Şimdi Ara

Hepsiburada.com Rezilliği.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yakınlarda bende hepsiburadadan bir ürün aldım. İlk alışverişe özel 50 tl indirim dediler. Oh dedim ne güzel hemen alayım. 2 gün sonra siparişim iptal edildi. Bir kadın aradı hepsiburadadan ve ürün kalmadığını, ücretin iade yapılacağını söyledi. Sonra iadem gerçekleşti fakat ürüne baktığımda hala satıştaydı.


    Hepsiburada desteğini aradım bağırdım çağırdım. Ne hakla iptal edersiniz dedim. Telafi için 50 tl kuponumu geri yükleyin dedim ama ilk sefere özel vs zırlavadı. Ve iptal sebebinin "kartımdan para çekilememiş olması" olduğunu söyledi.. Yani ilk arayanla bu kişi farklı hikaye anlattı. Kısacası kolpalıyorlar. Para zaten kartımdan çekilmişti. Firmayı şikayet etmek istediğimi söyledim. Bana " bu seferlik affetseniz olmaz mı " gibi bir cümle kurdu. Dedim ne münasebet, bir daha firmanızı kullanmayacağım.


    Neyse 2 gün sonra tekrar baktım ürüne 70 lira zam koymuş ürüne. Kısacası benim kuponu kullandırtmamak bide zamlayıp satabilmek için bu tezgahı kurdu satıcı. Hepsiburada da bu işe ortak oldu ve kuponumu yalan etti.


    hepsiburada müşterisine zerre destek olmayan bir firma.


    Bahsi geçen ürün: https://www.hepsiburada.com/huawei-band-6-grafit-siyahi-p-HBCV000005X0XW?magaza=Arlı%20Teknoloji

    Hepsiburada.com Rezilliği..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 13 Haziran 2021; 19:54:14 >
    _____________________________
    Resmi Origins2 Discordu:https://discord.gg/jNuqRpf Türk Topluluğu Discordu:https://discord.gg/yDTnXpc Global Topluluk Facebook Grubu:https://www.facebook.com/groups/origins2global/




  • Keşke tüm yerli firmaları boykot edip sadece ama sadece Amazon TR'den alışveriş yapsak. Vatanımı severim ama bunca yavşağın hakkından nasıl gelicez başka?

    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GenqhisKhaan89

    yavhehe ekşi sözlükte 1400 sayfa hepsi burada rezilligi yazılmış resmen bunun en az 1000 sayfası dolandırıcılık ve hepsiburadanın rezillikleri arada cok nadirde olsa olumlu yorum oluyor.

    Bence siz baya şanslıymışsınız sorun yaşamadıgınız için önerim bu yılbaşı bence piyango bileti falan alın.



    Alıntıları Göster

    hb den nin kendi sattığı hiç bir şeyde sorun yaşamadım. iade etmek istediğinde sorun çıkarmıyorlar. harici satıcılardan bir kaç alışveriş yaptım 2018 yılında onlardan da sorun yaşamadım ama her an sorun çıkma potansiyeli var. benim okuduğum rezillikler genelde tv alınmış, kırık gelmiş,servis rapor yazmış. hb işi savsaklamış yada direkt iade etmiş fakat o ara tv lerin fiyatı uçmuş.


    sonuçta kimse babamızın oğlu değil. en büyük kazığı bana vatan attı. kutusunu açmadan iade ettiğiğm ürün kargoda hasar görmüş. adamlar ilgilenmedi,çamura yattı. paramıda vermedi ürünü de hakem heyetine başvurdum. adamlar o kadar berbat bir firma ki. hiç bir şekilde iletişim kuramıyorsunuz. en azından hb nin sosya lmedya takımı var ,rezillik büyüyünce bir şekilde çözülüyor.

    _____________________________




  • Yorumda fiyat belirtmek yasak diye biliyorum. Yurtiçi yurtdışı tüm sitelerde geçerli bu kural. Aylar sonra o ürünü alcak insan kafasını karıştırabilir. Bangood, aliexpress, amazon bu sitelerin hepsinde bu kuralı görmüştüm. Bence mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 13 Haziran 2021; 20:54:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-kullanilmis-laptop-gonderdi--148209548 Benim yaşadığım olay. O günden sonra üyeliğimi sildirdim . Bedavaya ürün dağıtsa HepsiBurada'dan ürün almam. Leş gibi yer. Kanundan korkmuyorlar.

