Şimdi Ara

hepsiburada choppers saatlerde %80e varan büyük indirimler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Choppers ne hocam? Kaliteli midir? PAzar malına benziyor
  • söylemeyi unutmuşum, pepsi kodu kullanırsanız kargo bedavaya denk gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Choppers ne hocam? Kaliteli midir? PAzar malına benziyor

1 ay önce manavgat'tan 90küsür tl'ye almıştım(CH947 diye bi modelini), diğer markalara göre kalitesi nasıldır bilmiyorum...
  • kullandım casio ya benzeyenlerinden almıştım. 2 haftada pili bitti :D vallahi billahi 2 hadftada pili bitti hepsiburada da yorumum var. malesef pil bitmeden yapmıştım yorumu, daha sonra mesaj çektim yorumu silin diye silmemişler. tavsiye etmiyorum.
  • Cok dandik dahq once daybuydaydan almistik 1 haftq sonrq bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

Cok dandik dahq once daybuydaydan almistik 1 haftq sonrq bozuldu

acilen Türkçe öğretmeninizle görüşün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

Cepten giriyorum ancak bu kadar oluyor hizlu yazarken

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanto

kullandım casio ya benzeyenlerinden almıştım. 2 haftada pili bitti :D vallahi billahi 2 hadftada pili bitti hepsiburada da yorumum var. malesef pil bitmeden yapmıştım yorumu, daha sonra mesaj çektim yorumu silin diye silmemişler. tavsiye etmiyorum.

1 ay oldu hala pili bitmedi bizimkinin ama Belki modeline göre değişiyordur kalitesi.
  • 10 tl'lik saatler. İstanbulda her köşebaşındaki zencilerden rahatlıkla temin edebilirsiniz.
  • 100 tl lik bir bütçe ile kaliteli bir saat alabilirsiniz..bence paranızı çöpe atmayın boyle kıytırık saatler için..
  • burada 18 tl den başlıyor..hemde kargo bedava ? her konuyu sıak fırsat açar olduk ya

http://www.hizlial.com/c3018370/erkek-kol-saatleri/?SOrder=PA&Page=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem077

quote:

kullandım casio ya benzeyenlerinden almıştım. 2 haftada pili bitti :D vallahi billahi 2 hadftada pili bitti hepsiburada da yorumum var. malesef pil bitmeden yapmıştım yorumu, daha sonra mesaj çektim yorumu silin diye silmemişler. tavsiye etmiyorum.

1 ay oldu hala pili bitmedi bizimkinin ama Belki modeline göre değişiyordur kalitesi.

boyası döküldü, renk ilk koluma taktığım gibi değildi 2 hafta sonra casio nun digital saatleri görüntüsündeydi ucuz diye aldım ama pişmanım.
    saat linki burda http://www.hepsiburada.com/liste/choppers-chp2331-kadin-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sachp2331&categoryId=25008405&SKU=SACHP2331&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsachp2331%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dChoppers%255cu0020Choppers%255cu0020CH947%252f104_dp%253d%257bdijital%257d%26fh_refview%3dsearch#Yorumlar

yorumum ürünü aldıktan bir gün sonraydı o yüzden olumluydu, zaten bir çok kişi "hayır" diyerek bana o gün bile katılmamışlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-058B8D3E6 -- 12 Mart 2013; 20:51:01 >

• Chopard markasinin cakmasi sanirim

• kiloyla satılanlardan sanırım bu.
  • quote:

hepsiburada yorumlar konusunda saf kandırıyor. son 2 alışverişimde olumlu ve olumsuz yorumlar yazdım ikisini de yayınlamadılar. Neymiş isterlerse yayınlarmış bilmem ne adamlar resmen işine gelenleri yayınlıyor. Hele istanbul içinde kargo elime 2 günde ulaşıyor ya millet yazmış 5dkda elimde falan ben de yorumda istanbuldayım ona ragmen 2 gunde geldi yazdım yayınlamadılar. Tr'nin en duyulmuş e-ticaret sitesi bir de bu.
    Adamların ürünlerindeki yorumlar zaten neredeyse hep olumlu. Yok hepsiburadaya teşekkür ediyoruz kargo ışınlandı yok bilmem ne...

• piyasa fiyatı 9,90.......
  • Adı üstünde çöp'ırs. Çerle çöple uğraşmaya değmez.
  • Ankara Kızılay'da 5-10 lira arası satılan saatler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

Bir dh li bu mesajin yazim hatasi oldugunu ÅŸak diye anlamali. Cok ayip. Size gunde 3 kez dh konu disi yaziyorum, tok karnina girilecek!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.