Şimdi Ara

🔥 🔥 HEPSIBURADA RAY BAN GÖZLÜKLER YANIYOR 🔥 🔥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
11.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburadada ray Ban gözlükler iftardan sahura kadar indirime girmiş 200 tl civarında çok güzel gözlükler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahte olma ihtimali ?
  • Erçağ optik satıcısı

Güvenilir mi acaba

• Bi gözlükçü olarak söylüyorum 300den aşagı rayban olamaz geliş fiyatı bile değil 1. Sınıf replika ürünler bunlar daha güvenilir yerler tercih edin derim

• Çok uygun yorumları da iyi ama kararsızım.

• Gittigidiyor'da da sürekli orijinal adı altında 200TL'ye satıyorlar ama 300-400 liradan aşağısının orijinal olma ihtimali yok.
  • hep o fiyatlardaydı yandığı felan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer satıcılar da uygun fiyata satıyor hepsi mi indirim yaptı acaba yoksa normalde de mi böyle.

• Tabi ki sahte.

• Rayban sahtesi en fazla yapilan marka.Göz sağlığı için atasun gibi yerlerden almak lazım.Ya da başka markalara yönelin.%99 sahtedir onlar.

• Sahte olup olmadığını siparis sonrasi anlamak mumkun mu. Mesela gelen garanti belgesini sorgulatabilecegimiz bir site ve bayiden sorgu mümkün mu?

• Ben aynı model , aynı ölçülerde olan raybanın sahtesini atasunda gördüm. Yan yana koydum. Lazerli yazı birinde var birinde yoktu. Çalışanlar bile inanamadı. Derhal o mağazayı terk ettim. Dikkatli olun. Garanti belgesini. Faturasını isteyin. Ve faturada rayban modeli vs yazılı olsun.

• İki ay kadar önce de saat saat mağazalarına baskınlar yapıldı sahte saatler ortaya çıktı. Mağazaların yapması normalleşti dikkatli olun.
  • mağazadan almak istersek ,
    ne yapmamız gerekiyor, sahte gözlük almamak için..
    detaylı anlatır mısınız?

ya da bilen biri detaylı anlatabilir mi?
  • orion98 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle bir şey yok.Sahtesini anlamanın kesin net yolu yok.Bizzat rayban türkiyeye mail attım.Yetkili satış noktalarımıza gösterebilirsiniz dediler.Ama onun da garantisi yok.Çeşitli forumlarda sahtesine bu orjinal diyen bayiler de varmış yani o kadar benzer yapan yerler var.İcinde lazer rb yazisina kadar yapiyor adamlar.

• sak0575 kullanıcısına yanıt
    Hocam raybanin yetkili satiş noktalarindan alın oncelikle yani rayban diyorki ben bu mağazalar dışındaki hiç bir mağazaya ürün yollamıyorum.Ee diger mağazalar nerden buluyor o zaman?O yuzden önce o magazalardan alışveriş yapın.Garanti belgesinde de kaşe nin üzerindeki isim yine satış noktasi olan magazasa kaşesi olmalı.Onun dışında çok kaliteli replikalar varmış yani optikçiler bile artik ayirt edemiyormuş.Klasik icinde lazer rb yazisina falan bakabilirsiniz.Fiyat olarak da 300-400 arası oluyor genelde.200 gibi bir fiyata almak imkansız.

• Benim Türkiye ‘m ne hale gelmiş.Hele şu milletin haline bakın .Gözlük la bu .şehir efsanesi gibi yazmışsınız. La yarın gelin ben size orjinalini gösterecem. Bizim burda beyaz abiler var onların hepsinde var hepside orijinal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinden 20-25$ civarı alırsınız bunlar birinci sınıf replika

• Bencede çakma. 180 lira fark nası olur

🔥 🔥 HEPSIBURADA RAY BAN GÖZLÜKLER YANIYOR 🔥 🔥

• Arkadaşlar bir gözlük ve saat mağazasında çalışan biri olarak diyebilirim ki orijinal olma ihtimali çok düşük. Nedenine gelecek olursak Ray-Ban mağazalara bu fiyattan vermiyor ve genel olarak fiyatları kendi belirleyip kar marjını düşük tutturuyor firmalara. Uzak durun derim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.