Şu Soruda Yardımcı Olabilir misiniz?
Biliyorum soru kolay ancak ben 21 olduğunu düşünüyorum. Cevap 15 diyor. Sizin fikriniz nedir?
@U2ME2 İsimli Kullanıcı İle Alış-Verişim
https://forum.donanimhaber.com/---150214881
Linkteki ilanda bulunan kulaklığı aldım arkadaştan.
Pazarlık yapıldı, ödemeden sonra ürün normal bir şekilde elime ulaştı.
Ürünü açtığımda ürün epey kirliydi saç kıl vs ama neyse o kısım temizlenir dedim çok da önemli görmedim(ben olsam güzelce temizler o şekilde gönderirdim.)
Lakin asıl problem kulaklığın çok yoğun bir şekilde sigara kokmasıydı. Neredeyse yarım metreden bile geliyor koku.
Bu durumu satıcıya hemen ilettim ve bu şekilde ben bunu kullanamam dedim. Kargo benden iade etmek istiyorum dedim.
Kendisi ilk önce padlarin yıkanabildiğini ve dış malzemenin de koku tutmayacağını söyledi. Sonrasında ise sigara hiç kullanılmadığını ürünü de sıfır aldığını kesinlikle de ürünü geri almayacağını belirtti dava açabilceğimi belirrti.(sanırım kokuyu bir bilir kişiye onaylatmam gerek :)
Ben ise tüm kargo masrafları bana ait bir şekilde göndereyim bak incele. Dediğim gibi değilse para da, ürün de sende kalsın dedim. Sonrasında asla almayacağını. Sigara kokuyor diye bir iadenin mümkün olmadığını söyledi. Ben bir daha Referansmış, Rutbeymiş bakmam artık ürün alırken. Direkt GET ilanı açandan ürün alırım. Size de belki fikir olur diye kendisinin de whtsappdan veridiği izin ile yazışmaları paylaşıyorum.
Modem Değişikliği ve Ping Değerlerindeki Gariplik
Merhaba. Daha önce kullandığım Airties Modemimde speedtest sonuçlarında 13ms ping ve PUBG'de 45-55 ms arası ping değerleri alıyordum. Modemde kopmalar yaşadığım için değiştirmeye karar verdim ve TP-Link Archer VR2100 modem aldım. Bu modemde speedtest de 11ms ping değeri alıyorum. Ancak PUBG ping değeri 80'in altına düşmüyor. Bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır. Bu değerler bana ilginç geldi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Anakart Dahili Görüntü Kartından Görüntü alamıyorum
Sstemim
msi b450m pro-m2v2
Ryzen 5 2600
1660ti
Ekran kartımı satıp başka bir ekran kartı almaya karar verdim. Ekran kartımı çıkarıp anakartın dahili ekran kartını kullanmak istedim ama Hdmi kablo ile bağlantı kurduğumda ekrana görüntü gelmedi. Bir kaç farklı kabloyla denedim ama malesef yine görüntü alamadım. Bıos ekranı falan da gelmiyor. No Signal yani.
Ekran kartını çıkarmadan önce display port ile bağlıydı. Onun bir etkisi olur mu bilmiyorum. Monitör kaynağını da değiştirdim ama faydası yok.
Şimdi kargoda yenş ekran kartı geliyor ancak şüpheye de düştüm acaba anakart falan mı bozuldu diye. İnşallah onu takınca çalışır ama o gelene kadar anakarttaki onboard dan görüntü alamaz mıyım. Bir ayar falan mı gerekiyor.
MSI B450m pro M2 V2 + Ryzen 5 3800x uyumu?
Merhabalar. Şu anda sistemimde MSI B450m pro M2 V2 anakart ile Ryzen 5 2600 işlemci kullanıyorum. Ekran kartı yükseltmesi yapıp 2070 Super taktım. Cevabını bulamadığım bir kaç sorum var.
1- Bu anakarta 3800x işlemci taksam uygun olur mu. Tam verimli çalışmasa da sistem açısından risk oluşturur mu?
2- İşlemci ve anakart ikilisini değiştirdiğimde yüklü olan işletim sistemini yeniden kurma ihtiyacı olmadan taşıma yapabilir miyim. Bunun bir yöntemi var mıdır?
Cevap: BLACKBERRY Z10 | ANA KONU
|
|
Meslek: Öğretmen
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 392
İkinci El Bölümü Mesajları: 194
Konularının görüntülenme sayısı: 11.680 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 68 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El