Şimdi Ara

Hemeroid ( Basur ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
53.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

patlıcan tedavisini suan uyguluyorum:) sonuclarını bildirirm:)

önlerden
  • Arkadaşlar bende basur bebeklıkten beri varmış. Bebekken de 3 gunde bir dışkılarmışım ama 5-10 yaşları arasında hıç sıkıntı yaşamadım. 11 12 yaşlarında kotu beslenmemden dolayı kabızlık cektım. Suan sadece 15 yasındayım ama basurdan sıkıntı çektiğimi düşünüyorum. Doktora gittim bişi yok tamamen psikolojik dedi. Vazelinle falan muayene de etti, utanmak olmaz boyle seylerde. Tuvaletten sonra peçeteyle silerken ufak bişiler hissediyorum ve krem kulllanırken de makat deliğinin biraz kapandıgını hıssedıyorum. Bu makatın dogal yapısı mıdır sizce? Son gunlerde biraz taktım bu duruma sıkıntı yaratıyor. Yardım ederseniz çok sevinicem
  • quote:

beklemedeyiz...
  • Bir leğen benzeri kaba sıcak su koyup oturun içine en iyi tedavi yöntemi bu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: norveçliasosyal

Bir leğen benzeri kaba sıcak su koyup oturun içine en iyi tedavi yöntemi bu .

Tedavi değil, ağrıları azaltmak için.
  • quote:

ben de şu an uygulamadayım. 2. günü. geçen yıllarda 2-3 kez sorun çözüldü. Yalnız yılda bir kez tekrar etmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

quote:

ben de şu an uygulamadayım. 2. günü. geçen yıllarda 2-3 kez sorun çözüldü. Yalnız yılda bir kez tekrar etmek gerekiyor.

sonucu bekliyoruz.
  • arkadaşlar benım kişisel görusum işe yaraadıgı tarafta. yanı başlangıc sevıyesınd olmasına ragmen bıartısını göremedım. üstteki arkadaşlardan görerek bi anestol sürdüm dış bölgeye . iç kısmada bir tane basur fitili attım. kasınma benzerı ayaga kalkerken cekme falan 30 dkda kayboldu suan ok rahatım.

anestol ve basur fitili 2sini deneyın bırakın patlıcanı falan .
  • Öncelikle bu konuda sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun.Allah şifa versin.Bu konuda tedavi ile ilgili birşeyden bahsetmek istiyorum.Önceki çalıştığım ofisteki arkadaşımda hemeroid problemi vardı kendisi bu konuda bayağı muzdarip.Doktora göründü amaliyat vs. dediler güvenemedi.Daha öncesinde de bir sürü merhem değişik tedavi yöntemleri denedim diyordu.Bazıları biraz iyi gelmiş ama çok fark etmemiş.Geçen bir görüştük konu açıldı da şöye birşeyden bahsediyor:
    Almanya da bir doktor varmış adı VON JAN HUBER.Aynı zamanda da bitkisel tedavi konusunda da bizim maranki hoca gibi kendini eğitmiş.Ameliyat olmak istemeyenler için bitkisel bir tedavi yöntemi bulmuş.Tedavisi arkadaşın dediğine göre ilk 1 haftada çok etkili olmuş.Sonrasında da tamamen çözülmüş.
    Bu doktor bu konuyla ilgili bir kitap yazmış dünyada satışı yapılıyor.Kitabın türkçeye çevirisi yapılmış.Yalnız kitap içeriği sebebiyle e-kitap modülünde video falan içerdiğinden sanırım.Arkadaşım bu kitap sayesinde bu tedaviyle tanışmış.Ben arkadaşımdan e-kitabı istedim kurmaya çalıştım bilgisayarıma içeriğine bakmak için fakat açılmadı.Sebebi e-kitabı tek indirmelik ıp şifreli biçimde yapmış olmaları.yani tek bilgisayara inebiliyor.Ayrıca telif,ceza vs. gibi sorunlar da var.Bu yüzden mecburen kendi sitesinden indirmek gerekiyor.
    Son olarak şunları söyleyeyim dediğine göre kitap içerisinde nasıl beslenmeli,patenti alınmış 3 günde etkiyen özel bitkisel formül,tekrardan basur oluşmaması için yapılması gerekenler vs. gibi yöntemler ve bunların programı anlatılıyormuş.Bir gözatın derim.Kitap ücretli onu da söyleyeyim amaeczanelerden alınan bugüne kadarki merhem,tedavi parası vs. düşündüğünüzde ilaç parası vs. düşünüldüğünde buna değer diye düşünüyorum.Hepinize allah şifa versin.İndirme linki şudur dostlar:
    <<<<<www.basuraneiyigelir.org>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 9 Ocak 2015; 20:45:19 >

