Bildirim
Hemogram Nedir ACİLL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Basit bir test önemli bişey değil yani -
Hemogram en çok yapılan kan testlerinden birisidir.
Tek bir hastalığın teşhisi için yapılmaz daha çok 20-25 kalem inceleme yapılır (glikoz,aso,rf v.b)
Yani kansızlık var mı,şeker hastalığı var mı,iltihabi bir durum var mı o konularda yardımcı testtir.
İdrarda ne çıktığını biliyormusunuz tam olarak? -
quote:
Orijinalden alıntı: anilxx92
Hemogram en çok yapılan kan testlerinden birisidir.
Tek bir hastalığın teşhisi için yapılmaz daha çok 20-25 kalem inceleme yapılır (glikoz,aso,rf v.b)
Yani kansızlık var mı,şeker hastalığı var mı,iltihabi bir durum var mı o konularda yardımcı testtir.
İdrarda ne çıktığını biliyormusunuz tam olarak?
bilmiyorum1.5 saat sonra testleri almaya gitçez inşallah ciddi birşey yoktur.
-
uppp -
rahat ol bişey olmaz. -
Hemogram kan sayımı aslında kan tahlilide denilebilir. -
Hemogram insanın kendine yakışanı giymesi demektir. -
yav bu internetteki bilgiler lösemi falan diyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PisagorAmca -- 1 Nisan 2011; 23:45:58 > -
Saçmalama arkadaşım ya normal bir kan testi sıkma canını bak biz buradayız. Belki biri sana 1 nisan şakası yapıyor. :) -
ayrıca doktor şu durumda havuza giremez dedi.Acillen hemogram testi yapılmalı dedi -
up
-
test sonuçların çıktıysa yazda yardımcı olalım hem hmogram rutin bir testtir.sonuçlarını yazda bakalım. -
arkadaşım ben hastanede çalışıyorum. hemogram normal bir kan testidir. hormonları veya pıthılaşma zamanını test etmez. en çok yapılan tahlil türüdür. yani sıkıntı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
arkadaşım ben hastanede çalışıyorum. hemogram normal bir kan testidir. hormonları veya pıthılaşma zamanını test etmez. en çok yapılan tahlil türüdür. yani sıkıntı yok.
saol peki bir sorum daha var idrar tahlilimde havuz giremeyeceğim yazdığı için kan testi istediler idrar daki sorun ne olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: PisagorAmca
daha yeni hastaneden geliyorum.Yüzme kursuna gitçektim idrar tahlilinde sorun çıktı.Hastaneye gittik tekrar kan verdik doktor hemogram testi olduğunu söyledi.Korkmaya başladın ciddi bişi diğildir deilmi ?
eee sonuç ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X