    _____________________________
  • Klasik bir ölücülük bazen yanlış fiyat girebiliyor firmalar 500 liralık ürünü kimse hiç bir kampanya 250 liraya satmaz birde isyan etmişsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn.90 S kullanıcısına yanıt

    HB satılmadı mı yerli değil ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Daha beteri web mağazalarında satış yapan yerler bizzat dükkanlarına gidince çok daha fazla fiyat çekiyorlar. Kaç defa rast geldim örneğin web mağazalarda 50 TL kargo dahil sattıkları yani en az %10 komisyon ve kargosunu hatta paketleme masrafını karşıladıkları ürüne 70-80 TL fiyat çekiyorlar.

    _____________________________
  • Şikayetvar da durumu belirt dönüş yaparlar bana da aynı şeyi yaptılar aldığım ürünü benden habersiz iptal edip ertesi gün 250 TL daha yüksek fiyattan satışa koydular baya ugrastan sonra aradaki fiyat farkını hediye çeki olarak verdiler.
    Not: müşteri hizmetlerinden bir şey bekleme hepsi robot

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sitelerin çoğunluğu değişim yapmıyor. Direkt iade ediyor. En kötü trendyol ve gg. İkisinde de sorun yaşadım. Satıcının insafına bırakıyor.

    Gg den ürün aldım ürünü işim çıktığı için geç kullandım. 14. gün iade kaydı oluşturup e posta geldi 3 gün içinde kargoya verin diye 2. Gün kargoya gittim sistemde yok. Mt ile iletişime geçtim diyor sistemde iptal olmuş 14 günü geçti diye satıcı istemezse almaz diyor. Siz satıcı ile görüşün diyor.

    N11 den ürün aldım. 8 9 ay sonra bozuldu servise gittim firma kapanmış. N11 ile iletişime geçtim bana kargo kodu verdi 3 gün sonra tam para iadesi yaptı. Bu süreçte 2 kez aradılar takip için.

    Hb den spigen duvar şarjı aldım 8 9 ay sonra 2. Çıkış bozuldu. İletişime geçtim kargo kodu verdi tam para iadesi yaptı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Daima Gülümse
  • Trendyol da fatura göndermiyor. Ben anlamıyorum bu memlekette bizden başka herkes istediği gibi at koşturabiliyor.

    _____________________________
    AMD Ryzen 7 9800X3D/ASUS ROG ASTRAL RTX5080/MSI MPG X870E CARBON WIFI/32GB 6000mhz CL28 Ram/Samsung 990 Pro 2TB M.2/Samsung 27" g6 OLED 360Hz/LAMZU MAYA X/PUSAT K3 PRO/ASUS PROART PA602
  • hepsi burada net rezilliktir en son bir alışveriş yaptım son anda vazgeçtim iptal ettim

    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Virinom

    Yorumda fiyat belirtmek yasak diye biliyorum. Yurtiçi yurtdışı tüm sitelerde geçerli bu kural. Aylar sonra o ürünü alcak insan kafasını karıştırabilir. Bangood, aliexpress, amazon bu sitelerin hepsinde bu kuralı görmüştüm. Bence mantıklı.

    sepette extra indirim kandırmacası daha mantıklı o zaman

    _____________________________
    MSI B450 Tomahawk MAX / AMD Ryzen 5 3600 (Scythe Mugen 5) / Gigabyte GTX1660 SUPER / PNY 16GB (2x8GB) 3200MHz / Gigabyte ssd / WD 500 GB Cav.Blue / WD 1 TB Cav.Blue / XCLİO A380 / XIGMATEK 850W 80PLUS / Viewsonic XG2405 1ms 144 Hz IPS
  • şimdi muhammet şöyle ki ; tabii ki ben direkt arayıp küfür etmedim yani insan gibi konuştum hem de çok defa ama derdimi anlatamadım bir türlü ve ürünülerim gelmedi. bu yüzden diğer yola baş vurdum yani. ve kaldı ki küfür ettiğim için mağdur etme gibi bir hakları yok. yasal başvurularını yapabilirler bu konuyla ilgili ama mağdur etmeyle ilgili bir şey asla söz konusu olamaz bunun bir yaptırımı olur...

