Şimdi Ara

hepsiburada choppers saatlerde %80e varan büyük indirimler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

Cok dandik dahq once daybuydaydan almistik 1 haftq sonrq bozuldu

acilen Türkçe öğretmeninizle görüşün

g-k yerine q yazmamış, a harfi yerine yazmış. daha dikkatli olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

Cok dandik dahq once daybuydaydan almistik 1 haftq sonrq bozuldu

acilen Türkçe öğretmeninizle görüşün

g-k yerine q yazmamış, a harfi yerine yazmış. daha dikkatli olalım.

Ben de benzer bir şey yazacaktım, sanal ortamda insanları eleştirmek çok kolay.

Halbuki burada yapılan "a" ve "q" harfleri birbirine yakın olduğundan birinin yerine diğerinin yazılması.

Yapılan eleştiri ise çok sert: "acilen Türkçe öğretmeninizle görüşün".

• quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Ankara Kızılay'da 5-10 lira arası satılan saatler.

+1

Karanfilde her akşam 9:30 da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanto

quote:

Orijinalden alıntı: efem077

quote:

kullandım casio ya benzeyenlerinden almıştım. 2 haftada pili bitti :D vallahi billahi 2 hadftada pili bitti hepsiburada da yorumum var. malesef pil bitmeden yapmıştım yorumu, daha sonra mesaj çektim yorumu silin diye silmemişler. tavsiye etmiyorum.

1 ay oldu hala pili bitmedi bizimkinin ama Belki modeline göre değişiyordur kalitesi.

boyası döküldü, renk ilk koluma taktığım gibi değildi 2 hafta sonra casio nun digital saatleri görüntüsündeydi ucuz diye aldım ama pişmanım.
    saat linki burda http://www.hepsiburada.com/liste/choppers-chp2331-kadin-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sachp2331&categoryId=25008405&SKU=SACHP2331&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsachp2331%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dChoppers%255cu0020Choppers%255cu0020CH947%252f104_dp%253d%257bdijital%257d%26fh_refview%3dsearch#Yorumlar

yorumum ürünü aldıktan bir gün sonraydı o yüzden olumluydu, zaten bir çok kişi "hayır" diyerek bana o gün bile katılmamışlar :)

kadın saatini babalar gününde babasına alacak insan bile var yorumlarda

• Sakin almayin seyyar saticilardan daha önce 5 liraya almistim.önce metal rengi kulladikca bakir rengine döndü sonra kordonu soyulmaya basladi ardindan koptu.pili bitti bozuldu.insanlari nasil kazikliyorlar 5 tl lik mali(kar payi konulmus) 30 liraya kampanya var diye satiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

quote:

quote:

kullandım casio ya benzeyenlerinden almıştım. 2 haftada pili bitti :D vallahi billahi 2 hadftada pili bitti hepsiburada da yorumum var. malesef pil bitmeden yapmıştım yorumu, daha sonra mesaj çektim yorumu silin diye silmemişler. tavsiye etmiyorum.

1 ay oldu hala pili bitmedi bizimkinin ama Belki modeline göre değişiyordur kalitesi.

boyası döküldü, renk ilk koluma taktığım gibi değildi 2 hafta sonra casio nun digital saatleri görüntüsündeydi ucuz diye aldım ama pişmanım.
    saat linki burda http://www.hepsiburada.com/liste/choppers-chp2331-kadin-kol-saati/productDetails.aspx?productId=sachp2331&categoryId=25008405&SKU=SACHP2331&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsachp2331%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dChoppers%255cu0020Choppers%255cu0020CH947%252f104_dp%253d%257bdijital%257d%26fh_refview%3dsearch#Yorumlar

yorumum ürünü aldıktan bir gün sonraydı o yüzden olumluydu, zaten bir çok kişi "hayır" diyerek bana o gün bile katılmamışlar :)

yok öyle değil, hb bile değersizliğini gömüş erkek saati olmasına rağmen hatayı düzelmeye tenezül bile etmiyor görüntüden bile anladığın gibi erkek saati

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

quote:

quote:

yok öyle değil, hb bile değersizliğini gömüş erkek saati olmasına rağmen hatayı düzelmeye tenezül bile etmiyor görüntüden bile anladığın gibi erkek saati

belki unisex görüntü üzerine boyutlarla fark ediyordur. daha önce limangodan benetton saat almıştım.unisex yazıyodu.görüntü aynı erkek,lakin bi geldi, minnacık.karı saati diye iade ettim.:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.