Bildirim
Her gün tavuk yiyorum alternatif var mıdır

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kardeş en iyisi kendi çiftliğinden beslenmek. Ama hayvannlar için yemide doğal bulman lazım yani premiks fabrikalarından almaman lazım, tavuklarınız bokluktan bizzat tek tek solcan bulmaları lazım yoksa hormondan kadınlaşabiliyorsun. -
valla şehir yerinde tavuk beslemek zor iş apartmanda dert oluyor yer olsa bile kokusu var. hormonlardan kadınlaşıldığını ilk defa duydum valla dikkat edicem artık sağ ol söylediğin için -
Gereken proteini öğünlere bölmeye çalış. Kahvaltıda yumurta zaten şart sayılır yanında lor peyniri tüketebilirsin. Tam buğday ekmeğinde 10 gr protein var. Fıstık ezmesi sürüyorum ben nerdeyse hergün kahvaltıda. 4 yumurtayla beraber genelde kahvaltı m 60-70 gr protein. Arasıra ton balığı ekleyebilirsin öğle yemeklerinde ve kuru bakliyatıda göz ardı etme. Leblebi bulundur her zaman. Günlük 50 gr leblebi (1 avuçtsn biraz fazla) 10 gr protein demek.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
her gun uemeni onermiyorum malum hormonsuz tavuk kalmadi sonra cok fena olur
yumurta zaten fix. kilo vermeye çalıştığım için carb. tüketmiyorum bu yüzden ekmek ve fıstık ezmesini tüketemem maalesef :( leblebi yerine badem ve fındık karıştırıp tüketiyorum leblebiyide ekleyeceğim teşekkürler -
her gün değil ama haftanın çoğunda yiyorum bir gün kırmızı et bir gün balık da tüketiyorum -
Fıstıkta karb. Baya düşük, ketojenik yapıyorsanız bol yağ var.
Genetik kolesterol sıkıntın yoksa yumurtaya aban
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hindi kirmizi etten ucuz tavuktan pahali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gün içinde yumurta yiyebilirsin en kaliteli proteindir ton balığı yiyebilirsin hindi göğüs veya but olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X