    _____________________________
    AMD Ryzen5 2600X | Asus Prime B350-PLUS | XFX Radeon RX 6750 XT Speedster MERC319 Black | Gskill 16X16 32GB DDR4 | RAMPAGE GALAXY-120 120MM | SanDisk SSD Plus 120GB | Seagate Barracuda 3.5" 4TB Sata | Rampage RGB-850 80PLUS Gold 850W Full Modular | Rampage Falcon-X Gaming | ASUS 27" VG278Q | 2X Toshiba 3.5" 1TB SATA | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA
  • trak76 T kullanıcısına yanıt

    doğru söylüyorsun katılıyorum ama en iyisi şu an en azından N11 yani o da kötünün iyisi ama şu an Amazon çok iyi ordan alışveriş yapılabilir gerçekten işini hakkıyla yapan tek E-Ticaret sitesi

    _____________________________
    AMD Ryzen5 2600X | Asus Prime B350-PLUS | XFX Radeon RX 6750 XT Speedster MERC319 Black | Gskill 16X16 32GB DDR4 | RAMPAGE GALAXY-120 120MM | SanDisk SSD Plus 120GB | Seagate Barracuda 3.5" 4TB Sata | Rampage RGB-850 80PLUS Gold 850W Full Modular | Rampage Falcon-X Gaming | ASUS 27" VG278Q | 2X Toshiba 3.5" 1TB SATA | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA
  • ufak sensörün lehim artıkları var, reçine kırıntısı kalmış. Tabi silince acaba patlak lehimler var mıdır onu çözemedim bi sıkıntı var gibi.

    _____________________________
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dansedenkirpi

    Forumda bazı konularda 'Fiyatı eksik girilmişse ve satın almışsan bunu talep etmek onursuzluktur, fırsatçılıktır' vs gibi düşünen bir sürü insan var maalesef ki birini de tanıyorum. İlk mesajda yazdığı gibi, internet ortamına yükleniyor sen 500 tl'lik ürünü bile 1 kere kontrol etmeden hızlıca satışa mı çıkarıyorsun ? E durum böyle ise zaten kendisinin yaptığı işe saygısı yok büyük ihtimalle de bir sürü insanın canını yakacak, dolandıracak.

    Eğer ürünün fiyatı 20bin TL değil de 2tl yazılmış ve ben o ürünü almışsam kim ne derse desin ben o fiyatı 2tlye alırım arkadaş. Firma vermezse de tüketici mahkemesine giderim. Yanlış yazmasaymis beni ilgilendirir mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Hepsiburada, N11, Çiçeksepeti gibi yerler dolandırıcı firmalar. Kendi yararlarına olan ne varsa onu yaparlar. Alışverişin hiç bir safhasında kanunları da umursamazlar. "Uğraşmak istiyorsan mahkemeye ver karşim" derler. Kurumsallık ayağına müşteriyi dinlemezler ve "mevzuatlarında" ne yazıyorsa onu yaparlar. Ulaşmaya çalıştığınızda "canlı robotlardan" başka hiç bir şeyle karşılaşmazsınız. Yaptığınız şikayetler filan bir yerlere gidiyor birileri okuyor filan sanmayın. Şikayetvara bir göz gezdirin zaten anlarsınız.


    Bunlara en iyi ceza, buralardan alışveriş yapmamak. Örneğin arduino mu alacaksın? Aç robotistanı filan oradan söyle. Hatta git aliexpressten söyle.


    Varın 3-5 fazla verip Amazon'dan alışveriş yapın. Amazondan yaptığınızı da amazonun satıcı olduğu ürünler olmasına gayret gösterin. Biraz medeniyet görün.

    _____________________________
  • MUSA36 M kullanıcısına yanıt

    n11 varya en berbat olanı . sorun çıkınca hayatta senin yanında olmaz. bana yaptılar. bir şeyi iade etmek istedim. m.t satıcının adamı gibi davrandı. rezalet konusu açtım .satıcı ve buradaki paralı adamları linç etmeye kalktı ama paramı aldım. burada azımsanmayacak kadar kansız adam var . amazon kendi ürünlerinde en sorunsuzu, ama harici satıcılarda o da iyi değil diyorlar bilmiyorum. vatan bilgisayar hariç kurumsal yerlerden teknoloji ürünü alıyorum. diğerlerini filtreleyip geçiyorum.

    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.