• Hocam altin çilek denen bir bitki ilaçmış sanırsam bu rahatsızlığa.Sakarya bölgesine yakınsanız bol miktarda bulabilirsiniz.Sakaryadan bir komşumuz vermişti bunu yutunca insan basur olmazmış.Çok da faydalıymış basura.Buyrun resmi:

Hemeroid ( Basur )
    Pencere kenarında biraz bekletip kızarınca yutuluyormuş.Bir deneyin derim en azından bağırsak,mide ve sindirim yollarınızı düzene sokabilir.Tabi öncelikle bir doktora başvurun.Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkiye Cumhuriyeti -- 22 Temmuz 2014; 17:45:44 >

• Hemoroid basur hakkında herşey bu sitede (İNCELE)
  • Hemoroide elma sirkesinin ve hindistan cevizinin yağının iyi geldiğini duymuştum burada yazıyor okuyabilirsiniz
    bilgibahcem.blogspot.com.tr
    Basur (Hemoroid) Rahatsızlığı ve Bitkisel Tedavi
    http://bilgibahcem.blogspot.com.tr/2015/01/basur-hemoroid-rahatszlg-ve-bitkisel.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasannn17 -- 6 Ocak 2015; 2:16:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: y.ç

hocam korkuyorum acıkcası ve cekıngen oldugumdan dolayı bu imkansız gibi geliyor

gorsellere basur yaz resimlere bak doktora depar atcaksin direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var kanamalı dış basur ağrı yok sadece dışkılamada sorun oluyo kovaya sıcak su doldurun sıcak su üstüne oturun iyi geliyor. Ben her duşa girdiğimde bunu yapıyorum 2 aydır rahatım bazen tamamen iyileşti galiba diyorum ama çiğköfte yiyince ben burdayım diyo :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatma Ekibi
  • Mevlüt topbaş ın güncel operayon ücretini bilen var mı?

• AMELİYATSIZ HEMOROİD (BASUR) TEDAVİSİ !
    link.tl
    Link.TL
    http://link.tl/Hr9e
  • önce daflon tablet kullandım.

faydasını görmedim ama kutu bitinceye kadar içmeye devam edeceğim.

ağrı kesici ile ayakta duruyordum.

Memethol spreyi 95 tl'ye aldım ama 300 tl de olsa alınır.

ilk kullanışımda bir şey fark etmedi.

2. kullanışımda sanki biraz ağrıda azalma oldu.

3. gün ise o korkunç acılardan kurtuldum ve ağrı kesicisiz bir gün geçirdim.

bugün ağrı kesicisiz 4. günüm.

tabii sprey bitene kadar devam.

bu arada sülük ve hacamat tedavisi de yaptırdım ayvalık'ta. yani ...ümden kan aldılar resmen.

ingiliz tuzu ve baticonlu sıcak suya da oturuyorum her gün.

eti kestim tamamen iyileşinceye kadar.

her gün 1 limon suyuna o kadar zeytinyağı karıştırıp içiyorum.

aman kabız olmayın.

zeytinyağı içinde bekletilmiş kuru kayısıdan her gün yarım adet yiyordum yıllardır.

1 ay önce bunu kestiğim için kabız ve müteakiben basur oldum.

basur, kabız olmamı bu zeytinyağlı kuru kayısıyı bırakmama bağlıyorum.

kuşburnu marmelatı da yiyorum basura karşı.

21 gün boyunca 3 öğün salata, ekmek, sebze yiyecekmişim, öyle dedi hacamatçı ve sülükçü selman amca. hoş bir adam. klasik muhafazakâr bir yapıya sahip, saygı duyarım... da benim dindar biri olduğumu nerden çıksrdın da "abdestin var mı, istersen hacamattan önce bir abdest tazele" gibi din tandanslı söylemlerde bulunuyorsun selim amca.

Belki benim o taraklarda bezim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviufuklar -- 10 Mart 2018; 12:32:44 >

• Baslangic ve 2. Seviye basurum var daha oncesinde duzensiz olarak sari kantaron yagi, zeytinyagi sururdum rahatlatirdi bir muddet. Hemoclin jel aldim iyi ediceyine daha kotu oldu. Size tavsiyem bu işte bitkisel tedavi yontemlerine yonelin binlerce yildir insanlar basur oluyor bu topraklarda illaki bir cozum bulunmustur bu sure icerisinde. Sari kantaron ve zeytinyagi bile 40 liralik jelden daha cok fayda ediyorsa birsey demiyorum artik.

• Arkadaslar ic hemo durumunda donem donem surekli sanki buyuk tuvaletin varmis gibi ve ikinma ile cikarma istegi ama birsey cikmamasi durumu oluyormu sizdede.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.