Şimdi Ara

'Hayallerinizi hep mutlak değer içinde tutun ki sonuç her durumda pozitif çıksın.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YKS / LYS / YGS Türkiye 1. İsmail Murat AYDIN ✍ 1999 meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunu... ✍ 17 yaşında bir meslek lisesi öğrencisi olarak Türkiye televizyonlarında canlı yayınlarda üniversite sınavlarını ve katsayı sorununu tartışıyordu... ✍ 22 yıldır öğreniyor ve öğretiyor... ✍ 2010 yılında katsayı sorunu çözüldü... ve... 🏆 2018 YKS Y-EA Türkiye 1. 🏆 2016 TM1 & TM2 & TM3 Türkiye 1. 🏆 2011 Y-YGS1 Türkiye 1. & 🏆 2020 YKS Y-EA Türkiye 12. 🏆 2017 TM3 Türkiye 13. 🏆 2011 TM3 Türkiye 58. & 🎓 Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri 🎓 İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera 🎓 Kadir Has Üniversitesi Psikoloji & 👨‍👦‍👦 Velilerinin takım arkadaşı... & 💪 Aralarında: - "Türkiye birincileri" - "Harvard öğrencileri" gibi yeni şampiyonlar da bulunan 100'lerce öğrencisinin ve çeşitli platformlarda bir şekilde hayatlarına dokunabilmeyi başardığı 1000'lerce öğrencisinin yol arkadaşı... & 👨‍👦‍👦 Takım arkadaşlarına göre "Ayaklı Dershane®" 🧠 Türkiye'nin ilk ve tek "Sınav Antrenörü®" & ✍ "Başarılı bir öğrenci değil, erdemli ve iyi bir insan yetiştirebilmek" ilkesiyle, Türkiye'nin aydınlık geleceğinin aydın gençlerini yetiştirmeye devam ediyor... Bize ulaşın: ------------------ 🌍 http://www.oyununkurallari.com.tr 🌍 https://www.milliyet.com.tr/gundem/sampiyonluga-doymadi-2280648 📬 bilgi@ayaklidershane.com #tyt #ayt #yks #tyt2022 #ayt2022 #yks2022 #yks2023 #tyt #ayt #oyununkuralları #ismailmurataydın
    https://www.youtube.com/watch?v=2mjwD7HsynU&feature=youtu.be

• Hocam yks için yaşadığınız doğru mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya hayallerimiz sıfırsa hocam ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adam inanılmaz bir başarı elde etmiş ulan führer bir yere de gelme...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Basarisina lafimiz yok hocam. Ama uslupta problem var gibi. Vecize gitmiyo bu foruma

• hayallerim rakamlara sığamaz hocam

• mutlak değere gerek yok, sonuçta "-" hedef diye bir olay yok yani.. manalı bir söz üreticekseniz biraz düşünmek mantıklı olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk cümlenizi bir daha düşünün hocam bu haftasonu sabahlasanız siz de eşit ağırlıkta birinci olursunuz

• hocam bi hayalim yoktu mutlak dışına yine sıfır olarak çıktı nerede yanlış yaptım acaba
    edit: ulan boş küme çıkacaktı tabi ya dil çıkışlıyım zaten matematiğim bu kadar en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 23 Aralık 2021; 10:37:7 >
  • düşünseneze yanlışlıkla mutlak içine koymayı unutup eksi birinci oluyorsunuz çok komik olmaz mıydı olsem keske yardim edin zihinsel sorun

• Geçen biri karekök ile alakalı başlık açmıştı demiştim aha kesin bu mcı sesli dayı yazmıştır. Valla o yazmış ya lan ahahaahahaha. Samimi söylüyorum deli olursun dayım vazgeç. Yks kitabıyla slime challange çek onurunla işte.

• sriiouss kullanıcısına yanıt

ona hic dikkat etmemistim :p geri aldim lafimi

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

benim bir adım var  

• nihilisti mi kullanıyorsunuz kargayı mı hanımefendi, bazen arada kalmaktayım affedin lütfen

• sriiouss kullanıcısına yanıt

kargayı tercih ederim efenim, elbette sizi de tanımak isterim, adınızı bana bahşeder misiniz?  

• ben ki, sultanlar sultanı, hakanlar hakanı, hükümdarlara taç giydiren, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi ve atalarımın fethettiği akdeniz'in, karadeniz'in, rumeli'nin, anadolu'nun, karaman'ın, rum'un , dulkadiroğluları vilayeti'nin, diyarbakır'ın, kürdistan'ın, azerbaycan'ın, acem'in, şam'ın, haleb'in, mısır'ın, mekke'nin, medine'nin, kudüs'ün, bütün arap memleketlerinin, yemen'in ve daha nice ülkelerin ki, büyük atalarımın Allah kabirlerini nurlu etsin karşı konulmaz kuvvetleriyle fethettikleri ve benim muhteşemliğimle de ateş saçan mızrağımın ve zafer getiren kılıcımın gücüyle fethettiğim karga hanımın kalbinin ve nice memleketlerin sultanı ve padişahı olan sultan bayezid han oğlu sultan selim han oğlu sultan süleyman han'ın bilmem kaçıncı kuşak torunu sriiouss hazretleriyim. ama siz bana kısaca sriiouss diyebilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.