Arkadaşlar sağ yanağımda yağ bezesi oluştu....Bu beze yaklaşık bir senedir var ve 2 ay öncesinde biraz büyüdü....
Şimdi sorularım olacak size arkadaşlar; 1)Yağ bezesi denen şey hangi sebep yüzünden çıkar.... 2)kaç çeşit tedavi yöntemleri varr....Tedavi ücreti falan biliyorsanız onuda yazın.... 3)Daha önce kendiiniz bu tür sağlık problemi ile karşılaştınızmı??
al iğne patlat del orayı sık sonra...
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
sakın böyle birşey yapma sivilcemi bu patlatasın benim omuzumda vardı lokal anestezi ile 15 dk da aldılar
quote:
HEEE SONRA ENFEKSİYON KAPSIN SONRA MORLUKLARLA YAŞASIN ARKADAŞ ÖMÜR BOYU
ya benimde kafamın arka kısmında var bikaçtane ...geçen aylarda doktora gittim önemli deil zararsız dedi...ama tekrar gel dedi daha sopnra bende gideyim bi daha bi kontrol ettireyim çünkü kafada ne tür birikinti olursa olsun koruyorum
zararsiz olma ihtimali cok yuksek, kisa sureli bir operas. ile aldirabilirsin. geriye daha sonra kucuk bir iz kalir. baska yerlerinde de cikma ihtimali var. hazir aldirmaya gidecekken baska yerlerini de kontrol et. gitmisken ikisini birden aldirirsin.
İyi huylu ve kötü huylu diye ayrılıyordu sanırım bunlar ve kendi cıkmıstı
Lipom veya lipon adı veriliyor , benim ensemde vardı 3 ay önce ciddi bir operasyonla aldırdım 1.5 saat sürdü , derine işlemiş sanırım ve sinirler oradan geçtiği için local anestezinin etkiside ciddi derecede olmadı diyebilirim , çok acı çektim ... eğer çokkk çoook büyük değilse aldırma sakın , benimki gibi olmaz senin yüzündeki ama yinede dikiş izi kalır yüzünde , bence gerek yok buna ...
arkadaşim Benim amcamin sağ Kolunda wardi Yer degiştiordu bi Yukari aşagiya iniordu
Gitti 30 DK hallettiler..
yani KOKULACAK Bİ ŞEY YOK
walla hoca kolumda nohut tanesi kadar var 4 5 senedir doktora gittim yağ bezesi önemli değil dedi . ancak mutlaka doktora görün ve büyüme yaparsa tehlikelide olabilir. bendemi aldırsam bilmem.
5-6 yıl önce kulağımın arka tarafında çıkmıştı. 2 ay doktor doktor gezdirmişti doktorlar sağolsun. kimisi ufak bir ameliyatla alacağız diyor, kimisi gerek yok diyordu.
tomografi çektiler, kan aldılar,i testler yaptılar. sonunda iğne verdiler 10 kadar. (hepsini kullanmadım) bir süre sonra da (iğneler bitti deyip, doktora gittikten sonra) önemli bir şey yok, ameliyata falan gerek yok deyip gönderdiler.
tomografi çektirecek olursan kendini hazırlayıp gitmende fayda var. ben ilk yapacakları şeyi görünce şok olmuştum kocaman şırrınga, kocaman şişe falan. şırıngayı ne yapacaklar diye düşünrken, koluma soktuları iğneden vücuda sıvı verdiklerini anlayınca rahatlamıştım.
bir de herhangi ters bir durum olma ihtimaline karşılık, imza almışlardır, kendi isteğimle tomografi çektiriyorum, bir şey olması durumunda sorumluluk bana aittir diye.
gelelim masrafına, o zaman bana tomografi dahil, iğnelerle, yol paralarıyla, 200 e maal olmuştur...
quote:
Orjinalden alıntı: efece
quote:
sakın böyle birşey yapma sivilcemi bu patlatasın benim omuzumda vardı lokal anestezi ile 15 dk da aldılar
Arkadaşlar bugün Ümraniye Erdem Hastesine gittim....Bana antibiyotik verdi ve Cuma günü gel dedi....Ücret 400 ve 500YTL dedi doktor sizce fazlamı......
quote:
Orjinalden alıntı: guide
Lipom veya lipon adı veriliyor , benim ensemde vardı 3 ay önce ciddi bir operasyonla aldırdım 1.5 saat sürdü , derine işlemiş sanırım ve sinirler oradan geçtiği için local anestezinin etkiside ciddi derecede olmadı diyebilirim , çok acı çektim ... eğer çokkk çoook büyük değilse aldırma sakın , benimki gibi olmaz senin yüzündeki ama yinede dikiş izi kalır yüzünde , bence gerek yok buna ...
Fındık tanesi kadar var.....
Aynı olay babamın başına da gelmişti. Sağ yanağının alt tarafında bir yağ bezesi oluşmuştu bayaa da büyüktü.Yani senin tabirinle 3-4 fındık kadar vardı.. Babam doktora felan gitmedi. sadece arada bi masaj yapıyordu.. 1- 1.5 sene sonra kendiliğinden kayboldu..
Herhangi bir ağrı sızı vermiyorsa hiç ellettirme. Doktorların da her söylediğine inanma.. Doktorlar kesip biçmeye bayılır. yeterki para gelsin.. mesela benim bademcikler. doktorlara kalsa mutlaka alınması gerekiyordu. almazsak sık sık ateş yapar felan demişti. ama maşallah 20 senedir tikir tikir çalışıyor.
ÖNCE KULAK BURUN BOĞAZCIYA GİT daha sonra orda senin yanağından şırıngayla hücre alcaklar onu patoloji ye göndercekler sonunda bişey çıkmıcak merak etme ama doktora yine git
bugün farkettim boynumun sol tarafında kulağın alt tarafında bişişlik var diğer tarafta yok bu tarafta var yada ben yanlış hissediyom...
quote:
keserler mikrop kapar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme