3-4 defa oldu bu olay. Her seferinde rüyada olduğumu rüyanın en can alıcı noktasında anlıyorum. Can alıcı derken ya biri tarafından kovalanırken ya da dayak yerken. Rüyadayım lan ben diyorum. Sonrasında içimde bir uyanma isteği oluyor ve anında uyanıyorum. Fakat uyanma isteğini durduramıyorum. Durdurabilsem olaylar olaylar ama malesef tak diye uyanıyorum.
Banada olurdu rüyada olduğumu anlayıp uyanmak için kendimi rğyada yere attığımı bilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bendede olur arada , rüyada olduğumu anladığım zaman
rüyada oldugunu acaba nasil anliyon
quote:
Orijinalden alıntı: detroit21
Hiç bir fikrim yok. Tak diye vahiy geliyor sanki.
Müslüman müslüman konuşma araştır, lucid dreaming.
bugün belçika veya yakını bir ülkede türk lokantası buldum oturdum iskender istedim bi yandan da ne biçim rüya lan bu dedim haritada 2200 km üsküdar caddesi yazan bir de ülke vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
quote:
Orijinalden alıntı: detroit21
Hiç bir fikrim yok. Tak diye vahiy geliyor sanki.
Bendede oluyor ama ben istedigim gibi yonlendirebiliyorum + hissedebiliyorumda
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğberk.
Banada olurdu rüyada olduğumu anlayıp uyanmak için kendimi rğyada yere attığımı bilirim
hayyykırdım
Onu ben de hep yapıyorum geçen gün Davranış Bilimleri hocama sordum (Doç. Psikiyatr), açıkçası biraz kestirip attı ama öyle bir şey olamaz dedi ama onu tekrar ayrıntılı olarak sorucam.
Rüya sonuçta bilinaçtındakilerin yansıması belki bilinçaltında kendin rüyayı yönetebildiğini düşünüp, ona göre bir hayal kuruyorsundur yani yaptığın hareketler önceden planlanan şeylerdir.
lucid
quote:
Orijinalden alıntı: sedif
Müslüman müslüman konuşma araştır, lucid dreaming.
Sen müslüman müslüman konuşma ayrıntılı bir şekilde biliyorum lucidi.
bende de sürekli olur. rüyalarında bile rüyada olduğum bilincindeyimdir ve "kim uyanacak da duş alacak" falan der vazgeçerim yapmaktan.
bir keresinde beni dersten atmaya çalışan hocamı "bakın benim rüyamdasınız, davranışlarınıza dikkat edin" diye uyarmıştım
bir keresinde de rüyasını kontrol edebilen birilerini daha rüyamda bulmuştum ve birbirimize bildiklerimizi anlatıyoduk
şunu da söyleyeyim inceptiondaki ölürsen uyanırsın formülü her zaman işe yaramıyor. birçok kez kendimi camdan aşağıya atarak uyanmayı başarmıştım. bi keresinde ya atlayınca ölmezsem dedim ve yere yumuşak bi iniş yapıp koşmaya devam ettim. bir keresinde de yine belki de incepton yöntemi saçmalıktır diye düşünerek kendimi okulun en üst katından aşağıya bırakmıştım ve inerken aşağıda bir kafenin varlığını düşünüp oraya hiçbir şey olmadan indim.
Ya bana da oluyor öyle ama ölümle kalım arasında iken direk reele dönüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme