Şimdi Ara

Henri Bienvenu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Faul yapıldığında isyan eden,paslara yetişemeyince çeşitlere triplere giren,yaşını başını almış ve para için yılda bir kulüp değiştiren Niang'dan sonra daha bir keyif veriyor böyle oyuncuları izlemesi.Daha buraya geleli 2 hafta olmadı ama 1 sene takımda kalan Niang'da bu isteğin 5'te 1'ini bile göremedim.Çok iyi olacak inşallah,Dany'nin duygularıyla oynadığı pozisyon da ayrı güzeldi.

Bu konuda yapılabilecek en iyi yorumlardan birisi. Bienvenu'nün hırslı oluşu bile büyük bir avantaj. Atletik özellikleriyle göze batıyor şu an. Oldukça seri topsuz alanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

quote:

Orijinalden alıntı: Step-Speed

5-6 eksiğimiz var
    defansımız darma duman
    yüreğimiz emre ve gökhanımız yok (2sini de resmen sahada arıyor gözlerim )
    takımda yeniler daha alışamamış
    bazı insanlar bu kadar defansif eksiğe rağmen hala stoch dia diyerek saçmalıyorlar...
    ve bu yıl başımıza gelmeyen kalmamasına rağmen bu adar net ve nokta transfer yapan aykut hocamıza bir kez daha teşekkürler..

Bienvenuya gelirsek zaten antu.com da 1yıldır yazıyordu alınması gereken oyuncular listesinde..
    bienvenu bu arzu ve inançla devam ederse zaten kolay kolay tutulabilecek bir oyuncu değil atletik yapısı itibarı ile...

Aykut hocanın bizim kaderimiz ve fergusonumuz olduğunu iyice anladım bugün, adam yıllardır aradıgımız hoca inşallah çok uzun dönemler sahip çıkar takıma gerçi 3 maç kaybettimi sızlanmalar, 4 üncü maç istifa sesleri çıkacağını varsayarak üzülsemde, genede uzun yıllar kalıcağına inanıyorum.

Ek olarak her fenerbahçeli gibi bende bu sezon kaybettiğimiz oyunculardan yakınmıştım ama farkettimki kayıp değil kazanç sağlamışız, bir tek emenikeye üzülüyorum onun dışında gidenler gitmesi gereken oyuncular olduğunu farkettim.

bende tam tersi emenikenin haddinden fazla pahalı olduğunu ve büyük takım olgusunu kaldıramayacağını düşünuyorum..

bence devre arası veya sezon 1tane daha bienvenu bulunmalı en azında hatta daha iyisi de bulunabilir cuzi bir miktar karşılığı..

• quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

yanlıs dusnuyorsun erenn_34 emenıkeye katılmakla beraber lugano en buyuk kaybımız ben bılıcaya hayla guvenmıyorum yada ne bılıyım lugano ayrı bır adamdıya luciano gıbıydı ıns gerı gelır

Bence abartıyor taraftar lugano defans açısından o kadar iyi değil ağır ve top şişiren bir stoper sadece ruhu ve duran toplarda attığı gollerden ötürü bu kadar sevdik bu adamı, aman aman bir kayıp deği.l bilicaya bende güvenmiyordum ama 2 maçtır futbol dışında tavırlarına bakın gözlerine bakın besbelli eski bilica değil baya baya ciddi profesyonel olmuş bu sene sorumluluk almış serdarda var alternatif,hem gençleşti takım.

Bu sene bu kadro bizi götürür hertürlü, henride beklediğim gibi çıktı 2 forvetimizde sorun çıktımı orada dia da oynar rahat. forvet özellikleri olan bir oyuncu. christian aşmış kendini sorumluluk almış. defansta dökülen santosun yerine lokomotif gibi bir bek gelmiş bence gayet iyi durumdayız nazar değmez inşallah.

• bir bacağı sakatlansa yedeği var adamın..

Orijinalden alıntı: erenn_34

quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

yanlıs dusnuyorsun erenn_34 emenıkeye katılmakla beraber lugano en buyuk kaybımız ben bılıcaya hayla guvenmıyorum yada ne bılıyım lugano ayrı bır adamdıya luciano gıbıydı ıns gerı gelır

Bence abartıyor taraftar lugano defans açısından o kadar iyi değil ağır ve top şişiren bir stoper sadece ruhu ve duran toplarda attığı gollerden ötürü bu kadar sevdik bu adamı, aman aman bir kayıp deği.l bilicaya bende güvenmiyordum ama 2 maçtır futbol dışında tavırlarına bakın gözlerine bakın besbelli eski bilica değil baya baya ciddi profesyonel olmuş bu sene sorumluluk almış serdarda var alternatif,hem gençleşti takım.

Bu sene bu kadro bizi götürür hertürlü, henride beklediğim gibi çıktı 2 forvetimizde sorun çıktımı orada dia da oynar rahat. forvet özellikleri olan bir oyuncu. christian aşmış kendini sorumluluk almış. defansta dökülen santosun yerine lokomotif gibi bir bek gelmiş bence gayet iyi durumdayız nazar değmez inşallah.

Lugano markaj ve pozisyon bilgisi olarak Dünyanın sayılı stoperlerindendir. Zaten Lugano'nun tekniği Silva, Vidic ve Pique demek oluyor.

• Deplasmandaki tribünleri görünce Kadıköy'ü merak etmiş koçum benim

Orijinalden alıntı: Onursry

Yalnız Ziegler ve Yobo ikiside kiralık sene sonu sorun çıkmaz yine inşallah.

Bienvenu'nun tapusu bizde.

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Hani bazen forvetler vardır Eto'o, Drogba, Niang gibi bileklerine hakim, ne yapacağını bilen, yırtıcı, hızlı ve bitirici oyuncular. Bienvenu bunların arasına girer rahat rahat çünkü belli ediyor insan kendini.. Artı olarak savunmaya da yardım yaptı şaştım kaldım ve hırslı da golden sonra direk taraftara koştu. Valla artık para çar çur etmiyoruz. Madeni yerinde tespit edip oradan çıkartıyoruz, bunun da baş mimarı Aykut Kocaman'dır.

• Yazmayim diyorumda abi nerden bulup ckartiyordunuz bu konulari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Yazmayim diyorumda abi nerden bulup ckartiyordunuz bu konulari

Google'da fail tehlikesi olan futbolcu isimlerini aratıyordum işsizlikten bu çıktı.
    Pes 2014 İD: akipa
  • İçimden bir ses Eskişehirde çoşacak diyor ama açıkçası o sese bende inanmıyorum..

Orijinalden alıntı: Infection

Tanımlanamayan uçan zenci

Allah kahretsin beni hemi
  • Futbol bölümünün futbol bilgisini gösteren bir konu. bir gol attı diye , eto,drogba yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.