Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.552
Cevap
75
Favori
338.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 87 model dogan aldim arabada kolon dahi yok simdilik ufaktan bi teyip iki kolon almayi dusunuyorum ne onerirsin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba honda civic 2018 eco executive aldim daha önceki aracim leon du 8 hoparlor vardi ama benjm icin yeterliydi en azindan buna yakin honda aracima arka hoparlor degisse veya cok ugrastirmayacak yeterli bir ses sistemi kurabilirmiyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unifeb1982

    Hocam merhaba honda civic 2018 eco executive aldim daha önceki aracim leon du 8 hoparlor vardi ama benjm icin yeterliydi en azindan buna yakin honda aracima arka hoparlor degisse veya cok ugrastirmayacak yeterli bir ses sistemi kurabilirmiyiz?
    %25 performans farki olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 2008 civic için navitech 9914 düşünüyordum ama , bugün bi arkadaşım newfron nf-h1a modelini önerdi.Araç üzerinde şu an Qline 2000 watt anfi, 4 tane powerbass 2xl hoparlör,bitane de küçük subwoofer var 500 watlık.Ses kaliteleri ve performansları hakkında hiç bir fikrim yok beni yönlendirebilirsen sevinirim.Yardımın için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz_ksk -- 10 Eylül 2018; 17:39:50 >
  • pioneermusic P kullanıcısına yanıt
    suat tuning , şemikler.Çok düzgün , tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz_ksk -- 10 Eylül 2018; 17:51:58 >
  • Wolkswagen golf 2004 model istanbul'da multimedya sistemi taktıracağım, nasıl bulabiliriz.
  • dnz_ksk kullanıcısına yanıt
    profosyonel satnd kuran birisi midir kendisi cunki boyle biri anlar normal custom ayarlari haric teyip icinde cros diye baslayan bir ayar secenegi daha mevcut ve orda rear sub front tarzinda ayarlar var bazi sarkilarda rear cok faydasi oluyor bazi sarkilarda kapatiyorum yoksa bass kaybolur biraz karmasik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar iki araç var double teyp taktıracağız.Opel astra hb classic ile megane 2 bu araçlarla uyumlu iyi bir double teyp önerisi verir misiniz.
  • Renault Kangoo 2009 model arabada müzik dinlemek için çakmaklık Bluetooth aparatından almayı düşünüyorum. İnternet üzerinden araştırma yaptığımda yorumlarda sürekli ses cızırtılı, az geldiği şikayetleri okuyorum.



    1-Araçta USB girişi yok

    2-Direksiyonun yanında ses açma-kapatma aparatının yanında CarPlay işareti ve düğmesi olduğu halde telefonu görmüyor

    3-Telefonla konuşma özelliği önemli değil

    4-Sadece telefonumdan radyo uygulaması açtığımda arkada ses olsun yeter



    Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirse sevirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iso soketli hyundai arabama,2013 kia dan çıkma teybi takmak istiyorum, soketleri uymuyor, evirici soketi nerden bulabilirim.
  • Merhaba. 2014 corsaD kasa aracıma multimedia teyp düşünüyorum. Maksimum 700/800₺ civarında önerebileceğiniz cihaz var mıdır? Benim için en önemlisi sorun yaratmasın, bluetooth/usb olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde for-x 17UN android teybim var. Resimde görünen soketler yok. Piyadada bulamadık. Şemada bulamadım. Pinlerinin hangisi hangi çıkış olduğunu bilsem çözeceğim bir şekilde ancak onuda bilmiyorum. Ne yapabiliriz bu konuda.

    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba , doblo d3 aracımda navnet android mültimedia sistemi var son zamanlarda - maalesef android process media işlemi durdu - hatası alıyorum çözümü hakkında bilginiz var mıdır ?
  • mrb iyi akşamlar. Clio4 aracim için
    edison ed1540 comp aldım crossoverlı. Ve,
    Pioneer ts A6966s 420w aldim internetten.

