Şimdi Ara

Hergün biceps çalışmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 önce arkadaşımla birlikte başlamıştık.Şimdi bir onun bicepsa bakıyorum bide benimkine.Açık ara fark var.Bana dediği şey hergün çalıştığıydı.Bildiğin hergün kol çalışıyorum dedi.Ben kasların dinlenmeye ihtiyacı olduğunu falan tam söylemeye başlarken bana zaten o gün uyuduğunda sabaha yırtıklar bağlanmış olduğunu söyledi.Apışıp kaldım.Ben de mi hergün çalıştırsam kolu ? Şuan ki programım bu..

Monday - Chest and Biceps
    Tuesday - Legs
    Wednesday - Rest Day
    Thursday - Shoulders,Trapeuzies
    Friday - Back and Triceps
    Saturday and Sunday - Rest Days

Her Gün Biceps Çalışmak: Bilmeniz Gerekenler

Birçok kişi, kas kütlesini hızlı bir şekilde artırmak amacıyla her gün biceps kaslarını çalıştırmayı düşünmektedir. Ancak bu yaklaşım, optimum sonuçlar elde etmek için en etkili yöntem olmayabilir.

Her Gün Biceps Çalışılmalı mı?

Her gün biceps çalışmak, kas aşırı kullanımına ve yaralanmaya yol açabilir. Kasların büyümek için zamana ve dinlenmeye ihtiyacı vardır. Uzmanlar, kas gruplarını haftada 1-2 kez çalıştırmayı önermektedir. Bu sayede kaslar iyileşebilir ve onarılabilir.

Sadece Biceps Çalışmak Yeterli mi?

Sadece biceps kaslarını çalıştırmak, dengesiz bir kas gelişimine yol açabilir. Tam bir vücut antrenmanı programı, dengeli bir kas gelişimi için kol, bacak ve gövde kas gruplarını içermelidir.

Ne Sıklıkla Biceps Çalışılmalıdır?

Kas gruplarını haftada 1-2 kez çalıştırmak en etkili yoldur. Biceps kaslarını haftada iki kez, örneğin Pazartesi ve Perşembe günleri çalıştırabilirsiniz.

Her Gün Kol Çalışılmalı mı?

Sadece biceps değil, her gün kol kaslarını çalıştırmak da yaralanmalara yol açabilir. Kol kas gruplarını haftada 1-2 kez çalıştırmak yeterlidir.

Sonuç

Kas kütlesi oluşturmak için her gün biceps çalışmak optimal bir yaklaşım değildir. Kasların iyileşmesi için zamana ihtiyacı vardır. Biceps kaslarını haftada 1-2 kez çalıştırmak ve dengeli bir kas gelişimi için tam bir vücut antrenmanı programına odaklanmak, daha iyi sonuçlar verecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.5 ne ? Ay mı yıl mı ? Yıl olduğunu sanmıyorum, her gün biceps çalışılmaz 48 saat dinlenmesi lazım. Ha birde aynı süre önce başladınız diye aynı ölçüde gelişecek diye bir şey yok. Genetik meselesidir bu kiminin göğüsü kiminin kolu daha hızlı gelişir.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • iyide besleniyodur.
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Ay.Yok usta adam kahvaltı yapmadan okula gelen bir tip.
    Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze
    Orada öyle bir isim var ki
    Kuldan öte kuldan ziyade
    O'nu düşün o'na sığın
    O senden öte benden ziyade
  • Muhtemelen deli gibi indirip kaldırıyodur dinlenme falan yapmadan. O şekilde çalışırsa deride yırtıklar/çatlaklar olabilir, bu geliştiği anlamına gelmez. Antrenman sırasında set arası yapmadığından fazla pump etkisiyle deride çatlak oluyordur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.