Şimdi Ara

Herkes Siyasi partiye üye yapılmış...edeveletten kontrol edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cem yılmazın attıgı twit uzerinde bende edevleti kontrol ettim benide cumhuriyet ve adalet partisine üye yapılmışım..o parti ne yav..

• Facebookta da gördüm bir grupta insanları saçma sapan partilere üye yapmışlar. Birde bunlar memur, bu kişiler bizim bilgilerimize nasıl ulaşıpta insanları partilere üye yapabiliyorlar inanılır gibi değil. Skandal gerçekten.

• Hocam ispatlar misin uye yapildigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yapılmamışım.

• herkes diyorsun ? doğru düzgün başlık açacak beceriye sahip değilseniz açmayın.. bir resim at bakalım merak ettim şu cumhuriyet ve adalet partisinin logosunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 12 Ekim 2022; 14:39:7 >
  • Evet ben de kontrol ettim. Beni de akp üyesi yapmışlar. Herkes Siyasi partiye üye yapılmış...edeveletten kontrol edin... 

Nasıl iptal ediyoruz bu üyeliği?

Edit: "Siyasi Parti Üyeliği İptal Başvurusu" kısmından üyelik iptali yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 12 Ekim 2022; 14:57:55 >
  • Kisinin haberi imzasi olmadan uye yapabiliyorlar mi?
    Kanunen suc ise bir suru insan mahkemeye verip tazminat alir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyasi partiye üye yapılmanız için t.c no yeterli. İnternete neredeyse bütün milletin t.c nosu var.

• Anavatan Partisi - Ankara Pursaklar Teşkilatı 1097 dönem aktif üyesisiniz.

oyum mesut yılmaza

Herkes Siyasi partiye üye yapılmış...edeveletten kontrol edin...Kaiserreichyoutube
    ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Bilgi ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Anavatan Partisi (kısaltması ANAP), 1983 yılında Turgut Özal tarafından kurulmuş olan eski siyasi parti. 1983'ten 1991'e kadar aralıksız olarak tek başına iktidarda kalmış, 1996 ile 2002 yılları arasında da çeşitli koalisyon hükümetlerinin içinde yer almıştır. 31 Ekim 2009 tarihinde Demokrat Parti ile birleşmiştir. Sağ tarafa yakın olan parti 80'ler ve 90'ların unutulmazları arasında yer almaktadır. ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Sözler ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● ANAP'ımız var, bir de başkanımız var! Ne yok? Biliyor herkes onda başkalık buluyor Ne Kadar? En büyük sen! Hadi bakalım, yeni baştan! Yılmıyoruz yarıştan Yine en büyük Mesut Yılmaz Zorunlu bu vatandaş Anavatan en başta Bu bitmeyen yarışta Koşuyor Mesut Yılmaz Yılmadan azimle en başta Gençliğin nefesi Mesut Yılmaz'ın sesi Ülkemin dört bir yanında Anavatanlı gidiş Mesut Yılmaz'ın sesi Türkiye'nin nefesi Anavatan hedefi Sığmıyoruz kolları Hedef ülkenin imarı Biz olacağız mimarı Seviyoruz ANAP'ı! Seviyoruz insanları Gençleri, kadınları Koruyacağız vatanı! #ANAP #MesutYılmaz #TurgutÖzal
    https://www.youtube.com/watch?v=Gh93dp30kHw
  • Benim senelerdir temiz belli bir başvuru olmadan yapamıyorlar diye biliyorum.

• yukarıdakinin senelerdir dediği max 3 yılHerkes Siyasi partiye üye yapılmış...edeveletten kontrol edin... 

• Herkes Siyasi partiye üye yapılmış...edeveletten kontrol edin...
    Herkes Siyasi partiye üye yapılmış...edeveletten kontrol edin...Can Yılmaztwitter
    “Siz de E-Devlet’e girip bakın bakalım, sizi hangi parti için uygun görmüş değerli yöneticiler? Hayırdır inşallah ! Keşke bana da haber verseydiniz… Kimlik bilgilerini de usulden sakladım, döner söylediğim için çoktan çaldırmış olabilirim.”
    https://twitter.com/canyilmaz1/status/1579821024161705986

Bunu yıllardır yapıyorlar. Ara ara kontrol etmek lazım.

• Yalan haberin en kuyruklusuna örnek bir iddia.

• asau kullanıcısına yanıt

Kuzenim, ağ ağzını açarak sırıta sırıta tüm akraba ziyaretlerinde eğlencelerde vs tc ve telefon numarası topluyodu. Arka cebinde katlanmış a4 kağıda paso kayıt alıyodu. Aldığı her tc ve telefonu partiden üye olarak kaydediyordu. (4 veya 5 yıl önce.)

2022 yılı partinin kapısından geçmeyen kardeşim üye çıktığını öğrendi :)

• bende boş

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Davutoğlu akp'den gidince peşinden istifayı basmıştır. Herkes Siyasi partiye üye yapılmış...edeveletten kontrol edin... 

• Herkes Siyasi partiye üye yapılmış...edeveletten kontrol edin... Herkes Siyasi partiye üye yapılmış...edeveletten kontrol edin... Herkes Siyasi partiye üye yapılmış...edeveletten kontrol edin... 

• Yarın üşenmezsem şuna bakayım.

• Herkes Siyasi partiye üye yapılmış...edeveletten kontrol edin...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.