Şimdi Ara

Hep konuşmayı başlatan taraf olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ee ozaman katlancaksin kendini ezik hissetmiceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Çünkü kızların konuşmayı başlatmak istemedikleri erkekleriz. Bunu kabul edince hayat daha çekilir bi hale geliyor

Kesinlikle

• Hic kimseyi kendinden daha fazla onemseme, herseyin yoluna girdigini goreceksin %100sabit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum takma kafana. Bırak atma mesaj falan yazarsa o yazsın bundan sonra uğraşmana değmez...
  • Bende düşündüm ayıp olmasın diye mi atıyor diye ama kesinleşti bugün

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Mesaj mı aldın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hep konuşmayı başlatan taraf olmak
  • Aynısını yaşadım. Emin olamadım bir turlu. sonra mesaj atmayı bıraktım. Geri dönmedi hiç. Sadece nezaketen yazıyormuş anlayacağın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

Aynısını yaşadım. Emin olamadım bir turlu. sonra mesaj atmayı bıraktım. Geri dönmedi hiç. Sadece nezaketen yazıyormuş anlayacağın.

Bende son bir kez denedim şansımı bakalım geri dönecek mi bir daha,hiç sanmıyorum ama.
  • istediklerine her an yazıyolar. seni seven biriyle mi olmak daha zor sevmedigini bildigin birini kalmaya zorlamak mı dedim son sözlerimiz oldu :(
    aynı durumdaydım hem de 2 yıllık ilişkimde zorlama hocam olmayınca olmuyor

• WhoIsYourSummoner W kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm hocam doğru söylüyorsun ama ''işte şimdi doğru kişiyi buldum'' diye düşünürken onu kaybediyor olmak çok üzüyor.
  • Aynı durumdayım yalnız değilsin.
    Ama bende artık yeter dedim,bu durumu anlattım haklısın Vs diyor ama yine aynı yine. Konuşmak isteyip istemediğini sordum,istiyorum diyor. Sonuç yine aynı.
    Bende sokar*m böyle işin vaziyetine diyip. Umursamıyorum yazmıyorum. Yazarsada fena bozucam kendisini şimdi sakince yazmasını bekliyorum yazarsa tabi.
    Takma dostum inan bak,bir olur iki olur, sonuncuda kendini frenle,bir zaman sonra kendini salaklar gibi hissediyor insan.
    Diyorsun kendine,ulan ben yazıyorum,konuşuyorum,beklentiye giriyorsun. Sonra salaklık bende diyorsun.
    O yüzden yazma kardeşim konuşma. Sen elinden geleni yapmışsın,birşey kaybeder misin konuşmayınca hayır.
    Canını sıkmaya değer mi? Hayır.
    İnan bana hiçbirşeye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Aynı durumdayım yalnız değilsin.
    Ama bende artık yeter dedim,bu durumu anlattım haklısın Vs diyor ama yine aynı yine. Konuşmak isteyip istemediğini sordum,istiyorum diyor. Sonuç yine aynı.
    Bende sokar*m böyle işin vaziyetine diyip. Umursamıyorum yazmıyorum. Yazarsada fena bozucam kendisini şimdi sakince yazmasını bekliyorum yazarsa tabi.
    Takma dostum inan bak,bir olur iki olur, sonuncuda kendini frenle,bir zaman sonra kendini salaklar gibi hissediyor insan.
    Diyorsun kendine,ulan ben yazıyorum,konuşuyorum,beklentiye giriyorsun. Sonra salaklık bende diyorsun.
    O yüzden yazma kardeşim konuşma. Sen elinden geleni yapmışsın,birşey kaybeder misin konuşmayınca hayır.

Bende anlattım hocam bana da aynılarını söyledi birde mesajlaşmayı sevmediğini -yersen- ama sonuç değişmedi dediğiniz gibi bende beklemeye başladım umarım en azından 1 kere daha yazarda ne var ne yok söylerim.

• Draqonn kullanıcısına yanıt
    Yinede fazla beklentiye girmemek gerekiyor.
    Sonuçta yazmayadabilir.
    O yüzden yazarsa yazar yazmazsa yazmaz gibisinden düşünüp beklemek gerek.
    Yazarsa güzel olur tabi,lafları bir bir yapıştırmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Aynı durumdayım yalnız değilsin.

Peki hocam tutarda 3-5 gün sonra yazarsa sizce ne tepki vereyim, yazmazsa zaten ben dayanamam aklıma geleni söylerim en son.

• Onuda sen karar vereceksin,bir işi baştan bitirmek var,birde sona kadar gidip öyle bitirmek var.
    Sen hangisini secerdin?
    Ben yukarıda seçimi yapmışım kendim için.
    Sende oturup bir düşün,ben bunları yaptım ama elime ne geçti?
    Yazarsa devam edeyim mi. Yoksa baştan üzerine çizgi mi çekeyim diye bir düşün.
    Sonuçta yazınca devam edersen,ertesi gün aynısı olmayacağının garantisi var mı? Yok.
    O yüzden güzel kardeşim,kısa ve öz bu iş tamamen sende bitiyor.
    Bak ben gururumu bir iki üç kez arkama alırım. Ama sonuncuda kimsenin gözünün yaşına bakmam,ben birine saygı sevgi gösteriyorsam,sevgisi olmasa bile saygısını isterim. Ama o bunu yapmıyorsa,yolda veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 18 Ekim 2016; 13:29:54 >
  • Sorma hocam ya, biz onları düşünürken onların hatrında bile değiliz ya o üzüyo çok. Benim derdim kontrol etmeyi bırakamıyorum. Her an aklımda napıyo ne ediyo snap insta kimle konusuyo kontrol etmesem bile gereksiz sorular beynimde dönüp duruyo. Ben kurtulmak istiyorum dusunmemek istiyorum. geri dönmesin onu isteyenin adı batsın ama unutmak istiyorum :(

• Napiyim ya atmazsa da diyip gururda yapamiyom ne yalnizim be

• quote:

Orijinalden alıntı: samsung54

Napiyim ya atmazsa da diyip gururda yapamiyom ne yalnizim be

Bende yapamıyorum aslında hocam
  • Tipsiz, maddi durumu iyi olmayan, sosyal statüsü düşük ve özellikle EZİK bir insansanız kızın yazmaması normal.Çekici ve değerli biri değilseniz iyi yönleriniz hiç bi insanın umrunda olmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.