Şimdi Ara

Herkes GSStorelara (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
6.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=21992

Bende bundan aldım

şaka bir yana beşiktaş maçında alcam formamı

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Obur ay bir tane yeni sezon formasi alacagim kafaya koydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • İstanbulda müsait olanlar Salı günü basket maçına gelsin. Sadece store geliri kulübe gitmiyor, bilet parası da kulübe gidiyor. Hem de basket takımını desteklemiş olursunuz.

Orijinalden alıntı: Sedat.

GStore '' Kapida Ödeme '' sistemine geçmedigi müddetçe Maddi Çok Büyük Kayiplari olacak.. Bir an önce Kapida ödeme sistemini yapmalari lazim.. En azindan Bu mağaza işleriyle ilgilenen her kimse Bunu ona iletmememiz lazim.. Eğer kim oldugunu biliyosaniz İletin Allah rizasi için.

Nurettin Kantarelli'ye twitterdan ulaşabilirsiniz. Store müdürü o sanırım.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Forma numarası belli olsun Kırmızıyı alıyorum. Herkesin katkıda bulunması şart

• Mumkunse online magazadan almayin basimiza gelmez dedik neredeyse 2 ayda zor aldik parayi geri. Sn. Kantarelli ile irtibata gectik anca duyurduk sesimizi. Kredi kartindan parayi cekiyorlar ve siparis gerceklesmemis gibi gorunuyor. Bin dereden su getiriyorsunuz sonra. Inanmayanlar sikayetvar dan bakabilirler. Cok amatorce ve yonetiliyor online store. Hatta online islerine bakanlardan birkaci fb li olabilir :). Ayni durumu yasayan yuzlerce kisi var maalesef. Sanki kasitli yapiliyor.

Galatsaray ise 1-2 saatlik macin disinda tum gununuzun, muhabbetlerinizin hatta geceleriniZni bile bastan sona gundemi oluyor. Bu acidan bakinca yilda bir forma, ayda bir 10-15 tllik atki, anahtarik fazla bir sey degil

#1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Basit bir mantik one surucem.
    2 saatlik seyir zevki icin her sinemaya gittiginizde 15-20 tl para veriyoruz

Galatsaray ise 1-2 saatlik macin disinda tum gununuzun, muhabbetlerinizin hatta geceleriniZni bile bastan sona gundemi oluyor. Bu acidan bakinca yilda bir forma, ayda bir 10-15 tllik atki, anahtarik fazla bir sey degil

Evet çok doğru bir mantık :) 2 Saatlik seyir zevki için Salı günü basket maçına gelin hem de kulübe maddi ve tezahüratlar ile destek olun :) Atkınızı anahtarlığınızı da salondan alırsınız.

• beyler cebinizdeki telefonun fiyatı, içiyorsanız sigaranız ve sahip olduğunuz şeyler.....

üç beş kuruşa kıyıp en azından bir anahtarlık alın lütfen

Orijinalden alıntı: JessieJ

Melo umarım 10 numarayı verir, Vermezse 14 ve ya 20 giyebilir.

verse bile kurallar izin vermiyormuş

Not: FB'liyim (=

Orijinalden alıntı: Böğretmen

quote:

Hay kuralını... 2 tane farklı numarayla Sneijder forması olacak desenize

quote:

quote:

Bu arada kurallar izin verse de Melo vermem 10 numara benim dedi

• Beyler gsstore buluşması mı yapsak

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

quote:

quote:

Bu arada kurallar izin verse de Melo vermem 10 numara benim dedi

Aynen okumuştum onu Bu sene geçici numara alır, seneyede Melo büyük ihtimal gider ve 10 numarayı sırtına geçirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: Achmed

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: Achmed

Şimdi benim maddi durumlar çok şükür yerinde. 3 formada var hatta bugün 1 tane ilaveten kırmızı forma aldım nişanlıma.
    Ben bunu düşünüyorum;http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=21992
    Tabiki Sneijder versiyonunu. İmzalı olması çok hoş, koleksiyon niteliğinde.
    Şimdi soru şu;
    GS Store böyle bir şey yapar diye bekleyeyim mi?(Malum Nike aynı zamanda Sneijder'in kişisel sponsoru)
    Veyahut önereceğiniz mont (Nike olması tercih sebebidir) var mı? Kullananlar varsa şu kışlık montlarda, sweatshirt lerden, yorum alabilirmiyim.

Kaptanım Nike'ın 300 liralık kaz tüyü montu var gerçekten çok sıcak tutuyor. + olarak Nike'ın fermuarlı sweatshirtleri gerçekten çok kaliteli. Sneijder için özel çanta çıkacağını sanmıyorum fakat bir süre beklersek eminim ki Nike ona özel ürünler çıkaracaktır bizimle beraber. Pruvanız neta rüzgarınız kolayına olsun :)

Sneijder'e çıkacak özel ürünler için ilave bütçe ayırmak farz oldu artık.
    Kaz tüyü mont cidden çok iyiymiş. Çok beğendim. Yarın ikisini birden almayı düşünüyorum.
    Hocam diğer yazdıklarınız için hem şaşırdım, hem garip bir his kapladı içimi acaba tanışıyor muyuz diye :)
    Yinede çok sağ olun tavsiyeler ve temenniler için.

Hocam 300lük mont kaz tüyü, 210 olan çift taraflı ise değil. Ancak o da oldukça sıcak tutuyor arkadaşımda var oradan biliyorum. 130 liralık Core Trainer Jacket'ı kendim de kullanıyorum ve gerçekten çok şık şiddetle tavsiye ederim.

Mesajım içinse şöyle diyeyim, denizcilik lisesinde okudum bu sene üniversiteye hazırlanıyorum 2.kez, kısmetse DUİM olacak. Sizinde denizcilik sektöründe olduğunuzu görmüştü o bakımdan ilgimi çekti :)

Şimdi dikkat ettim haklısın, gidip inceleyeceğim, akşam üstü. Core Trainer Jacket bu kesin alınacak. Diğeri kaz tüyü mü veya iki taraflı mı olacak gidip görmeden bir şey yazmayayım.

Konu dışı;
    Demek güverte istiyorsun, hayırlısı o zaman.
    Puanın yeterse tercihin YDO-İTÜ DUİM olsun.
    Bende YDO (İTÜ DUİM) Mezunuyum.
    Eğer aklında bir soru varsa sormaktan hiç çekinme

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.