinimim yok. işimi görür mü? arac citroen c2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the voyager -- 3 Nisan 2018; 16:18:20 >
  • eski kasa 2011 bmw 116 ya dokunmatik ekran bluetooth navigasyon özelliği olan bir multimedya sistem taktırmak istiyorum.
    Gövdenin üstünde yukarı doğru açılan bir kapak var. Ekran buraya açılır kapanır şekilde monte edilebilir mi?
    116 ya monte edilmiş multimedya ekranların örneklerini görebileceğim bir sayfa var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.