Şimdi Ara

Henri Bienvenu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta burada adama birçok kişi atıp tutuyordu 25 dakikalık performansına dayanarak. Bugün herkesi bir güzel utandırdı gerçekten. Oyunda olduğu süre içerisinde skora direk etki etti. Tekniği ve oyun zekası yok diyenlere zeka dolu bir penaltı alarak cevap verdi. Hızlı değil diyenlere Danny'in belini kırarak cevap verdi. Bitiriciliği iyi değil, duracağı yeri bilmiyor diyenlere de attığı harika kafa golüyle karşılık verdi. Herşeyden önce azimli, geldi geriden kaç tane top kaptı. Hakikaten inanılmaz oynadı. Umarım bundan sonra bu adamın kıymetini daha iyi anlarız.
    Ayrıca gene Ziegler de mükemmel bir oyun sergiledi. İlk 15 dakika biraz bocaladı sonra harikaydı. Aykut Hoca tam olarak istediği transferleri yaptırdı ve gerçekten takımda çok iyi bir düzen oluştu. Yeni transferlerimize her fırsatta dil uzatacağımıza onlara sahip çıkalım. Onlara gereken tek şey özgüven.

Orijinalden alıntı: fbdemir

Yeni Nobremiz olacağını bugün gösterdi

Duyan da Nobre'yi Bienvenu'nun seviyesinde sanacak. Alex Nobre'yi karşı karşıya bırakır Nobre'de gol atardı. Bienvenu hem karşı karşıya atar hem kendi yaratır...

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • Daha çok erken yorum yapmak için fakat bana kalırsa sıradan bir topçu, parlayıp parlamayacağını göreceğiz

Lok'tar ogar! Victory or death! It is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental of truths to any warrior of the Horde.

I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command.

From this moment until the end of days I live and die FOR THE HORDE!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pierre Van Hooijdonk
    23 yıl önce açıldı
    Daniel Güiza
    14 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu adamın stilini nianga benzeten birtek benmiyim acaba..çok iyi olacak bu adam,tekniği çok iyi adam geçiyor top saklıyor ..inşallah her hafta üstüne koyar..
  • Geçen hafta bu adamlara sallayanlara sabredin dedik ve şimdi seviniyorlar ligtvler falan alınıyor...

Ziegler'e Santos değil diyenler kaymak gibi kafasına yapıştırdı Bienvenu'nun.

Takımımız sadece bukalemunlara değil, içimizdeki irlandalılara da cevabı veriyor.

Bazı garip tipler var galibiyete sevinmiyor yok efendim stoch oynamıyormuş.Demekki çalışmıyor idmanlara ya da fizik gücü yerinde değil veya hoca bencil futboluna devam ettiği için oynatmıyor Stoch'u?Hocadan daha iyi bilenler var, takımı şu zor dönemde eleştirmeyin hep destekleyin

BU ARADA MAÇTAN ÖNCE YOK ANTEPİ GEÇEMEYİZ BERABERLİK ALSAK İYİDİR DİYENLER ŞİMDİ ÇIKIPDA SEVİNMESİN BURADA SESLENİYORUM ONLARA !!!

BILICA REYİZ AKTI YİNE , ALEX HER ZAMANKİ GİBİ HARİKA , ZIEGLER HARİKA , BIENVENU GÜZEL , CANERDE İYİYDİ , YOBO BİRAZ HATALAR YAPSADA YİNEDE GÜZELDİ , BEKİR REYİZ ORDU MAÇINDAKİNDEN DAHA İYİ OYNADI GÜZELDİ , CRİSTİAN HARİKA , SELÇUK İLK YARI PAS HATALARI YAPSADA İKİNCİ YARI GÜZELDİ , UĞUR 2 - 3 DARBE ALDI VE YORULDUDA AYKUT HOCADA ÇIKARDI , SEMİH İLK YARI İYİ OLMASADA İKİNCİ YARIDA OYUNDAN ÇIKANA KADARKİ SÜREÇTE ÇOK GÜZEL OYNADI

SONUNA KADAR ARKANDAYIZ AZİZ BAŞKAN !!!
  • o nasıl güzel bir kafa vuruşuydu. havada asılı kalıp köşeye harikaydı valla. bu sıkıntılı günlerde ilaç oldu bize
  • Hani bazen forvetler vardır Eto'o, Drogba, Niang gibi bileklerine hakim, ne yapacağını bilen, yırtıcı, hızlı ve bitirici oyuncular. Bienvenu bunların arasına girer rahat rahat çünkü belli ediyor insan kendini.. Artı olarak savunmaya da yardım yaptı şaştım kaldım ve hırslı da golden sonra direk taraftara koştu. Valla artık para çar çur etmiyoruz. Madeni yerinde tespit edip oradan çıkartıyoruz, bunun da baş mimarı Aykut Kocaman'dır.

Orijinalden alıntı: BeFeD

o nasıl güzel bir kafa vuruşuydu. havada asılı kalıp köşeye harikaydı valla. bu sıkıntılı günlerde ilaç oldu bize

Aynen öyle.İnşallah yardırıp atıcağı golleri de izliyeceğiz böyle.Ben çok ümitliyim bu adamdan..
  • yavru niang hatta daha iyisi olacak ileride, inşallah bizim formamız altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

bu adamın stilini nianga benzeten birtek benmiyim acaba..çok iyi olacak bu adam,tekniği çok iyi adam geçiyor top saklıyor ..inşallah her hafta üstüne koyar..

Geçen hafta ben de aynısını yazdım.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.