Şimdi Ara

🔥 🔥 HEPSIBURADA RAY BAN GÖZLÜKLER YANIYOR 🔥 🔥 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
11.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bosuna risk almayin. Illa alacagim diyorsanizda AE gozluk konusu var. 1-1taklit daha ucuza satiyor adamlar. En azindan sahte oldugunu biliyorsun.

Ayrica bu gozluk. Kirmazsaniz ve sıkılmazsanız ömür boyu kullanirsınız. Cevremdekilerden biliyorum.+200 daha verip orjinalini almak daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellythief

Arkadaşlar bir gözlük ve saat mağazasında çalışan biri olarak diyebilirim ki orijinal olma ihtimali çok düşük. Nedenine gelecek olursak Ray-Ban mağazalara bu fiyattan vermiyor ve genel olarak fiyatları kendi belirleyip kar marjını düşük tutturuyor firmalara. Uzak durun derim.
    iyi de hocam alan direk ray ban Türkiyeden almamaış olabilir mi. yani telefondajki gibi ithalat şeklinde almış olamaz mı.
  • Alideki gözlüklerin ne idüğü belirsiz göz sağlığı açısından...optikçilerde satılan 80-90 tl bandındaki osse,optelli,mustang gibi markalar bile daha iyidir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta yaşadığım tecrübeyi sizle paylaşayım;

5 yıllık rb2140 wayfarer gözlüğümü kaybettim. Önce atasundan sipariş verdim teşhir ürün yollamışlar sapında alarm soketinin izi kalmıştı iade ettim sonra yorumlardan gaza geldim hepsiburadada girişimci kadın satıcılarından “gözlük store” isimli satıcıdan aldım bi tuhaflık sezdim artık baya iyi replikalar çıkmış hemen luxotticaya fotoğraflar la mail attım dönüş yapıldı bu gözlük sahte diye sonra kendilerinden bulunduğum il ve çevre illerdeki ürün verdikleri optikçilerin listelerini yolladılar. Bende gittim ordan aldım. Demem o ki gözlüğü öyle bi kopyalıyorlar ki artık ayırt etmek tecrübe istiyor. Risk almayın. Gözlük bi kere alınır. Benim gibi saflık yapıp kaybetmezseniz ömürlük kullanırsınız

• benim gibi gözü numaralı olanların replika almasında bir sakınca yok değil mi ? Aldığım gibi camı zaten değiştirdiğimden camı çok iyi olmuş olmamış bizim için bir önem arz etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmaradyolog

Geçen hafta yaşadığım tecrübeyi sizle paylaşayım;

5 yıllık rb2140 wayfarer gözlüğümü kaybettim. Önce atasundan sipariş verdim teşhir ürün yollamışlar sapında alarm soketinin izi kalmıştı iade ettim sonra yorumlardan gaza geldim hepsiburadada girişimci kadın satıcılarından “gözlük store” isimli satıcıdan aldım bi tuhaflık sezdim artık baya iyi replikalar çıkmış hemen luxotticaya fotoğraflar la mail attım dönüş yapıldı bu gözlük sahte diye sonra kendilerinden bulunduğum il ve çevre illerdeki ürün verdikleri optikçilerin listelerini yolladılar. Bende gittim ordan aldım. Demem o ki gözlüğü öyle bi kopyalıyorlar ki artık ayırt etmek tecrübe istiyor. Risk almayın. Gözlük bi kere alınır. Benim gibi saflık yapıp kaybetmezseniz ömürlük kullanırsınız
    Fotoğraftan sahte olduğunu mu anladılar? Yok daha neler.

• QRX kullanıcısına yanıt
    Evet çünkü nerelerinde anormallik olduğunu daha önce kullanmış olduğum için biliyorum. Özellikle o bölgeleri kaliteli bir biçimde fotoğrafladım. Hayır adam eline alsa napcak oda bakacak azına alıp dişleyecek hali Yokya

• Yahu 600 liralık mağazadan alınma rayban ile 200 liraya aldığın birinci sınıf replika ürünü mağazadaki çalışan bile ayırt edemiyor,sağlık açısından bi sorun olsa sokaklarda 20-30 liraya gözlük satılıyor ülkenin yarısı kör olurdu.

Ayrıca mağazadanda size replika ürün satma ihtimalleri var rayban en şok sahtesi yapılan gözlük markası 2 kaşe vurur yuttururlar ne de olsa ayırt etme imkanın sıfır.

