Bildirim
hepsiburada choppers saatlerde %80e varan büyük indirimler...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Choppers ne hocam? Kaliteli midir? PAzar malına benziyor -
söylemeyi unutmuşum, pepsi kodu kullanırsanız kargo bedavaya denk gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: sakurek
Choppers ne hocam? Kaliteli midir? PAzar malına benziyor
1 ay önce manavgat'tan 90küsür tl'ye almıştım(CH947 diye bi modelini), diğer markalara göre kalitesi nasıldır bilmiyorum... -
kullandım casio ya benzeyenlerinden almıştım. 2 haftada pili bitti :D vallahi billahi 2 hadftada pili bitti hepsiburada da yorumum var. malesef pil bitmeden yapmıştım yorumu, daha sonra mesaj çektim yorumu silin diye silmemişler. tavsiye etmiyorum. -
Cok dandik dahq once daybuydaydan almistik 1 haftq sonrq bozuldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK
acilen Türkçe öğretmeninizle görüşün -
quote:
Orijinalden alıntı: SzolnoK
quote:
acilen Türkçe öğretmeninizle görüşün
Cepten giriyorum ancak bu kadar oluyor hizlu yazarken
quote:
Orijinalden alıntı: hakanto
kullandım casio ya benzeyenlerinden almıştım. 2 haftada pili bitti :D vallahi billahi 2 hadftada pili bitti hepsiburada da yorumum var. malesef pil bitmeden yapmıştım yorumu, daha sonra mesaj çektim yorumu silin diye silmemişler. tavsiye etmiyorum.
1 ay oldu hala pili bitmedi bizimkinin amaBelki modeline göre değişiyordur kalitesi.
-
10 tl'lik saatler. İstanbulda her köşebaşındaki zencilerden rahatlıkla temin edebilirsiniz. -
100 tl lik bir bütçe ile kaliteli bir saat alabilirsiniz..bence paranızı çöpe atmayın boyle kıytırık saatler için.. -
burada 18 tl den başlıyor..hemde kargo bedava ? her konuyu sıak fırsat açar olduk ya
http://www.hizlial.com/c3018370/erkek-kol-saatleri/?SOrder=PA&Page=1 -
quote:
Orijinalden alıntı: efem077
quote:
kullandım casio ya benzeyenlerinden almıştım. 2 haftada pili bitti :D vallahi billahi 2 hadftada pili bitti hepsiburada da yorumum var. malesef pil bitmeden yapmıştım yorumu, daha sonra mesaj çektim yorumu silin diye silmemişler. tavsiye etmiyorum.
1 ay oldu hala pili bitmedi bizimkinin amaBelki modeline göre değişiyordur kalitesi.
boyası döküldü, renk ilk koluma taktığım gibi değildi 2 hafta sonra casio nun digital saatleri görüntüsündeydi ucuz diye aldım ama pişmanım.
saat linki burda http://www.hepsiburada.com/liste/choppers-chp2331-kadin-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sachp2331&categoryId=25008405&SKU=SACHP2331&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsachp2331%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dChoppers%255cu0020Choppers%255cu0020CH947%252f104_dp%253d%257bdijital%257d%26fh_refview%3dsearch#Yorumlar
yorumum ürünü aldıktan bir gün sonraydı o yüzden olumluydu, zaten bir çok kişi "hayır" diyerek bana o gün bile katılmamışlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-058B8D3E6 -- 12 Mart 2013; 20:51:01 >
-
Chopard markasinin cakmasi sanirim
kiloyla satılanlardan sanırım bu. -
quote:
hepsiburada yorumlar konusunda saf kandırıyor. son 2 alışverişimde olumlu ve olumsuz yorumlar yazdım ikisini de yayınlamadılar. Neymiş isterlerse yayınlarmış bilmem ne adamlar resmen işine gelenleri yayınlıyor. Hele istanbul içinde kargo elime 2 günde ulaşıyor ya millet yazmış 5dkda elimde falan ben de yorumda istanbuldayım ona ragmen 2 gunde geldi yazdım yayınlamadılar. Tr'nin en duyulmuş e-ticaret sitesi bir de bu.
Adamların ürünlerindeki yorumlar zaten neredeyse hep olumlu. Yok hepsiburadaya teşekkür ediyoruz kargo ışınlandı yok bilmem ne...
-
piyasa fiyatı 9,90....... -
Adı üstünde çöp'ırs. Çerle çöple uğraşmaya değmez. -
Ankara Kızılay'da 5-10 lira arası satılan saatler.
quote:
Orijinalden alıntı: SzolnoK
quote:
acilen Türkçe öğretmeninizle görüşün
Bir dh li bu mesajin yazim hatasi oldugunu ÅŸak diye anlamali. Cok ayip. Size gunde 3 kez dh konu disi yaziyorum, tok karnina girilecek!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 7 kg çamaşır makinesi - a101
- sinbo espresso makinesi
- gürcistan tax free oranı
- blaupunkt ls720
- toshiba 70ua5d63dt
- a101 bot
- black friday 2025
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X