Şimdi Ara

Hergün işe gitmek kötü değilmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
11.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sabah asker gibi işe gidip akşam gelmek korkunç değil mi ?

Özğürluk kısıtlaması

Git gel git gel, ay sonu para al, devam.

Ömrün böyle bitmesi korkunç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışmaya karşı değilim ama bu iş çığırından çıktı. Köle gibi çalışınca yaşamaya vakit kalmıyor, hiç çalışmazsan kendini yaşamın dışına düşmüş gibi hissedebiliyosun. Bunun ortası var. Günde 6 saat çalışılsa sorun kalmayacak. Herkes işini daha iyi yapmaya başlayacak çünkü yaşamaya da vakti olacak. İnsanoğlunun aç gözlülüğü, acımasız rekabetçiliği, istismarcı tutumu yüzünden dünya yaşanabilir bir yer olmaktan çıktı. Günde 12 saat mesai nedir?
    Zenginler için yaşıyoruz, zenginler için çocuk yapıyoruz çocuklarımızı zenginlerin çocuklarına köle ediyoruz.

Hayatın zamanın her şeyin elinden alınıyor.Belli bir yaşa kadar en önemli zamanın okul denen hapishanede geçiyor ondan sonra şanslıysan iş buluncada patron denilenlerin emri altında sinir stres sahibi olarak emekliliğinle beraber şeker veya kanser olarak boştayken para harcamaya başlıyoruz.

Noldu emekli olduk 1 adet daire sahibi ortalama 2. el bir araba, süper hayat müthiş müthiş.
  • Daha kötüsü de var her gün işe gidip gelip aldığın parayla insan gibi yaşayamamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmemek daha kötü.

• kendi işini kurmadıkça

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her gün ne lan yuh

• İşsiz evde oturmak daha kötü

• Evet insanlar haftada 6 gün çalışıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortekes

Evet insanlar haftada 6 gün çalışıyor
    Çok zor

• ZAVALLI insanlar yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

ZAVALLI insanlar yaw

• ZULÜM KARILARIDA ise gidiyomudur

• alışıyorsun dostum.
  • Daha kötüsü hergun okula gidip gelip babayi almak ay sonunda

• Somestrda 10 gunluk izin yapmak istedigim icin 10 hafta izin kullanmamam gerekiyor, yani izin biriktirmem lazim. Bu ay da hic kullanmazsam ucu ucuna 9-10 gün oluyor. Her gun ise geliyorum tam olarak.

• Hippilere hak veriyorum bazen.
  • daha kötüsüde var iş bulamayıp ailenin yüzüne bakmak, deprosyona girmek 5 parasız yaşamak, üstüne gss borcu ödemek,
  • Turkiye de ozel sektor cok kotu o konuda.
  • Yillardir gider gelirim hala daha alisamadim. Uykunun en güzel yerinden kalk git ise, ismi bu simdi?
  • her sabah gidebileceğin bir işin olduğu için şükret bence ,

ama istersen gitme tabii seni zorlayan yok, bir ay içinde cebindeki tüm para bitince ne yapacaksın düşündün mü ? yani tembellik özgürleştirmez seni sadece rezil olur çıkarsın

bir işin olduğuna binlerce kez şükret ve hiç gıpraşma bence çünki bir hata yaparda işsiz kalırsan 10 dakka sonra pişman olursun ve geri dönüşü olmaz mahvolursun, benden sana abi tavsiyesi kahramanlık yapılacak bir mevzu değil bu.
  • 22 yıldır daha önce hiç çalışmadım ve uzun bir süre daha çalışmayı düşünmüyorum. Ohhhhhhhhhhhh hayat bana güzel

Edit: her gün öğleden sonra saat 3-4 gibi uyanırım tam da millet mesaiden çıkmak üzereyken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 10 Aralık 2019; 12:56:14 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.