Şimdi Ara

Henri Bienvenu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Infection

Tanımlanamayan uçan zenci

Suratına bakınca tam bir yavru ayı sevimli panda gibi bişey aslında:) Gülen bi suratı yuarlak böyle
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS
  • bu adam hakkaten iyi mini niang gibi yalnız ziegleri es geçmek olmaz o da ayrı bir harikalar diyarı

Ziegler de çok sağlam . Bu halde bile yenilmezliğimize devam ediyoruz. Nasıl çatlıyorlar varya ..
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • mesela bu konuda yanlış , 1.ci maçtaki yorumlarda yanlış şuan çok çok erken iyi / kötü demek için. beklemek lazım.

Ama şu penaltı olayına takıldım. Bu sene Özellikle Bu sene Haksız böyle uyduruk penaltı yaparak rakiplerin agzına laf verdirtmeyelim.

Ben adam çok başarılı olacak demiyorum ama kumaşını gösterdi. Benim güvenim tam. Ayrıca gol attıktan sonra nası masum masum hareketler yapıp taraftarın yanına gitti valla çok sevdim bu adamı ya. Acayip masum.
  • Eğer her maçta birer gol veya performansını iyi gösterirse ve Özgüvenide tam olursa bence performansıda artar. tabii ilk maçtan asıp kesmek olmaz. o maçıda izledim sanki adam ilk kez futbol oynuyor gibi bi tipi vardi
    bugun ise gol sonrası zıplamalar filan bi acayip sevinmeler gördük işte futbolcu dedigin böyledir dedik bu maçta.
  • Ben geçen maçta demiştim Preko tipinde diye ama yanılcam gibi. Bakalım umarım ilerde daha yararlı olur. Gerçi Antep'de hiç iş yok du diyeceğim ama Guiza da böyle iyi oynamayan takımlara karşı hiçbir şey yapamazdı. En azından Henri bir şeyler yapıor.

Orijinalden alıntı: fbdemir

Yeni Nobremiz olacağını bugün gösterdi

Hocam bence yeni Niang'ımız dersek daha doğru olcak..Niang'dan daha yeteneksiz daha doğrusu daha tecrübesiz bu bir gerçek ama inanılmaz istekli oynuyor adam penaltı alınca bile nasıl sevindi.Golden sonra taraftara gidişi fln zaten harikaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

Hani bazen forvetler vardır Eto'o, Drogba, Niang gibi bileklerine hakim, ne yapacağını bilen, yırtıcı, hızlı ve bitirici oyuncular. Bienvenu bunların arasına girer rahat rahat çünkü belli ediyor insan kendini.. Artı olarak savunmaya da yardım yaptı şaştım kaldım ve hırslı da golden sonra direk taraftara koştu. Valla artık para çar çur etmiyoruz. Madeni yerinde tespit edip oradan çıkartıyoruz, bunun da baş mimarı Aykut Kocaman'dır.

doğru söze ne denir
  • Zieglerde ilk maca gore cok daha iyiydi henri icin cogu kisinin aksine ilk mactada beyenmistim alisinca 11 in degisilmezi olacaktir hep dedim tekrar diyorum semih sadece iyi bir yedektir otesi degil...

Fenerbahçe S.K
  • Faul yapıldığında isyan eden,paslara yetişemeyince çeşitlere triplere giren,yaşını başını almış ve para için yılda bir kulüp değiştiren Niang'dan sonra daha bir keyif veriyor böyle oyuncuları izlemesi.Daha buraya geleli 2 hafta olmadı ama 1 sene takımda kalan Niang'da bu isteğin 5'te 1'ini bile göremedim.Çok iyi olacak inşallah,Dany'nin duygularıyla oynadığı pozisyon da ayrı güzeldi.
  • Vallha Nobre hertürlü atardı, bienvenude ona benzer...niangla eşleştirememin nedeni kanada gelip yada çalım atarak sıfıra inip kaleciyle karşı karşıya kalırsa bir niang derim ama şuan sadece Nobreye benziyor... Nobrede FEnerbahçedeyken pierre niangdan arasında yıllarda en iyi forveti olmuştur..

o nobreye benzetmem bienvenuya büyük övgüdür...

Orijinalden alıntı: EяdiL

quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

Yeni Nobremiz olacağını bugün gösterdi

Hocam bence yeni Niang'ımız dersek daha doğru olcak..Niang'dan daha yeteneksiz daha doğrusu daha tecrübesiz bu bir gerçek ama inanılmaz istekli oynuyor adam penaltı alınca bile nasıl sevindi.Golden sonra taraftara gidişi fln zaten harikaydı

evet videolarda benimde dikkatimi çekti

• 5-6 eksiğimiz var
    defansımız darma duman
    yüreğimiz emre ve gökhanımız yok (2sini de resmen sahada arıyor gözlerim )
    takımda yeniler daha alışamamış
    bazı insanlar bu kadar defansif eksiğe rağmen hala stoch dia diyerek saçmalıyorlar...
    ve bu yıl başımıza gelmeyen kalmamasına rağmen bu adar net ve nokta transfer yapan aykut hocamıza bir kez daha teşekkürler..

Bienvenuya gelirsek zaten antu.com da 1yıldır yazıyordu alınması gereken oyuncular listesinde..
    bienvenu bu arzu ve inançla devam ederse zaten kolay kolay tutulabilecek bir oyuncu değil atletik yapısı itibarı ile...

Orijinalden alıntı: melkor23

Yeni Nobre ne alaka yahu! Nobre dediğin adam Semih'in siyahi versiyonu, nokta pası verirsin ayak, kafa vs. atarsa atar. Nobre ne zaman topu ayağına alıp, çalım atmış, rakibi peşinden koştumuş!?

EPSON TW-550
  • quote:

Orijinalden alıntı: Step-Speed

5-6 eksiğimiz var
    defansımız darma duman
    yüreğimiz emre ve gökhanımız yok (2sini de resmen sahada arıyor gözlerim )
    takımda yeniler daha alışamamış
    bazı insanlar bu kadar defansif eksiğe rağmen hala stoch dia diyerek saçmalıyorlar...
    ve bu yıl başımıza gelmeyen kalmamasına rağmen bu adar net ve nokta transfer yapan aykut hocamıza bir kez daha teşekkürler..

Bienvenuya gelirsek zaten antu.com da 1yıldır yazıyordu alınması gereken oyuncular listesinde..
    bienvenu bu arzu ve inançla devam ederse zaten kolay kolay tutulabilecek bir oyuncu değil atletik yapısı itibarı ile...

Aykut hocanın bizim kaderimiz ve fergusonumuz olduğunu iyice anladım bugün, adam yıllardır aradıgımız hoca inşallah çok uzun dönemler sahip çıkar takıma gerçi 3 maç kaybettimi sızlanmalar, 4 üncü maç istifa sesleri çıkacağını varsayarak üzülsemde, genede uzun yıllar kalıcağına inanıyorum.

Ek olarak her fenerbahçeli gibi bende bu sezon kaybettiğimiz oyunculardan yakınmıştım ama farkettimki kayıp değil kazanç sağlamışız, bir tek emenikeye üzülüyorum onun dışında gidenler gitmesi gereken oyuncular olduğunu farkettim.

• yanlıs dusnuyorsun erenn_34 emenıkeye katılmakla beraber lugano en buyuk kaybımız ben bılıcaya hayla guvenmıyorum yada ne bılıyım lugano ayrı bır adamdıya luciano gıbıydı ıns gerı gelır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.