Şimdi Ara

🔥 🔥 HEPSIBURADA RAY BAN GÖZLÜKLER YANIYOR 🔥 🔥 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
11.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu almayın alana niye bi bahane buluyorsunuz bu birincisi. İkincisi ise alın 14 gün içinde iade edin amba dert ettiniz ya 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wigle W kullanıcısına yanıt
    Pardon tamamen doları unuttum,kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinalliği konusunda emin olmak isteyenler
    www.ray-ban.com
    Access Denied
    https://www.ray-ban.com/turkey
    sitesinden alabilir.
  • Ben de şu rayban tutkusunu zerre kadar anlamıyorum.

Taklitlerinin orjinalinden 5 kat fazla satıldığı bir ortamda sırf markası için şu gözlüğü takmak nasıl bir tatmin sağlıyor acaba..

Gidin şunların yarı fiyatına en az RB kadar kaliteli Esprit, Breil, ne bileyim Façonnable, Replay falan alın.

Sürünün peşine takılıp gitmeyin olum.

Eski bir gözlük sektörü çalışanı, kickboxçu, model, formula-1 pilotu.

edit: rayban takan adamlara kızlar kendileri teklif ediyomuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Rayban sahtesi en fazla yapilan marka.Göz sağlığı için atasun gibi yerlerden almak lazım.Ya da başka markalara yönelin.%99 sahtedir onlar.
    hawk markası var, gayet güzel
  • Göz grup mağazalarında, telekomlulara %30 indirim var, akasyada varmış şube, bi de oraya bakayım
  • Piyasada çok fazla sahte gözlük olduğundan hiçbirine güvenemedim ve gittim Decathlon'dan 80 liraya Quechua gözlük aldım. Hem %100 UV hem polarize hem de güvenilir marka. Güneşte gözü fazlasıyla rahat ettiriyor. Yüksek meblalara çıkmak istemeyenlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezfotek -- 4 Haziran 2018; 16:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wigle

Bi gözlükçü olarak söylüyorum 300den aşagı rayban olamaz geliş fiyatı bile değil 1. Sınıf replika ürünler bunlar daha güvenilir yerler tercih edin derim
    gözlükculer, fotocular, gelin başı yapan kuaförler... zannedersem cennet şansınız sıfır

eğer sattığınız gözlüklerden iki kat kar yapmıyorsaniz, ben de birşey bilmiyorum

çinde kiloyla al getir , sat

0.4 dolar tanesi

m.alibaba.com
    Source OEM / ODM New fashion UV 400 lady candy color sunglasses retro sunglasses women sunglasses trendy on m.alibaba.com
    https://m.alibaba.com/product/60742928764/OEM-ODM-Polarized-Sunglasses-Men-Women.html?spm=a2706.7843299.1998817009.107.26ca1bcf6vAq6P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Haziran 2018; 17:36:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wigle

Bi gözlükçü olarak söylüyorum 300den aşagı rayban olamaz geliş fiyatı bile değil 1. Sınıf replika ürünler bunlar daha güvenilir yerler tercih edin derim
    hocam gözlükçüseniz bir sorum olucak..güneş gözlüğüde dereceli cam yapılıyomu..int. yorumlarda okudum normal camla ölçüsü tutmuyo çıkarınca mide bulantısı vs. yapıyo diyorlar..doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

hocam gözlükçüseniz bir sorum olucak..güneş gözlüğüde dereceli cam yapılıyomu..int. yorumlarda okudum normal camla ölçüsü tutmuyo çıkarınca mide bulantısı vs. yapıyo diyorlar..doğrumudur?

Alıntıları Göster
    niye olmasın? kaliteli ve düzgün kesim cam olursa, sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: gezfotek

Piyasada çok fazla sahte gözlük olduğundan hiçbirine güvenemedim ve gittim Decathlon'dan 80 liraya Quechua gözlük aldım. Hem %100 UV hem polarize hem de güvenilir marka. Güneşte gözü fazlasıyla rahat ettiriyor. Yüksek meblalara çıkmak istemeyenlere tavsiye ederim.
    aynen bende baktım bikaç modeline,baya güzel duruyor hemde ordan alayım engüzeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

niye olmasın? kaliteli ve düzgün kesim cam olursa, sıkıntı olmaz

Alıntıları Göster
    siz kaça yapıyosunuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

siz kaça yapıyosunuz hocam

Alıntıları Göster
    gözlükçüye mi benziyorum
  • Sahte yazmak için gelmiştim şimdi çıkıyorum. Almayın aldırmayın bunlardan, bir de orijinal diye satıyorlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gezfotek G kullanıcısına yanıt
    gerçek polarize mi acaba,link var mı,siyah mı kahverengi mi camları?

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Gözlük,saat ve parfümü asla sahte almam
    Tebrikler herkesden çok yaşamaya hak kazandınız

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Buradan pek birseye benzetemedim ben

Optikte yüzde 500de kar var rayban hakkında fikrin yoksa atıp tutma bence Türkiyede tek distribütörü olan bi firma bu ve 100 200 tl civarı kar ediyo gözlükçüler

He sen gidip 500e alabilcegin gözlüge lüks semtte 1000 lira veriyosan o gözlükçünün degil alan kişinin suçu

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    Hocam numaralı güneş gözlügü yapılıyo fakat gözde astigmat varsa veya numara yüksekse bombeli gözlüklerde yerlerde çukurlaşma baş dönmesi mide bulantısı yapıyo çünkü düz bi tabirle dereceler sıkışıyo ayrıca boyama ve fabrikada özel üretim şeklinde iki cam var boyama mevcut camı boyaya batırıp veriyolar ve görüntü kalitesi düşüyo özel üretim ise hammadde olarak renkli ve numara tam reçeteye göre ayarladıgı için görüntü kalitesi yüksektir numaralı camda özellikle işbir veya merve optik tercih edin camda çok bombe olmamasına dikkat edin ve mutlaka yapılan camın garanti kartını isteyin özellikle işbir yapmadığı cama kart basmaz garantiye oynayın:)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.