Şimdi Ara

Her gün 400 gr. tavuk/kırmızı et tüketimi ve gut hastalığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hocam selam. 21 yaşındayım, 1.73 boyundayım ve 68 kiloyum. Vücut geliştirme sporunu yapıyorum 4 aydır ve sürekli araştırma içerisindeyim. Günlük almam gereken protein miktarını hesaplayınca öğlen 200 gr. haşlanmış tavuk göğsü ve akşam 200 gr. yağsız dana eti yediğimde bu miktarı karşılıyorum ve ek bir takviye kullanmıyorum bu spor için. Benim sorum şurada gut hastası olur muyum her gün böyle beslenerek? Doktora gidip bunu soran veya bu konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler... Bu arada genelde böyle besleniyorum. Haftada 1-2 gün öğlen et yerim fakat akşam bakliyat tüketiyorum(bitkisel protein)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikara123 -- 6 Ağustos 2018; 20:17:14 >



  • öncelikle bitkisel proteinler bizim için değerlidirler. fakat , eğer vücut geliştirme yapıyorsan proteini , hayvansal proteinlerden saymak daha önemli. eğer günlük olarak kilox1-2g protein alıyorsan çok üstüne çıkmana gerek yok.
  • ekleme : fazla kas kütlesine sahip olmadan protein olayına çok kafa yormanı da tavsiye etmem, fakat ciddi anlamda bir kas kütlesi kazandıktan sonra kas kütlesini korumak için gerçekten aldığın proteine dikkat etmen gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.