Eğer iyi kalite replika varsa her türlü alınır 500 liralık gözlükle 200 liralık gözlük aynı görevi görüyor neticede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wigle W kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam size şöyle birşey sormak istiyorum ?
    Yıl 2010 gözlük sektöründe 4 sene çalıştım.
    O dönem bize Ray-Ban gelişi 185 Lira Satış 350-450-550 lira gelen müşteriye göre nasıl oluyordu ?
  • Optik mağazası sahibi arkadaşımın ekranından Rayban marka gözlüklerin gelişine bakmıştım. Bazı arkadaşların da dediği gibi bu fiyata gerçek Rayban almak imkansız. Yalnız çok güzel bir kopyasını alabilirsiniz. Adamlar sol camın üzerine lazer ile yazılan Rayban yazısını bile birebir yazıyorlar. Ben n11 de bir mağazadan aldığımda bu işlerin pek farkında değildim. Ama optik dükkanı olan bir arkadaşım sayesinde sahteyi ayırt edebilecek gözlere sahip oldum. Orjinali ile karşılaştırınca aradaki farklar bariz ortaya çıkıyor. N11 e gözlüğü iade ettim ve mağazayı n11 e bildirdim. Mağazanın 500 olumlu yorumu olmasına rağmen 1 ay sonra mağaza faaliyeti durdu. Önceden gözlük alanlar ise farkında değiller ama sahte Rayban kullanmaya devam ediyorlar. O yüzden bütün yorumlar hep olumlu oluyor. Adamın elinde orjinali olsa farkında olur sahte olduğunun.
  • Birebir kopya olduktan sonra bunlardan değilde bizzat Çin'den alırsanız bence orijinal almakla pek bir farkı olmaz. UV400 cam v.s. adamlar gayet kaliteli gözlükler satıyorlar. Bende orijinal clubmaster var ama yine de güzel bir taklit bulsam diğer modellerden alırdım.

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    O zamanlar dolar kuru 2 küsürlerdeydi gümrük vergisi yoktu işin aslı şu suan rayban geliş fiyatları 250 400 arası değişiyor buna %18 de kdv ekleniyor normal bi gözlükçünün rayban grubundan kazandıgı 100 200 arası değişiyo satmak istiyorlar mı derseniz istemiyolar çünkü kar oranı az ve tüm parayı vitrine bağlamış oluyolar fiyat konusundada kar oranı eklenip %25 indirim yapılıyo nakitte ise %30 burda önemli olan satıcının gözlüge ne kadar kar koydugu tabi buna dükkan kirası bulundugu konum vs etki ediyo

• Baratonian kullanıcısına yanıt
    Kime güvenip alıcaksın o zaman direkt fabrikadan alda için rahat etsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rayban Aviator modelinin çakmasını 8 dolara almıştım. Aynısının orjinali arkadaşta vardı. Kesinlikle ayırt edemedik.

Artık Aliexpress ten Merry's gibi kaliteli UV korumalı+Polarize gözlükler 5-15 dolar arasına alınabiliyorken benim için bir gözlüğe 300-400 vermek saçmalıktan başka bir şey değil. 10 sene önce Tommy Hilfiger güneş gözlüğüne 500 TL baymış biri olarak söylüyorum bunu

• Wigle W kullanıcısına yanıt
    2011 yili dolar 1.5 1.6 civarlarindaydi hocam ne 2 kusuru gozunuzu seveyim. Dediginizi yalanlamiyorum lakin okuyan insanlar ne halden ne hale geldigimizi gorsun diye duzeltmek istedim

• En garanti yurtdışından almak herhalde.

• innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ben aradaki fiyat farkının nedeni olarak söyledim yani dolar kuru vergi sistemi bu farka yol açtı gerçi bu yedigimiz ekmekten içtigimiz suya kadar değişti malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: buğra68

Kime güvenip alıcaksın o zaman direkt fabrikadan alda için rahat etsin
    Kimseye güvenmeyeceksin Mahmutpaşadan atlet almıyorsun fabrikası zaten yurtdışında..

Direk ilgili markanın bayilik verdiği yerden, özellikle büyük ve belirgin bir mağazasına gidip alacaksın.

This is the solution

• Git nerden alırsan al kardeşim ben aldım memnununum kendimce kontrolünüde yaptırdım kullanıyorum sen 650 ver al içşn rahat etsin emi.

• Dolar bu seviyedeyken bu fiyata satmasının imkanı yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.