Şimdi Ara

Her gün duş almak zararlı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden her gün duş alıyordum cildime ve saçlarıma kötü geldiği için 2 günde bire düşürdüm şu anlık iyi gidiyor, da bir sorun var spor programımı değiştirdim split olacak şekilde haftanın her günü spor yapacağım için haliyle spordan sonra duş almam gerekecek, her gün saçı ve vücudu yıkamak zararlı olur mu ya da vücut zamanla alışır mı?

• Suyun zararı olmaz sanıyorum ama sabun için aynı şeyleri söyleyemem.Her gün veya gün aşırı olması sorun yaratabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Aşırıya kaçmamak şartıyla saçımı 1 kere şampuanlıyorum vücuda da duş jelini fazla sürmüyorum, spordan sonra terli gezmek da daha büyük sıkıntı ne yapacağım bilemedim

• yazın hergün, baharda 2 günde bir, kışın 2-3 günde bir banyo yapıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün duş almanın zararı yoktur diye düşünüyorum. Yalnız saçınızı her gün şampuanlamayın. Bir de sabun kullanmaya çalışın. Su sıcaklığı da kaynar değil ılık olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bro suya hergün gir sorun olmaz ama kullandığın şampuan ve sabunu seyreltmen yeterli. Mesela bugün saçlarını şampuanladıysan, yarın saçına bulaştırma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onurchik kullanıcısına yanıt

Hocam sabun maalesef saçımı ve cildimi çok sertleştiriyor o yüzden kullanmıyorum, su sıcaklığı ılık orası tamam, mesela bir gün girip şampuanlasam ertesi gün saçı sadece ılık suyla yıkasam ideal sanırım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu duş sistemi nasıl
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su hayattır genc,suyun zarari olmaz.Olmadi vucud spreyleri var .Kimse bir erkeğin terli halini koklamak istemez.Yaz aylarindayiz .Spor yapan biri duş almak istemiyorsa bence igrenclikden başka bir şey değil.
    Tramvayda vs denk gelsek asagalayici şekilde yüzüne bakardım .Kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok.
    Duş al sen boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lithran kullanıcısına yanıt

Normalde full body şeklinde 2 günde 1 spor yaparak o şekilde duş alıyordum haliyle sorun olmuyordu, yeni programımdan dolayı mecburen her gün alacağım da dediğim gibi eskiden cildime zarar verdiği için bunu nasıl engelleyeceğimi düşünüyorum

• ben yaz kış her gün alırım . yeri gelir günde 2 kere. egzama varsa o sorun yaratabilir.

• Bekar erkeğe her gün duj zararlıdır:

Üzerindeki feromonları alıp götürür, karşı cinsi etkileyemez...

• Her gün duj almanın zararı vardır. Her şeyden önce bu alemin kıt su kaynaklarının kökünün kurumasına bir kazma da sen vurmuş oluyorsun. Su, temizlemek içindir. Gün içinde vücudun duj almanı gerektirecek şekilde kirlenmez. Hafta en fazla 2 kere dujun yeterli olduğunu söyleyebilirim... Her gün duj almak gavur adetidir; bunlar abartıp hem sabah hem de gece yatmadan evvel duj alırlar...

• Sporcuysan günde 2 defa yıkan iyi gelir

• kadir3461 kullanıcısına yanıt

Egzama mı tam ne bilmiyorum ama evet böyle bir şey var fazla su hele şampuan sabun vs şeyler cildime kötü geliyor

• dekareme kullanıcısına yanıt

doğrusu duj mu duş mu? ciddi soruyorum.

zararları var doğru. çin vs gibi zebellah gibi ülkeler suyu tüketsin ben tüketmim ? zerre umrumda değil. gram kapatmıyorum. kıtlık çıkarsa çıksın. herşeyi ben düşünemem.

• Saçlar için zararlı, cilde zararı yok.

• Suya alerjin olabilir. Bazı insanların böyle bir sorunu var.

• Kanka
    1- duş jeli kullanma vücudu kurutur hemen yeşil sabuna geç Dalan pirina 4kg var
    2- saç için en iyisi yves kepek önleyici hem nemlendiriyor hemde kepek önlüyor
    Bende hergün duş alıyorum spordan dolayı bunları uygularsan hiçbir sorunun kalmaz

• olur

• olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.