|
Arkadaşlar merhaba herkese. Hepsiburada sitesine 6-7 yıldır üyeyim, sayısız alışveriş yaptım. Bu süre zarfında alışverişlerimin çoğunda satıcının Hepsiburada olması değişmez kriterimdi.Siparis numaram da 216353747. 6-7 yılda toplamda 4 ürün iade talebim oldu sadece. Onların da farklı modellerini aldığım için iade ettim 14 günlük süre içerisinde. Gel gelelim ilk defa satıcı kısmını gözden kaçırdım. Satıcı olarak Saray iletişim denen yerden Xiaomi mı band 6 aldım. Ürün elime ulaştı ve gerçekten beğenmedim. Ertesi gün eksiksiz bir şekilde iade talebini olusturup kargoladim ve aynı gün honor band 6 aldım. Ve ne yazık ki saçma sebeplerle iade onaylanmadı. Tüketici mahkemesine başvurdum bile. Bu mesajı okuyan herkese tavsiyemdir. Alışveriş yapacaksanız satıcının Hepsiburada olması değişmez kriteriniz olsun. Ben üyeliği silip ilisigimi keseceğim bu firmayla. Sonuçta ilk sıkıntıda müşterinin tarafında olamiyorlar. Anlaşmalı olduğu satıcıya yaptırım bile uygulayamayan bir firma sonuçta. Aynı şey amazonda başıma gelmişti geçen sene, iadenin üstüne ufak bir hediye çeki bile vermişlerdi. Gerçekten bu ülke için çok yazık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOpen -- 18 Kasım 2022; 15:23:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı