|
|
Teknolojide özellik hiçbir şeydir ama kalite her şeydir. Tıpkı insanlar gibi. 1.80 boyunda, 60 kg ağırlığında yeşil gözlü, sarışınve genç özelliklerinde pek çok insan vardır ama içlerinde sadece kaliteli olanları iyi insanlardır.
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Evinde yada iş yerinde devlete Elektrik ve su parasını ödemeden kullanan hırsızdır. gerçek bir hırsız. O elektrik evine bedava gelmiyor. barajlar , santraller, enerji nakil hatları, harcanan milyarlarca dolar para ile yapılıyor. O parayıda bu 70 milyon insanın verdigi vergiler saglıyor..Birileri vergi vercek digeri onun cebinden parasını aşıracak...Sonra asgari ücret maaş, ev kira, para yetmiyor...Ben suyu elektrigi kaçak kullanıyorum...Peki 70 milyon insanın hakkını yiyorsun. Hepsinden tek tek helallık almaya ömrün yetecekmi ? O çaldıgın elektrigin suyun parası kat kat degişik şekilde senden çıkıyor ruhun bile duymuyor...Karın hasta oluyor doktor ilaç parası, oglun kolunu bacagını kırıyor, yada kaza geçiriyor doktor ilaç parası...Anan hasta oluyor yürü doktora....Sen hep dert musibet bela içinde yaşıyorsun. Biri bitiyor digeri başlıyor..Sonuçta o para kat kat fazlasıyla çıkıyor...Bunlar niye hep benim başıma geliyor ? Diye düşünürsen sebebini kendi yuregin sana söylüyor... 20 lira elektrik 10 lira su parası ödeyemiyorum kaçak kullanıyorum diyen adam hırsızdır...Sorun bakın BİR AYLIK SİGARA PARAN KAÇ LİRA GARDAŞ ? 70 milyonun malını çalıyorsun.....Gecekondu yapanlarda aynı.... Saygılarımla...