    Elimde de jameson usa505A 2500w amfim var. Yüksek beklentim yok. Teyip orjinal. Ama bana dediler ki bu hoparlörü amfi yakar. 250 lira verdik nasıl olcak bilmiyorum. Bilginize sığındım..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 2016 model Ford Fiesta Titanium X bir aracım var: bluetooth telefon, cepten fizy vb müzik dinlemek ve navigasyon ihtiyacımı karşılamak üzere maliyet etkin ve sağlıklı çalışan bir multimedya cihaza ihtiyacım var neyi tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saygıdeğer arkadaşlar,
    Belki konunun pek yeri değil ama tam manada cevap alamadığım için buraya yazabilirim düşüncesi yazmaktayım. Öncelikle evimde küçük çapta müzik dinlemek film izlemek gibi faaliyetlerde bulunmak için bluetooth içerikli bir decoder ve bir anfi devresi aliexpressten satın aldım.


    Decoder Devresi

    Anfi Devresi

    Sonrasında devre 12v ile sürersek 3A ile 2x50w hoparlör, 24v 6A ile sürersek 2x120w hoparlör kullanabileceğimiz yazmakta. Bunun neticesinde ses konusunda kesinlikle profesyonel bir kulağım yoktur ama mid ve bass sesleri tiz seslere tercih ederim.
    Bu anfi devresine 2 tane hoparlör takar her işimi görürüm diye düşünerekten hoparlör arayışına girdim. Bu şekilde bir deneyimi olan varmıdır bilmiyorum eğer var ise paylaşırsa çok sevinirim.
    Benim bulmuş olduğum hoparlör modelleri şu şekildedir, pioneer aradım direk ithalatçıyı bilgi veremediler. Satıcılara soruyorum zaten hepsi satıcı konuyla yakından uzaktan alakaları yok. Bu hoparlör serileri arasındaki fark nedir belirtebilirsenin sevinirim. farklı şekilde yönlendirme yapabilecek olan var ise sebebi ile belirtebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    Pioneer TS-G1732i
    Pioneer TS-G1645R
    Pioneer Ts-G1620F

    Ses sistemine paralar akıtmak gibi niyetim yok, butik bir ses sistemi kurmayı planlamaktayım.

    G serisi hoparlörler 2 yollu modellermiş, bass ve tiz beraber olduğu yazmakta. 3 yollu 5 yollu hoparlörler var hiç anlayamadım farkları nedir. Yada Oval ve yuvarlak farkı nedir anlayamadım. Yada Klasik pioneer hoparlörler var, 300-500tl gibi rakamlara satılmakta farkları nedir anlayamadım. Birileri beni bilgi almam adına yönlendirebilirse makbule geçer. Tekrardan teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkeskinist -- 23 Ekim 2018; 1:1:25 >




  • Merhaba kardeşim hayırlı işler hayırlı günler bi konuda yardımına ihtiyacım var umarım yardımcı olabilirsin. 2006 Model Passat 1.6 FSI aracım var yaklaşık 5-6 ay önce aldım. multimedya sisteminde herşey çalışıyor sadece navigasyon sorunlu. igo2018 indirdim,https://www.youtube.com/watch?v=mGFIyagpq3c bu linki buldum ve aynısını uyguladım lakin en son adımda igo dosyasını yükleme aşamasına geliyorum (dk 1.40) orda takılı kalıyor geçen inat ettim 45 dk falan bekledim ama yükleme ekranı hiç gitmedi (VW logosu çıkıyor ve yavaş yanıp sönüyor), her defasında resetleyip geri çıkabildim. sistemde Android kitkat 4.4.1 yklü sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba. şimdiden teşekkür ederim Selamlar, Alay




  • Dacia Sandero 2013 için Multimedia tavsiyesi yapabilirmisiniz?

    Bütçe 1000-1500tl arası.

    Ses kalitesi iyi olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size ulaşacağım telefon numarası varmı
  • Necvox sistem çalışıyor.. fakat donuk işlemiyor radyo frekansı değişmiyor geri dönüş kamerası çalışmıyor siyah ekran veriyor USB bellekten müzik dinleyeceğim zaman şarkılar arası geçiş yapıyor ama şarkıyı çalmıyor çok değişik bir durum söz konusu.. söylrki necvox sistemine enerji geliyor ama görevlerini yapmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.