Şimdi Ara

Her Konuda Erkekleri Eleştirenler Kızlara Neden Hiç Bakmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
4.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir konu açtık yine millet konuları nereye getirmiş.Çok üzücü.

Konuyu silebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeSioN -- 30 Temmuz 2020; 0:59:35 >

• Kadın cinayetlerinde kadınlarında suçu var.Bugün bir lavuk gördüm kulağının arkasında dövme boğazının altında dövme keko kolyesi takmış bir tane 2 tane kızla konuşuyordu.Hatta bir ara denk gelelim diye muhabbet dönüyordu.Efendi adamlar hep zarar gören onlar oluyor en çok sapık damgasınıda efendi insanlar yiyiyor bu ülkede bu k.hpeler gidiyorlar adam gibi takılanlara sıradan ezik diyor.Gidiyorlar kendilerine kötü davranan onları hiçe sayan insanlarla bir olabiliyorlar lavuk kızla ilişkiye giriyor sonra yol veriyor.Hala kız bunun peşinde dolanıyor neden ? kötülük yaptı çünküü.Hayatıı ...... çocukları yaşıyor efendi adamlar yerinde sayıyor işte en çok zararıda efendi insanlar görüyor.O yüzden bu devirde kendine bakacaksın yere düşene bir tanede tekmeyi sen koyacaksın amaçlarına ulaşacaksın amaçlarına eşlik edecek varsa gelsin.

ülke tımarhaneye döndü, öldürülen kadın başına belki 4-5 tane erkek öldürülüyordur, genel bir şiddet sorunu var ama sadece kadına ve hayvanlara şiddet gündeme geliyor, eleştirdiğimiz bu. erkek terörü deniyor, oturduğumuz yerden sapık, tecavüzcü, terörist vs. oluyoruz. kadınları seçimleri konusunda dikkatli olmaya çağırıyoruz bu seferde suçluya neden birşey demiyorsunuz diyorlar, kardeşim adam sayko katil ne anlar uyarılmaktan, yolda görsem yönümü değiştireceğim tiplerin etrafında dört dönen hatunlar var...

Herkes kendi annesine baksin onlar bile simdikilere göre 10 kat daha iyi insan olmalarina ragmen sürekli tutarsiz dengesiz işler yapiyorlar.Simdikiler hepten beter yav kendi bu hayatta bi mok yapmamis anca instadan 500 tane foto paylasiyor sonra ben ulaşilmazim oyleyim böyleyim.Bu hayatta hepimiz insan değilmiyiz?Etten kemikten senin ne üstünlügün var hatta ustünluğu gec bircok insana göre alt tabakasin hayırdır.Boş cahil özgüveni hiç cekilmiyor.
  • Kadın cinayetlerinde kadınlarında suçu var.Bugün bir lavuk gördüm kulağının arkasında dövme boğazının altında dövme keko kolyesi takmış bir tane 2 tane kızla konuşuyordu.Hatta bir ara denk gelelim diye muhabbet dönüyordu.Efendi adamlar hep zarar gören onlar oluyor en çok sapık damgasınıda efendi insanlar yiyiyor bu ülkede bu k.hpeler gidiyorlar adam gibi takılanlara sıradan ezik diyor.Gidiyorlar kendilerine kötü davranan onları hiçe sayan insanlarla bir olabiliyorlar lavuk kızla ilişkiye giriyor sonra yol veriyor.Hala kız bunun peşinde dolanıyor neden ? kötülük yaptı çünküü.Hayatıı ...... çocukları yaşıyor efendi adamlar yerinde sayıyor işte en çok zararıda efendi insanlar görüyor.O yüzden bu devirde kendine bakacaksın yere düşene bir tanede tekmeyi sen koyacaksın amaçlarına ulaşacaksın amaçlarına eşlik edecek varsa gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear515 -- 23 Temmuz 2020; 1:49:11 >
  • Bu konuda duyarlı olalım lütfen öne çıkartalım konuyu.

• Yine bir loser deşarj olma konusu. He kardeş siz çok iyisiniz kızlar çok kötü. Ülkenin kızı neyse erkeğinde o işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes kendi annesine baksin onlar bile simdikilere göre 10 kat daha iyi insan olmalarina ragmen sürekli tutarsiz dengesiz işler yapiyorlar.Simdikiler hepten beter yav kendi bu hayatta bi mok yapmamis anca instadan 500 tane foto paylasiyor sonra ben ulaşilmazim oyleyim böyleyim.Bu hayatta hepimiz insan değilmiyiz?Etten kemikten senin ne üstünlügün var hatta ustünluğu gec bircok insana göre alt tabakasin hayırdır.Boş cahil özgüveni hiç cekilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 yılında erkekler tarafından yüzlerce kadın öldürüldü:

I sleep

Kadınlar tarafından yıl boyunca birkaç erkek öldürüldü:

KADINA ŞİDDET ŞİDDET DİYOSUNUZ ERKEĞE DE ŞİDDET VAR

• Bu aradaki yukarıdakinin meriç dediklerinin çoğunun annesinden, akrabalardan başka karşı cinsten tanıdığı, konuştuğu var en azından. Onda o da yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızlara yalakalık yapmak için her şeyi yapan erkekler olduğu sürece kimbilir daha kaç kardeşimiz sesini duyuramaz.

• Kızların böyle egoist olma sebebi abazan türk erkeği, abazan türk erkeğinin böyle olmasının sebebi de egoist kızlar. Bu terslikte bi iş var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler kızmayın ama

80milyonluk ülkede yılda ölen kadın sayısı 400 kişiyse çok az değil mi lan?

bi sürü gereksiz sebepten insanlar ölüyor niye böyle haber olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 23 Temmuz 2020; 15:4:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ülke tımarhaneye döndü, öldürülen kadın başına belki 4-5 tane erkek öldürülüyordur, genel bir şiddet sorunu var ama sadece kadına ve hayvanlara şiddet gündeme geliyor, eleştirdiğimiz bu. erkek terörü deniyor, oturduğumuz yerden sapık, tecavüzcü, terörist vs. oluyoruz. kadınları seçimleri konusunda dikkatli olmaya çağırıyoruz bu seferde suçluya neden birşey demiyorsunuz diyorlar, kardeşim adam sayko katil ne anlar uyarılmaktan, yolda görsem yönümü değiştireceğim tiplerin etrafında dört dönen hatunlar var...

• 0:42'deki kızın söylediklerinden sonra kimse kalkıp da kadınlar mağdur kadınlar öldürülüyor dövülüyor demesin. Kimse kalkıp da sadece bu kız böyle söylüyor, kız liseli ergen vs vs. de demesin. Türk kızlarının özetidir bu kız.

• arapaşığı A kullanıcısına yanıt

Ad - entry uyumu dedikleri bu olsa gerek

• Tüm kadınlar için demiyorum elbette ama bazı kadınlar cidden içgüdüsel olarak kekovari tiplerden hoşlanıyorlar.Hatta araştırma da yapmışlar.Dark Triad(Narsizm,Makyavelizm,Psikopati) denilen özellikleri taşıyan erkekleri çekici buluyorlarmış.Ben bir erkek olarak o tiplerle takılmam sen neye güveniyorsun ? Benim kadınlara tavsiyem özellikle efendi dediğimiz erkek tipinden bir arkadaşınız olsun.Ona hoşlandığınız kişileri gösterin.Onay vermezse takılmayın.Siz anlayamıyorsunuz belli.

Abi şu tiplere bak ya.Gerçekten kadınların dark triad a zaafı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 23 Temmuz 2020; 16:37:9 >

• 400 kişi azsa ses çıkarılmasın mı bu kadınlar çok canice bir şekilde öldürülüyor adam sahurda yoğurt yok diye karısını öldürüyor ayrıca merak etme bu sayılar gerçeği yansıtmıyor

• Arkadaşlar türkiyede kadın şiddetine- öldürülmesine karşı duruyorlar, İnsan şiddetine-öldürülmesine değil.

1 2 gün önce bir kadın kocasının gözüne kezzap dökmüştü, kadınlara yapsalar twitter topic olur ama erkeklere yapınca hiçbir şey demezler.

Ayrıca ne kadar kadın cinayetleri artsa da kadın katillerinin ne kadar umrunuzda sanıyorsunuz, size susun demiyorum ama gereğinden fazla konuşmayın diyorum.

İdam varken cinayetler hala oluyorsa siz bu olaya karşı dursanız da hala kadın cinayetleri olmaya devam edecek.

Twitterdan tweet atmakla, Instagramdan story atmakla hiçbir şey elde edemezsiniz.

Benim bunları söylemem kadın düşmanı olduğumu göstermez, ben sadece size hayatın gerçeklerini gösterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangoro

400 kişi azsa ses çıkarılmasın mı bu kadınlar çok canice bir şekilde öldürülüyor adam sahurda yoğurt yok diye karısını öldürüyor ayrıca merak etme bu sayılar gerçeği yansıtmıyor

yanlış anlama hocam, kastım kesinlikle o değil, ama yolda kafasına kiremit düşen ölen sayısı da o kadar vardır.

olay biraz da neyin haber yapılıp neyin yapılmadığı,

kafasına kiremit düşen haber yapılmıyor, haliyle bilinmiyor. Veyahut haberlerde daha çok ölen kadın çıkınca, sayı aynı veya daha azken medyanın etkisiyle çokmuş gibi hissettiriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.