Şimdi Ara

DOLAP UYGULAMASI YENİ DOLANDIRICILIK UYARISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Konuyu buraya açmak belki doğru olmayabilir ancak fırsat kovalayanlar burada olduğu için herkese ulaşabilme konusunda önemli.


    Dyson v15 bakıyordum Dolap uygulamasında aratayım temiz varsa alayım diye düşündüm. Bir baktım 7.700, 8.000 vs fiyatlar var farklı profillerden. Açıklamalar yurtdışına çıkıcam ondan, rahatsızlandım kullanamıyorum vs. Profillerin ortak noktası hiç satışlarının olmaması. Uygun olan birisine uygulama üzerinden iletişime geçtim direkt tel no verdi. Diğer ortak olan konu da bu ilanlara bakarsanız hepsi bir anda telefon no veriyor burdan konuşalım diyor. Farklı farklı tel no.


    whatsapptan iletişime geçtiğinizde de sahibinden kampanya yapmış komisyon almıyor oradan param güvende ile satıyım ikimiz için de avantajlı olur sizde ürünü alınca onaylarsınız para hesabıma geçer diyor. Dananın kuyruğu burada kopuyor adamlar sahibinden sitesinin aynısını yapmış çok profesyonel bir çalışma var. Son ödeme adımına gelince de eft ile ödeme yapmanızı istiyor. Ödemeyi yaptığınızda karşıdaki kişi kayıp.


    lütfen dikkatli olalım.

    DOLAP UYGULAMASI YENİ DOLANDIRICILIK UYARISI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Uzun süredir her alışveriş sitesinde bu dolandırıcılık mevcut. En çok Dyson, Philips kahve makinesi ve iPhone kullanarak yapıyorlar

  • stevenashty kullanıcısına yanıt

    Evet hocam philips airfry, philips kahve makinası ve dyson. Denemek için aynı satıcıdan üç ürün alıcam dedim tek ilana toplar mısın dedim onu bile yaptı. Birebir kopyalamışlar sahibinden sitesini, işi bilmeyen bir kişi veya yaşlılar direkt inanabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolaptan yıldızı referansı yorumu olmayan ve dolap dışı yönlendirme yapan hesaplardan alışveriş yapılmaz, yoksa birkaç kez iphone aldım...

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne acı ki artık vatandaş kendi kendini korumak zorunda kalıyor.Devlet yakalasa bile ifadesini alıp serbest bırakıyor. Böyle adalet mi olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoksullaşan ülkelerde rüşvet, hırsızlık ve dolandırıcılık artıyor. Bir kaç yıldır genel bir sorun. Dikkat etmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.