Şimdi Ara

Hepsiburada.com hakkında bilgi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hepsiburada.com dan alışveriş yapıcağım ayın 17sinde üye oldum bilgisayar alıcam dayımın kredi kartı ile güvenilirmi yani bi sorun çıkmaz değilmi bana biraz bilgi verebilirmisiniz alışveriş yapan abiler varsa nası sipariş edicem neler yapmam lazım nasıl elime geçicek kargo parası olucakmı kredi kartı ile nasıl alıcam 12 ay taksitle almam lazım world card kredi kartı parasını harçlıklarımla ödeyip hayatı öğrenmem lazımmış şimdiden bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim ürün budur toplama al diyen arkadaşlar çıkıyor haklılar fakat ailem toplama istemiyor önceden bi sıkıntı yaşadık hoş olmayan o nedenle hiçbir şekilde istemiyolar.

http://www.hepsiburada.com/Liste/casper-cdhbi2600b-core-i7-2600-340ghz-8gb-1tb-2gb-vga-windows-7-masaustu-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd56806&categoryId=34&SKU=BD56806-MYOK

• Site güvenilir o yönden problem yaşamazsın, Hepsiburada.com da yaşayacagın (Satın alma-Ürün teslimat öncesi) tek sorun ürünün geç gelmesi, tedariğe takılması vb. gibi sorunlar.

SEAT İBİZA 1.2 TSI 105 HP DSG STYLE (2015)

• Çokmu bekletirler örnegin ne kadar bekletirler tahmini bir süre söyleyebilirmisiniz merak ettim bu benim için ciddi bi sorun olabilir bizimkiler nerde filan diye sorarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi listen -- 13 Mart 2012; 2:25:58 >

SEAT İBİZA 1.2 TSI 105 HP DSG STYLE (2015)

• Pahalı gibi. Masaüstü alacaksan toplaman lazım. İçindekinler 1. sınıf malzeme oldugunu zannetmiyorum (Ekran kartı ve işlemciye sözüm yok)

PSN : Belifanti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.