|
Selam arkadaşlar, Microsoft'tan beklenmedik bir durum yaşadım. Başkalarının yaşamaması adına paylaşıyorum. Yakın zamanda arkadaşıma ydışından XBOX 9.nesil gamepad getirttim. Kutudan drift problemli çıktı ancak sorun etmedim zira Microsoft'un garanti konusunda ne kadar iyi olduğunu biliyordum. (en azından öyle sanıyordum...) Cihazı kutusuna koyup UPS ile iade ettim. Sonra XBOX merkezinden arandım ve (Seri numaram A olsun), gönderdiğim cihazın A değil başka bir seri numaralı olduğunu, bu başka seri numaralı cihazın da garantisinin bittiğini ve bana hiçbir işlem yapılmadan başka seri numaralı cihazın iade olarak gönderileceğini belirttiler. Hem sıfır cihazımı alıyorlar, hem sorunum çözülmüyor, üzerine garantisi bitmiş başka bir cihazı bu sizinkiydi diye gönderiyorlar, pes doğrusu. Hemen bunun kabul edilemez olduğunu belirttiğim bir email gönderdim, dönüş bekliyorum. Buradan da durumu güncellerim. Aman siz siz olun ürün göndermeden önce fotoğraf vs çektin, ben çekmediğime pişman oldum. Microsoft diye benim gibi gözü kapalı gönderirseniz başınıza böyle şeyler gelebiliyormuş maalesef. |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı