Şimdi Ara

Hep konuşmayı başlatan taraf olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
3
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''Birinden hoşlaşırsınız ya hani, 40 yılda bir, ya da o kadar işin gücün arasında, binbir cesaretle konuşmaya başlarsınız.
    Her şey çok güzeldir, sonra bir gün beklersiniz, mesaj gelmez, siz atarsınız, hafif burukluk olsa da konuşmak güzeldir onla, konuşursunuz
    Ertesi gün yine aynı şey, saatlerce beklersiniz, gelmez. Daha çok beklersiniz, akşam olur, orda olduğunu bilirsiniz, ama mesaj gelmez. Genelde de böyle devam eder, siz atarsanız cevap atar o kişi, yoksa boş boş Ekrana bakarsınız atacak mı diye.
    Asla emin olamazsınız, ayıp olmasın diye mi cevap atıyor, yoksa konuşmayı sevdiği için mi...''

Tam olarak bu durumdayım gelin dertleşelim beyler.

• Çünkü kızların konuşmayı başlatmak istemedikleri erkekleriz. Bunu kabul edince hayat daha çekilir bi hale geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 17 Ekim 2016; 22:29:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Öyle sanırım, bu sefer bende bir yerden sonra yazmak istemiyorum ayıp olmasın diye cevap attığını düşündüğümden o susuyor,ben susuyorum bir daha konuşamıyoruz.
  • Türkiyedeki kızların hepsi böyle kardeşim ilk adımı hep karşıdan beklerler çatlasalarda patlasalarda atmazlar egoları herşeyden önce gelir çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Türkiyedeki kızların hepsi böyle kardeşim ilk adımı hep karşıdan beklerler çatlasalarda patlasalarda atmazlar egoları herşeyden önce gelir çünkü.

İlk adım değil ki mesele hocam 10 adım atıyorum hergün yazıyorum ediyorum konuşuyoruz gülüyoruz ediyoruz ama hep ben başlatıyorum sonra hadi bir deneyelim diye bırakıyorum 2-3 gün ne bir arayan ne bir soran.. İnsan ister istemez kendini salak gibi hissediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C3C40E57 -- 17 Ekim 2016; 22:37:10 >
  • O kızdan hayır gelmez emin ol otur ve kaderini bekle bende öyle yapıyorum
  • Sen onun yazmasını beklersin
    O senin aramanı bekler
    Herkes bekleyedursun
    Böylece gün biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü ağızı kullanmaya biyerden başlamak lazım

Neyse yatıyorum ben. Hadi iyi geceler.

• Aynı durumdayım konuşunca konuşuyor gülüyoruz ediyoruz iltifat ediyor ama 1-2 mesaj atmayınca da ölse atmıyor bende artık yazmıyorum yaapcak bir şey yok 1 değil 2 değil 5 değil 10 değil sonsuza kadar ben mi yazıcam herkesin bir gururu var.

• Sorun kizda bazi kizlar var egosuz sirf sohbet icin bile seni ilgilendirmeyen şeyler yazar bide egolular var baska kiz bak

• SiSKHoBBiT kullanıcısına yanıt
    Eh hocam pazardan da elma seçmiyorsun ki gönül bu

O zaman onu çözmek lazım hocam mesela neyimiz eksik gayet neşeli eğlenceli biriyimdir ama gerektiğinde ciddi de olurum dert dinlerim fikir veririm eğlenirim eğlendiririm genel kültürüm iyidir müzik kitap film dünya aşk meşk her konuda konuşurum ama yok onlara 2 cümle kuramayan adamlar lazım öylelerine 50 tane mesaj atarlar.

Noktalama için üzgünüm.

• şimdi sen yakışıklı berkecan olsan ve tek söylediğin hebele hubelede olsa o kızın gözünde dünyanın en romantik bilgili adamı falan olursun ama değilsen boş genel olarak böyleler çünkü

• Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    Öyle valla hocam 2 kelimeyi yan yana getiremeyen adamlara zırt pırt mesaj atıyorlar bize gelince nezaketen bile yazmıyorlar napalım allah vermeyince vermiyor.
    Ne edeyim yani ben beğendiği,konuşmak istediği herkes bir insana sırt çevirir mi bir hayatta bir keremi umursanmaz bir insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C3C40E57 -- 17 Ekim 2016; 23:03:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTavuk

Öyle valla hocam 2 kelimeyi yan yana getiremeyen adamlara zırt pırt mesaj atıyorlar bize gelince nezaketen bile yazmıyorlar napalım allah vermeyince vermiyor.
    Ne edeyim yani ben beğendiği,konuşmak istediği herkes bir insana sırt çevirir mi bir hayatta bir keremi umursanmaz bir insan

tamam tip her şey değil diyoruz da tiple her kapıda açılıyor yani o yüzden %1lik azınlığı bulman lazım

• A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Hep mi ben arıyıcam sorucam hocam allah aşkına bir yerden sonra insan utanıyor.

Üzülüyorum yani arkadaşlar ben o kadar deger verip konuşmaya çalışırken karşmdakinin umrunda bile olmadığını farketmek üzüyor gerçekten.

• Draqonn kullanıcısına yanıt
    Seni isteyen kız her şekilde sana yazar, seni etkilemeye çalışır vs Eğer sen onca özelliğine rağmen o kızı etkileyemediysen, kız ya senden etkilenmek istemiyordur ya da onca saydığın şeyin hiçbiri onun umrunda değildir. Hoş eğer bir kız sizden hoşlanmamışsa para ve sosyal statünüz dışında hiçbir özelliğiniz, davranışınız onu etkilemez yani değişmenize değmez. Böyle bi durumda ben olsam enerjimi alternatiflere yönlendiririm, böylece bahsi geçen kızın egosunu daha da şişirmemiş olursunuz

Bu arda Konu Dışı bölümü dışında herhangi bir yerde karı kız muhabbeti yapmam çünkü birçok şeyin farkındayım, bu bölümde bahsettiklerim geyikten ibaret. Arada böyle ciddi yazasım geliyor çünkü gerçekten üzülüyorum hem cinsime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 17 Ekim 2016; 23:13:37 >
  • Başta öyle

• Nükerbüker kullanıcısına yanıt
    Oda bize denk gelmez hocam zaten.

Hesapta herşey adil ya nasil oluyorsa ben ne zenginim,ne yakışıklıyım,şu yaşımda kafamda sac kalmadı,ne boyum posum var,ne düzgün bir ailem var,ne zorluklarla büyüdüm.

Ben yinede herşeye pozitif bakmaya çalışıyorum mutlu olmaya çalışıyorum ama kırıldım artık herşeye karşı ne o eski heyecanım kaldı ne sevincim..

Doğru söylüyorsun hocam zaten eşek olmayan adam anlar ama işte insan anlamak,kabul etmek istemiyor bazı şeyleri bazen..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.