Bildirim
hepsiburada
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dalga mı geçiyosun ? _____________________________ Alper ŞEN
KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y -
_____________________________ -
Dostum ne içiyosun gerçekten merak ettim... Link vereyim bari
http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=2414_____________________________ -
serefe _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur
http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=2414
+1_____________________________ Allah'ım Senden Başka Hiçbirşeyi Olmayan Ben;Senden Başka Herşeyi Olana Acırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur
http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=2414
Bende resmi atayım.

_____________________________ | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|
| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |
-
Faturali hat almak lazimmis sacma onun vergisi yok mu taahhut olur simdide _____________________________ -
@dedebaba001 geldik, hadi kalk. _____________________________ -
dertsiz başa ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pingu81 -- 24 Nisan 2012; 21:52:29 >_____________________________ -
arkadaşlar.
bu ne ya? vodafone için açıklama yok..
ne masrafı olacak alınırsa? bilen var mı?_____________________________ -
Başlık o kadar ayrıntılı ki girmeden tahmin ettim. _____________________________ -
Ulan sevinmistim bende 190 liraya 945 alıcaz diye..

bende böyle bir foto yükleyem bari ödeme sekmesine kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı lakin kartta limit çıkmadı
Dünyanın en çok sar değerine sahip telefonlarından biri.lanet ettim.konuşurken beynim mikrodalgada gibi kızarıyordu.sakın almayın.hem vodafone güncelleme desteği vermiyor. hala 2.1 kullanılıyor bu telde.iki uygulama yükledikten sonra hafızası doluyor telefonun. _____________________________ -
hem vodafoneyı hem hepsiburadayı önermiyorum arkadaşlar dertsiz başınıza dert almayın _____________________________ 
PSN : Belifanti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

17.09.2011
iOS
Android