Bildirim
Kbb rapor verir mi ACİL YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ♦ Prison Break ♦ The Walking Dead ♦ Revolution ♦ Dexter ♦ Breaking Bad ♦ -
Lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ♦ Prison Break ♦ The Walking Dead ♦ Revolution ♦ Dexter ♦ Breaking Bad ♦ -
verse bile saat 4:30 olduğu için o günü etkilemez okula gitmeni öneriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Don Quilote
Nasıl gün içine rapor vermiyor mu? Bu arada cidden hastayım başım ağrıyor yutkunamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: poseidon_TR
quote:
Orijinalden alıntı: Don Quilote
Nasıl gün içine rapor vermiyor mu? Bu arada cidden hastayım başım ağrıyor yutkunamıyorum.
geçmiş olsun randevun sonuç olarak 4:30'da ve rahatsızlığın okula gitmeni engelleyecek bir şey değil rapor gün içini etkileyebilir ama ciddi bir şey olması lazım veya daha önceden alman gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Of Allahım desene sınavdan kaldık. Bu kafayla mıçtım
Rapor verir, alır diğer gün okula verirsin. Sorun olmaz. Ancak mutlaka gittiğin günün raporunu almalısın, sonraki günün değil. _____________________________ 
Furkan Güneş
"İnandığım gibi yaşıyorum" -
38,25 derece ateşim var. Yarına değişiklik olmassa gitmeyi düşünüyorum.
Kusuratina kadar yazmissin
Sizlanacagina ders calis. Yarin matematik sinavim var basim agriyor ama sabahlamayi dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler