|
Amazon'u çok övüyorsunuz ama geçen gün beni magdur ettiler. Amazon'un ödeme sistemlerinde bir sıkıntı var. Bir ürün indirimdeydi alayım dedim. İndirimli bile olsa benim için büyük bir paraydı. Neyse almaya çalıştım ilk başta sipariş tamamlandı dedi. Ama benim kart 3D korumalı. Amazon parayı direk çekmeye kalktı yani. Para çekilmeyince ödemede sorun yaşandı siparişler kısmına girip manuel olarak tamamlamaya çalıştım. Kendim Amazon'un sitesinden manuel tamamlama adımlarına girip 3D şifreyi telefonuma gönderdim. Sonra bir karışıklık oldu ödeme ret edildi diye mail geldi. Siparişi iptal ettim. Ama parayı amazon çekmiş. Para bana 17 gün sonra geri iade edildi. Ne ürünü aldım, ne indirim kodu aldım özür olarak. Amazon'u bu kadar savunuyorsunuz ama o 17 günlük süreçte benim gibi sorun yaşayanlar var mı diye baktım. Başka magdur arkadaşlarımla konuştum kimisi 25 gündür para iadesini alamadıgını söyledi.Ben 17 gün sonra çok arayıp darlamamdan dolayı mı aldım bilmiyorum. Birisi parası 33 gün sonra geri aldı 13.000 liralık leptop alışverişiydi. Kimisi 500 liralık bir şey almış karttan 2 defa 500 TL çekmişler. Adam 1 aydır parasını alamıyor vs hep böyle şeyler gördüm Amazon'da. Amazon'da sandıgınız kadar iyi degil. Ödeme sistemleri sorunlu. Özürde dilemiyorlar 17 gün magdur oldum en azından 200 TL indirim kuponu vermeleri lazımdı. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı