Şimdi Ara

Hemeroid ( Basur )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
53.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda hemeroid yani halk dilinde basur ameliyatı geçiren var mı? ameliyat olunmadımı ne gibi olumsuzluklarla karsılasılır ....

• Ameliyat zorunlu değil bildiğim kadarıyla olmazsan derdini çekersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PawnageFactoR

Ameliyat zorunlu değil bildiğim kadarıyla olmazsan derdini çekersin
    yeni yeni olmaya başladı bu bende şuan ağrı falan yok ama ameliyat olmassan ne olur ilerleme durumu ne raddeye gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.ç

yeni yeni olmaya başladı bu bende şuan ağrı falan yok ama ameliyat olmassan ne olur ilerleme durumu ne raddeye gelir

Alıntıları Göster
    ilerlemeden neden ameliyat olmuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

ilerlemeden neden ameliyat olmuyorsun ?

Alıntıları Göster
    hocam korkuyorum acıkcası ve cekıngen oldugumdan dolayı bu imkansız gibi geliyor
  • quote:

hocam korkuyorum acıkcası ve cekıngen oldugumdan dolayı bu imkansız gibi geliyor

Alıntıları Göster
    Eğer çok ilerlememişse ameliyata gerek yok , yediklerine dikkat ederek (lifli yiyecekler yemek,acılı/yağlı yememek), ilaç veya merhem kullanarak kontrol altına alabilirsin. Benim tanıdığım biri ameliyatını da oldu, 2-3 gün sonra işe gidebildi, yani çok sıkıntı yaratan bişey değil. En iyisi bir doktora görünmek. Doktor sana yapman ve yapmaman gereken şeyleri söyler zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lizard_King

Eğer çok ilerlememişse ameliyata gerek yok , yediklerine dikkat ederek (lifli yiyecekler yemek,acılı/yağlı yememek), ilaç veya merhem kullanarak kontrol altına alabilirsin. Benim tanıdığım biri ameliyatını da oldu, 2-3 gün sonra işe gidebildi, yani çok sıkıntı yaratan bişey değil. En iyisi bir doktora görünmek. Doktor sana yapman ve yapmaman gereken şeyleri söyler zaten.

Alıntıları Göster
    tuvaletini tutamıyorsun diye biliyorum ameliyattan sonra ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinüzit :(
    18 yıl önce açıldı
    sinüzit (papatya tedavisi)
    14 yıl önce açıldı
    sinüzit hastalıgının tedavisi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_VeJaR

tuvaletini tutamıyorsun diye biliyorum ameliyattan sonra ?

Alıntıları Göster
    ne gibi ilaç kullanabilirim acaba...
  • quote:

procto glyvenol krem + fitil

ama hemoroidinin iç mi dışmı olduğunu bilmen lazım.

kabızlık varsa kurtulman lazım bu ilaçları kullanman için yoksa pek faydasını göremessin. kuru yememen lazım. özellikle bazı yiyeceklerden hiç tüketmemen lazım (turşu, acı vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

quote:

kabızlık varsa kurtulman lazım bu ilaçları kullanman için yoksa pek faydasını göremessin. kuru yememen lazım. özellikle bazı yiyeceklerden hiç tüketmemen lazım (turşu, acı vs)

Alıntıları Göster
    Kesinlikle ve kesinlikle iyi bir cerrah tarafından ameliyat edilmelisiniz.

Bir yakınım en yakındaki devlet hastanesine gitti. Muayeneden 1 gün sonra hemen ameliyat ettiler. Allahım neydi o. Günlerce kendine gelemedi. Sürekli ağrı, sancı ve dışkısını yapamama sorunu oldu. Çok afedersiniz makat kapanmaya yüz tuttu. Allahın cezası doktor nasıl bir ameliyat yaptıysa artık...

