Şimdi Ara

Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
8
Favori
57.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
913 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel tespit yapmışsın üstad. Tebrikler ve malesef can sıkan bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ogz -- 12 Ocak 2021; 19:21:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bir haber çıkmıştı. Donanımhaber kullanıcısı teknosa'da galiba indirim yakalıyor meğer çalışanlar ürünü kendine alıp yüksek fiyattan sonta satıyormuş. Bu tarz şeyler farklı farklı mağazalarda olmaya devam ediyor belli. Sabah ilk açılışta gitsen bu seferde ürün gelmedi diyorlar. Yalan mı doğru mu bilemiyorsun.
  • Bir pozisyon da gol olsun artık.

• İnsanlar aç, evine ekmek götüremiyor. Ne yapsam da 3 kuruş kazansam diye sabahtan akşama kadar düşünüyorlar. Bunu yapanlara değil ülkeyi bu hale getirenlere kızın. Bundan 6 7 sene önce böyle şeyler hiç duymuyorduk.
  • Insanlarin karnini doyuramadigi, ahlak erozyonuna ugramis bir ulkede bunlar normal.

• Bu hep böyle bu tarz aşırı uygun ürünler böyle oluyor. Steelseries ve Razer mouse gelmişti önceki senelerde durum yine buydu. Bim genel merkeze şikayet ettiğinde ise ispat edilemediğine ve kontrol edilemediğine dair cevap alınıyor.
  • al- sat için kripto borsalarda azcık kafa yorsalar zaten rahat alırlar bu parayı.

Kulaklığa ihtiyacı olan birilerinin almasına izin vermemiz gerekiyor. Malesef ülkemizde manipülasyon çok fazla. Kazanç görünce hunharca atlıyorlar. Ayrıca bu fırsatçılardan alanlar da bir o kadar suçlu. Fatura/fiş sorulmalı ve esas fiyata bakılmalı.

• İki tane bim e sordum gelecek mi diye gelmeyecek diyorlar. Kapıya astıkları katalogda da yok. Bazılarına hiç gelmiyor şehrin orta yerindesine de gelse de biter aynı dakikaya zaten. Vallahi hayret bir ülkede yaşıyoruz.

• valla haklısın hocam böyle al sat yapmalar her yerde var.

yamyam oldu insanlar parası olanı bile doyuramıyorsun.

zaten dediğin gibi almak istesen bile bulabilmek asıl sorun.

ben elektronik markette çalıştım bir dönem

x firma y firmanın ürününü gidip satın alıp daha sonra tekrar satıyordu.

gerçekten kampanyalar bile ihtiyacı olana gitmiyor.

ne ucuzladıysa parası olan çöküyor mala..

parası olanın gözü doysaydı dünya çok daha güzel bir yer olabilirdi..

• Beyler çok haklısınız market çalışanının boyle birşey yaparak markete gelen insanı keriz yerine koyması tahammül edilemez. Fakat şöyle birşey var bu kulaklık 650 lira etmez 1200 olanlarda 1200 etmez, pandemine herkes oyunlara saldı bu kulaklıkları bu fiyatlara satanlara neden bu kadar tepki göstermiyonuz ? Saat 10 da bime giden insan zaten işsizdir sana kapalı kutu kulaklığı 400 450 ye satsa zaten adam 50 100 lira kazansa kaç gün karnı doyacak ??? Sende 100 lira indirimli almış olcan. Yukarıda bir arkadaş milyarca dolar kazanan amazon kazansın demiş ya, 200 lira daha para veririm diyor adam ya. Siz ne ara bu kadar kendi insanınıza kindar, kapitalistlere dost oldunuz ya? Arkadaşlar buraya yazıyorum bimden alacak işsiz yada ögrenci arkadaş varsa ben alamazsam yazsın bana 450 liraya almaya hazırım. Bu arada erkenden ilan koyanlar abartmış gerçekten, mide bulandırıcı. Bu şekilde amazonda gitti gidiyorda satış yapan komisyoncu da çok.

• Gayet normal açlık sınırında çalışıyorlar yaptıkları iş belli değil marketteki her işi yapıyorlar bu şartlara rağmen çok düşük ücret alıyorlar doğal olarakda böyle şeyler yapıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt

Açıkçası onlar da şaibeli. Çünkü denilene göre her şubeye farklı ürün geliyor. Biraz rastgele yani. Orada market çalışanı ürünü kendine ayırsa ve bize o ürün gelmedi onun yerine çanta geldi dese kim anlayabilir

• Konuyu gördükten sonra ben de bi Edirne içine bakayım dedim, 2 kişi çıktı ben de bi yazayım dedim, gerisi aşağıda. Beni Uygunsuz konuşmadan dolayı şikayet edeceğini söyleyip engeli bastı 😂Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz. 

@nezcafe böyle bir içerik için takdir ederim, ayrıca hakkını helal et, sondaki cümleni (söylenmesi gereken cümle olduğundan) elemana karşı kullandım🤭😅

Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz.

• Alemin uyanığı siz misiniz ulen bu forumun yarısı al satçı iken size bu piyasada ekmek yok Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz. Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz. 

• BLasTeaR kullanıcısına yanıt

Ağzına sağlık hocam, isterim ki herkes oturduğu bölgede açsın letgo'yu sahibinden'i yazsın bunlara. Sonuna da eklesin, Herkes aptal Bi uyanık sizsiniz diye :)

Mottomuz olsun hatta, bi farkındalık oluşsun isterim. Gerçekten yeter artık.

• Ülke çok komik ya
    çok fazla sahtekar ve kendince akıllı madam ile dolu
  • Birde pişmiş kelle gibi zorla satmıyoruz demiyorlar mı! Ar yok utanma yok, düpedüz fırsatçılık. Ama insanlar öğrendi akillandi bunların oyununa gelmiyor bir sürü satış yapan var ne alan var ve satan, bir akıllı onlar olduklarını sanıyorlar çakallar.

Gerçi son zamanlarda gördüm ve ben bile elimi çektim a101 bim den çünkü katalog diye koydukları birçok ürün yok ya gelmedi abi ya da geldiği gibi satıldı diyen çalışanlar var artık karşımda o yüzden bu iki üç firma keriz silkeleyemiyor artık. Bastıkları kataloglar afişler bir süre sonra kendilerine zarar ettirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 12 Ocak 2021; 22:20:11 >
  • Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.