Hocam ürüne bayıldım bende alırım ondan büyük ihtimal.. Bu arada XS ne demek oluyo kafam karıştı bedeni XL den küçük mü oluyor bilen varmıı
aynen benimde çok hoşuma gitti bu ürün
Hadi bakalım. İnş. büyük miktarda forma satılır.
quote:
Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia
GSSTORE Denizli'deki müşterilerini önemsemediğini gösterdiği ve buraya bir GSSTORE açmadığı için almayacağım.Kulübe hayırlı olsun transferimiz.
böyle şey olur mu? daha yeni toparlanıyor gsstore.eskişehirde de yok bizde almayalım o zaman forma falan
quote:
Orijinalden alıntı: kaybolmayan kumanda
quote:
GSSTORE Denizli'deki müşterilerini önemsemediğini gösterdiği ve buraya bir GSSTORE açmadığı için almayacağım.Kulübe hayırlı olsun transferimiz.
böyle şey olur mu? daha yeni toparlanıyor gsstore.eskişehirde de yok bizde almayalım o zaman forma falan
Valla hocam ben internetten forma almak istemiyorum,ürünleri elden görüp almak istiyorum.Misal o internette gördüğünüz nike sweatleri gerçekte gördüm istanbula gittiğimde.O kadar kalitesiz ki anlatamam.Boyner vs. var ama GSSTORE'dan almadığım sürece bir anlamı yok
quote:
Orijinalden alıntı: kaybolmayan kumanda
quote:
Bu tarz mantık yürütenler laf olsun diye konuşurlar boşverin...