Daha sonra Ankara Kocatepe'de Mevlüt Topbaş isimli doktora götürdük. Sonuç süper. Aslıda direk ona gitmiş olsaydık çok daha çabuk iyileşecekti hastamız. Ama baştan hata yaptığımız için tedavi süreci uzadı. Maddi durum varsa 700 TL muayene parasını verin ve Mevlüt Topbaş yapsın operasyonu. Kesinlikle memnun kalacaksınız. Google'da biraz araştırın isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

quote:

Alıntıları Göster
    arkdaşım biryerlerden okumuşdum bu hemeoridi tetikleyen n önemli şeykötü beslenme ve ve tembellikmiş ben senin yerinde olsam bol bol koşar yürür düm terlemenin birçok deri hastalıklarına iyi geldiği söylenir bol bol yürüyüş yap kahve cola ve baharatlı yiyeceklerden uzak dur derim. kendine bak yani hiç olmassa evde aç bir hoptek yarım saaat felan oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

... hiç olmassa evde aç bir hoptek yarım saaat felan oyna

Adam ağrısından oturamıyor bile belki, sen oyna diyosun yahu!

Bolca lifli gıdalar yemelisin, bunu hayatının bir parçası haline getirmelisin, birkaç günlük yemekten bahsetmiyorum yani.

Acıdan uzak dur. Baharatlardan uzak dur. Koladan kahveden uzak dur. Sulu gıdalar tüket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

... hiç olmassa evde aç bir hoptek yarım saaat felan oyna

Adam ağrısından oturamıyor bile belki, sen oyna diyosun yahu!

Bolca lifli gıdalar yemelisin, bunu hayatının bir parçası haline getirmelisin, birkaç günlük yemekten bahsetmiyorum yani.

Acıdan uzak dur. Baharatlardan uzak dur. Koladan kahveden uzak dur. Sulu gıdalar tüket.

Alıntıları Göster
    şuanda ağrı falan yok ilk başları sanırım bilgiler için teşekkürler.

• bence hekimlerden tavsiye alman senin için daha faydalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5kursun

bence hekimlerden tavsiye alman senin için daha faydalı
    Eğer daha yeni başladıysa eczaneye gidip hemoroid kremi al. Kremi birkaç gün sür. Eğer üç dört gün içinde geçmezse doktora git. Orda hallederler. Ankara'da Mevlüt Topbaş'a ben de gitmiştim. Adam beni bir buçuk dakikada iyileştirdi. Topallayarak girdiğim yerden koşarak çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optiboy -- 19 Şubat 2010; 17:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiboy

Eğer daha yeni başladıysa eczaneye gidip hemoroid kremi al. Kremi birkaç gün sür. Eğer üç dört gün içinde geçmezse doktora git. Orda hallederler. Ankara'da Mevlüt Topbaş'a ben de gitmiştim. Adam beni bir buçuk dakikada iyileştirdi. Topallayarak girdiğim yerden koşarak çıktım

Ne yaptığını sormaya korkuyorum
  • quote:

quote:

İstersen sor ama ben de bilmiyorum ki ne yaptığını.

• quote:

quote:

quote:

İstersen sor ama ben de bilmiyorum ki ne yaptığını.

Alıntıları Göster
    Oha adam tecavüzün kitabını yazmış olmayasın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Oha adam tecavüzün kitabını yazmış olmayasın :D

Alıntıları Göster
    esasen sindirim sistemi bozukluğudur hemoroid yediklerine içtiklerine dikkat edersen vücut kendini tamir eder. Bilmiyorum duydun mu ama idasil diye doğal destekçi bir hap çıkmış araştırırsan güzel şeyler duydum. geçmiş olsun. ameliyat hep son çare olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idasil

esasen sindirim sistemi bozukluğudur hemoroid yediklerine içtiklerine dikkat edersen vücut kendini tamir eder. Bilmiyorum duydun mu ama idasil diye doğal destekçi bir hap çıkmış araştırırsan güzel şeyler duydum. geçmiş olsun. ameliyat hep son çare olmalıdır.

Alıntıları Göster
    benım hala oğlu amelıyat oldu 2. gün taburcu oldu okadar buyultulecek bişey yok bende allah kımsenın basına vermesın.
    ınsanımız bıraz tedirgin oluyor ama hekımlerımınz bu konuda çok tecrubelı muaneye felan geldıgınde hanı senın poponamı kaldık gıbı bakıyorlar hani açaçaçaaç demıyorlar o bakımdan amelıyatını oluyorsun 2.gun taburcusun ve 4km yol yuruyerek eve geldik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agasar_ts61 -- 6 Nisan 2010; 12:16:59 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.