Şimdi Ara

Askerde Kesinlikle Salak Olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Askere gidecek olanların kulağına küpe olsun.
    Komutanlara karşı asla ben şu işlerde çalıştım şu işlerden anlarım şurada çalışıyorum felan hiç bir şey bahsetmeyin boş gezip baba parası yiyen işsizin biriyim deyin.

    Sorarlarsa okuduğunuz bölümle ilgili şeylerden bahsetmeyin mezun oldum hiç bir işte çalışmadım deyin çünkü akıllı olduğunuzda her işi siz yapmak zorunda oluyorsunuz askerde rahat etmek istiyorsanız ne kadar az sorumluluk o kadar iyidir.

    Askerde bir emir verilir ve yapılmak zorundadır ne şekilde yaparsın ne şekilde yetiştirirsin istersen sabahlara kadar millet horlarken sen çalış hiç bir kıymetin olmaz.

    Askerde en kral yaşayan adamlar sorunlu sıkıntılı ve güvenilmez adamlardır adam 2 günlük sakalla iştimaya gelir problemli olduğu için ses etmez sen 1 kere akşamdan traş olup yatsan seni herkesin içinde madara eder ceza verie ne bileyim her türlü kötü muameleyi yapabilir komutanlar problemli ve salak adamlara görev vermezler askerde problemli ve salak olmaya bakın varsın komutan size salak desin salak olarak bilsib 6 ay 12 ay salak der ve rahat edersiniz sonra bir daha görmemek üzere ayrılırsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yazıklar olsun sana , şu konuyu okudum ya yok böyle rahat edersiniz yok şöyle rahat edersiniz, senin bu komutanların sevmediğin emrini almak için ben günde 8 KM Ara vererek koşu 15 KM Yürüyüş yapıyorum sırf Subay mülakatı için.. Yazık ne diyeyim yazık.
  • Kimse kusura bakmasin ama arkadaş haklı. Öyle bir düzen oturmuşki şaşırıyor insan. Bende şuan askerdeyim santralciyim. Arkadaşin dediklerine katiliyorum. Ben sabah 6da bot bağlayip akşam 7'de santralden çıkıyorum hafta sonuda dahil. İşsiz, güçsüz sorunlu adamlar hiçbir şey yapmiyor askerde. Sorunlu adamlara komutanlar karişmiyor biran önce gitsinde kurtulalim diye bakiyorlar. Hiçbir görev vermiyorlar yata yata bitiyor askerlikleri. Biz bir hata yapsak hemen göze batiriyoruz bu adamlar yapinca görmezden geliniyor. Adamlar o kadar sorunlu ki sabah yataktan kalkip ictimaya dahi gelmiyorlar, komutanlarda birşey yapmiyor. Biz bütün gün kendimizi yırtarken bu adamlar koğuşta, sağda solda yatiyor. Biz ise kendimizi deli gibi yoruyoruz ona rağmen kıymetimiz olmuyor.
  • Öyle olursanda tuvaletleri temizlersin yada patates falan soydurturlar.Askerde bos durmak diye birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Askerde tuvalet temizlemek en kebap iştir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X kare

    Öyle olursanda tuvaletleri temizlersin yada patates falan soydurturlar.Askerde bos durmak diye birşey yok.

    Askerde tuvaletci yatar. Ictimaya girmez, spora girmez, komutan gormez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bahsettiklerinizin hepsi gideceğiniz yere göre değişir, tuvaletci yatar diyen arkadaş, neye göre yatıyor? gece nöbetçi komutanın 12de kaldırıp arkadaşı tuvalet temizlettigini hatırlıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün bunlardan habersiz bi şekilde seçmelere gelen albayla çatır çatır konuştum ve beni yanına aldı. 6 ay yazıhanenin tüm yükünü biz çektik. Ne geçti elime? Koca bir hiç.

    Ama bide olaya şu açıdan bakıyorum. Görev almamış olsaydım tüm askerliğim eğitim ve mıntıkayla geçecekti. Bizde adam yatırmazlardı. Hiç bi iş yoksa mıntıkaya yolluyorlardı.

    Ya bi görevin olur o mıntıkayı adamlara yaptırırsın. Yada o mıntıkayı sen yaparsın. En basit örnek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH POWER -- 21 Şubat 2018; 18:34:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa dönem uzun dönem farketmez. Arkadaşa katılıyorum

    "Saklanmayın. Ortada da olmayın. Arada kaybolun." temel prensibiniz bu olmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.