Şimdi Ara

Her şeye hazırlıklı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet genç arkadaşlarım moral bozmak için yazmıyorum. Sınav günü zor zor diye ağlaynlar vardı başta inanmadım sorulara bakınca anladım sınavın zor olduğunu. 2016da sınava girmiş biri olarak yorum yapayım matematiğiniz bizimkiyle kıyaslanamicak kadar zordu. Ama malesef diğer dersler bizimkiyle eş hatta bence türkçe ve sosyal daha kolaydı 2016dan. Ben 2016da burda troller çoktu 2010dan bile kötü gelicek va derlerdi kimse inanmazdı. 2014e yakın geliceğine inandırmıştık kendimizi. Sonra sonucunu gören herkes depresyona girdi. Siz bunu yaşamayın diye diyorum. Geçen seneki gibi olmaz bence ama yine de alıştırın kendinizi her şeye. Sonra ben gibi sonucunuzu görüp lysyi bırakırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yıl ben de senin gibi yaşadım aynı şoku, bu yıl o kadar kötü geleceğini düşünmüyorum ama dediğin gibi en kötüsüne hazırladım kendimi.
  • geçen sene milletin moralini bozuyon diye sana sövüyodum haklı çıktın kusura bakma la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MariJuann -- 20 Mart 2017; 21:48:47 >
  • geçen sene mat 1 in çok kolay olması sıralamaları çok etkilemişti.Bu sefer mat 1 i 2015 ten zordu bence.Problemler tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Geçen yıl ben de senin gibi yaşadım aynı şoku, bu yıl o kadar kötü geleceğini düşünmüyorum ama dediğin gibi en kötüsüne hazırladım kendimi.

Hocam size kaç gibi gelir

• eğer kaydırmadıysam 2010 gibi de gelse kurtarır beni kaydırmamışsam zil takıp oynayacağım cidden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 le ya kafa kafaya yada daha iyi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde Kesinlikle Salak Olun
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş matematiğin zor olması zaten fen ve sosyali etkiledi süre anlamında niye kimse anlamıyor.Geçen sene sosyal hariç sınav çok basitti.Sosyali de çoğu kişi sona bıraktığından süre açısından etkilemedi.Bu sene matematik çok zaman kaybettirdi fende sorulara maksimum 10 saniye düşündüm.

• Bana Göre Orta Şekerli Bir Sinavdı

• Bak gecen sene ayni sinava ben de girdim.fena da bi siralama yapmadim.bu sene tekrar hazirlanip da girdim ve gecen seneden daha kotu yaptim Turkce yi .emin ol sen rahat olarak girdigin icin tabii girdiysen sana oyle gelmis ve cogu kisi de ayni soyluyo tamam sizin icin kolay gelmis olabilir ama dedigim gibi ilk bes bin hedefli vir cok arkadasim da ayni seyi soyluyolar ki o adamlar da zor diyolar sinavdan ciktiklarindan beri.tamam cok beklentiye girmeyelim ama sizin dediginiz kadar da dusrceg8ni sanmiyorum.sinav ani faktoru unutulmamali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iamgroot

2015 le ya kafa kafaya yada daha iyi gelir.

O kadar da olmaz artik.

• Arkadaş türkçe nasil gecen seneden kolaydi.iyi misiniz kac tane dil bilgisi sorusu vardi secici paragraflar vardi.gecen sene dil bilgisi bilmeden turkcede 34 net yaptim.bu sene deli gibi dil bilgisi cozdum sinavda 30 netim anca çikti.dil bilgisinden 1 yanlisim olmasina ragmen bide.paragrafta cok yanlisim cikti

• Geçen sene 22 net trm vardı bu sene hiç çalışmadım trye 4boş 1 yanlış dil vilgisi 4 yanlış paragraf yaptım ama anlayarak çözdüm geçen seneki soruları hatırlamıyorum bile

• Haklısın yüksek hedefli kişiler zor diyir banada zoe geldi çünkü 2-3 tane bile çok beklenmedik soru sorulması hedefi etkiliyor ama düşük hedefli ve öylesine girenlerin çoğu kolay diyor. Kolay soruların olmasi sınavın bütünün kolay olması anlamına gelmez.

• Her şeye hazırlıklı olun
    kontrol ederken bu şekilde olucam herhalde

aga önce bir mutluluk geliyor herkes kötü yapmış falan diyorum sonra 2016 aklıma geliyorum ulan bu sefer de üzülmeyim diyorum
  • Her şeyi geçtim de bi sınavda matın zor olması ile sosyalin zor olması eşit şeyler değil. Mf için diyorum hatta tmyi de alabiliriz. Matematik hekesin yapması gereken en çok emek verilen kısım. Mattan batırınca insanda ne moral kalır ne bişey zaten süre olarak değil 40dk 60-70 sürerken normal denemeler hem stres hem zor bi sınavda süre kaybı sosyalle falan kıyaslanmaz. Soayal sırf bilgi olsa en fazla hepsini boş bırakırım yine de iyi bişeyler çıkabilir ortaya. Ama zor bi mat daha farklı bişey

• Ben sonucu görünce depresyona girmemiştim çünkü burada 2014 diyenler kadar 2010 diyenler de vardı ve okuldaki tüm hocalar 2010 gibi gelir diyordu.Bu sene kimseden duymadım 2010 veya 2016'yı.Ayrıca zaten herkes her ihtimali düşünüyor.
  • 2016 gibi gelirse ailemin yüzüne bakamam.
    Hayırlısı.
  • mezunkaremezun kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Geçen yıl bir test kitabı 2 bölüm denemesi bitirmiştim paragrafı dil bilgisini fazla kasmamıştım 37.5 net yaptım.Bu yıl palme ve karekök paragraf soru bankası çözdüm,dil bilgisi çalıştım ve 4 bölüm denemesi çözdüm sonuç 35 net.Ama buradakilere göre bu sene geçen seneden kolaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniiz123

Ben sonucu görünce depresyona girmemiştim çünkü burada 2014 diyenler kadar 2010 diyenler de vardı ve okuldaki tüm hocalar 2010 gibi gelir diyordu.Bu sene kimseden duymadım 2010 veya 2016'yı.Ayrıca zaten herkes her ihtimali düşünüyor.

Hocam sizce hangi yıla benzer?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.