Şimdi Ara

Her gün kas gevşetici içmek zararlı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Boynumda tam sağ tarafta şam damarın olduğu yerden sağ tarafta omuz, göğüs altı, biceps, kol, dirsek ve ellere doğru inanılmaz ağrılar var ama başlangıç yeri sağ taraf boyun şah damarı kısmı.

Kas gevşetici içtim şu an geçti bayağı çok mutlu oldum ama tutunca boynumu kesesim bıçak batırasım geliyor cidden.

Her gün içsem zararlı mı kas gevşetici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Benim de sol kürek kemiğinden kolum ve elime kadar ağrı var. Güçlü kas gevşetici ve ağrı kesici yazdı doktor.

Bu hafta kontrolüm var, ilaçlar için gün vermedi. Yani bir zararı yok denebilir.
    (İlaçların ağrıma direkt faydası olmadı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 15 Şubat 2021; 2:23:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

eyvallah bi deniyim hocam.

al bir o kadar da benden aynısı ya katır kütür ses geliyor oradan orayı eklemeyi unutmuşum. boyunla, kürek en fazla olan yer. sağ boyun, kürek kemiği, trapez, omuz ve sağ alt göğüs en çok ağrıyan yerler ve hepsi sağda.

solda hiçbir şey yok. bu mouse çok kullanmaktan dolayı mı acaba. kas gevşetici aldım iyi geldi şimdilik ama hafif bir ağrı var buna da razıyım, iki gündür var ya atacaktım kendimi aşağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 15 Şubat 2021; 1:30:29 >

Orijinalden alıntı: unraveling

al bir o kadar da benden aynısı ya katır kütür ses geliyor oradan orayı eklemeyi unutmuşum. boyunla, kürek en fazla olan yer. sağ boyun, kürek kemiği, trapez, omuz ve sağ alt göğüs en çok ağrıyan yerler ve hepsi sağda.

solda hiçbir şey yok. bu mouse çok kullanmaktan dolayı mı acaba. kas gevşetici aldım iyi geldi şimdilik ama hafif bir ağrı var buna da razıyım, iki gündür var ya atacaktım kendimi aşağı.

Benimkinib sebebi Şubat-Mayıs-Ağustos-Kasım dönemlerinde mesleğim gereği bilgisayarda ctrl+c/v/f ve alt +tab aşırı yapıyorum. (Mali müşavirim).

aşırı dediysem cidden aşırı. Yüzlerce belki binlerce kez.

ondan oluyor.

hep olurdu ama geçerdi ve elime vurmazdı hiç. Elime vurması korkuttu. Geçen hafta sonu sırtım ağrırken evde baza kaldırınca elime vurdu.

Perşembe veya Cuma MR sonucuna bakacak doktor. Fıtık olabilir dedi.

Ağrı azaldı ama tam geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 16 Şubat 2021; 0:2:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye kendinizi böyle ilaçlara bağımlı yapıyorsunuz ki ?

Ağrın varsa doktora görün hocam. Millet en ufak biryeri ağrısa hemen ağrı kesici içiyor sonra alıştığı için en ufak ağrıyı bile çekemiyor.

• Her gün vitamin almak bile zararlı..
  • Dostum öncelikle geçmiş olsun. Magnezyum takviyesi kullanmanı öneririm kas ağrılarına çok iyi geliyor.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.