Şimdi Ara

Hemeroid ( Basur ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
53.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi ot var cidden çok etkili eğer kanaman dalan oluyorsa böyle çok ilerlediyse çobançantası die bi ot bitki var çay gibi günde 2 defa iç farkı inanılmaz fark edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu meredin şifacısı Mevlüt Topbaş Ocak ayının 4 'de gittim 6 ay süre geçti eskisinden çok iyiyim.Az bir şey var ama oda benden kaynaklı(tuvalet alışkanlığı) 2500 küsür liraydı o zaman şimdi ne kadar bilmiyorum.
  • Ot mot ne varsa kullandım fakat hiç birisinin faydası olmadı...
    Benim hemoroidim gibi sizinki de ilerlemiş ise maalesef ameliyat yolu gözüküyor...
    Ameliyatla da kurtulamıyorsunuz. Yediğinize içtiğinize dikkat edeceksiniz. Ameliyat sonrası diyebileceğim şey "hemoroid banyosu ve hemoroid yastığı" çok önemli ve sıvı gıdalar tüketin. ıkınmayın, kabız olmayın yoksa başa dönersiniz.

Aşağıda videoları var.
    HEMOROİD BANYOSU
    HEMOROİD YASTIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 21 Ocak 2020; 22:9:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Ot mot ne varsa kullandım fakat hiç birisinin faydası olmadı...
    Benim hemoroidim gibi sizinki de ilerlemiş ise maalesef ameliyat yolu gözüküyor...
    Ameliyatla da kurtulamıyorsunuz. Yediğinize içtiğinize dikkat edeceksiniz. Ameliyat sonrası diyebileceğim şey "hemoroid banyosu ve hemoroid yastığı" çok önemli ve sıvı gıdalar tüketin. ıkınmayın, kabız olmayın yoksa başa dönersiniz.

Aşağıda videoları var.
    HEMOROİD BANYOSU
    HEMOROİD YASTIĞI
    Bende pazartesi günü gittim 8 yıl aradan sonra nüksetti bu lanet.Bir meme şişti ağrıdan günde 3 ağrı kesici hap atıyodum geçmiyordu.Doktora gittim genel cerrahi hemen orda uyuşturucu iğne yapıp o şişen memeyi kesti neşterle pıhtılaşan kanı temizledi.Rahatladım.2 krem 1 tanede hap verdi.Tuvalete çıkınca acıyor az kestidiği yer sonuçta dikiş atılmadı ama 1 haftaya düzelir inş.

Ömür hayatımda kırık ,çıkık,kas yırtılması her ağrıyı yaşadım ama en felaket olanı ve en çaresiz olduğum acı bu oldu hemoroid düşmanımın başına gelmesin böyle bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bende pazartesi günü gittim 8 yıl aradan sonra nüksetti bu lanet.Bir meme şişti ağrıdan günde 3 ağrı kesici hap atıyodum geçmiyordu.Doktora gittim genel cerrahi hemen orda uyuşturucu iğne yapıp o şişen memeyi kesti neşterle pıhtılaşan kanı temizledi.Rahatladım.2 krem 1 tanede hap verdi.Tuvalete çıkınca acıyor az kestidiği yer sonuçta dikiş atılmadı ama 1 haftaya düzelir inş.

Ömür hayatımda kırık ,çıkık,kas yırtılması her ağrıyı yaşadım ama en felaket olanı ve en çaresiz olduğum acı bu oldu hemoroid düşmanımın başına gelmesin böyle bişey.

Alıntıları Göster
    bir hafta içinde o dayanılmaz ağrılar geçiyor. Bir an umutsuzluğa kapılmıştım ancak geçiyor. Çok geçmiş olsun. hemoroid yastığı ve sıcak su uygulamasını yapın. Ayrıca öğlen ve akşam yemeklerinden sonra 1 çorba kaşığı zeytinyağı iyi işe yarıyor.

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Sıcak su olayını sabah akşam tuvalete çıksamda çıkmasamda yapıyorum.Hemen ardında kremleri sürüyorum.Doğal zeytin ve zeytin yağı yiyorum sürekli boşuna cennet meyvesi demiyorlar zeytin için çok faydası oldu.İnş dediğiniz gibi ağrı tamamen gider 1 hafta içinde çünkü mercimem çorbası içmekten bıktımSadece bu çorbayı seviyorum.Yarından sonra nohut ve fasülyeye geçicem bakalım karnım doymuyor çünkü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Teşekkür ederim.Sıcak su olayını sabah akşam tuvalete çıksamda çıkmasamda yapıyorum.Hemen ardında kremleri sürüyorum.Doğal zeytin ve zeytin yağı yiyorum sürekli boşuna cennet meyvesi demiyorlar zeytin için çok faydası oldu.İnş dediğiniz gibi ağrı tamamen gider 1 hafta içinde çünkü mercimem çorbası içmekten bıktımSadece bu çorbayı seviyorum.Yarından sonra nohut ve fasülyeye geçicem bakalım karnım doymuyor çünkü
    özel mesaj yoluyla size mesaj attım hocam.
    tekrar geçmiş olsun.

• Merhaba,
    Arkadaşlar, aktardan bir parça 'şap' alalım ve az bir miktar suda eritelim.
    Malum bölgeye pamukla sürelim veya orada biraz bekletelim pamuğu.
    Eksik bize, isabet varsa Allah'ın rahmeti sayesinde.
    Saygılar...

• Merhaba forumdaşlarım,

Ben de bu lanet şeyden var. Doktora gittiğimde 3 ile 4. evre arasında olduğunu öğrendim. Boğumlama tekniği ile %70 geçme ihtimali olduğunu söyledi. Yaklaşık 4 defa bu lastiklerden hemoroidin olduğu bölgeye operasyon uyguladı ama bir türlü içten gelen kanama geçmedi. Sanki içeride bir rahatlamam oluyor ama çok çok az. Bu arada hem iç hemoroid var hem de dış hemoroid. Bu düğümler iç hemoroid'e uygulanıyor. Dıştakiler hala olduğu yerde duruyor. Doktor ben dıştakilere dokunmam diyor. Ben de sorunumun dış hemoroidlerde olduğunu düşünüyorum. Bu süre zarfında ben doktora kanamadan bahsettiğimde olur böyle şeyler gibisinden bir tepki veriyor. Çözüm önerileri tvlerde verilen oturma banyosu vs. Başka bir şey demiyor adam. En son artık öyle bir seviyeye geldi ki bu kanama olayı oturduğum yerdeki minder komple kan içindeydi. Ne yapsam bilemedim doktor mu değiştirsem.

Ağrımı

daflon sabah tok karına 2 adet

kudret narı yağı sabah - akşam yemekten 1-2 saat önce bir yemek kaşığı

immu-nat momoroid sabah - akşam yemekten 1-2 saat önce bir kendi kaşığı

berkap civan perçemi sabah - akşam yemekten 1-2 saat 1 tablet

dindirdim en azından. Dış bölge için coupon naturel krem ile iç bölgeye anüsten uygulanan procto glyvenol kremim var. Şu an en azından yukarıda anlattığım olaydaki gibi dışarı veren bir seviyede olmasa da bir kanama kaldı o da içten geliyor. Hemoroidleri hiçbir şekilde ufaltamadım olmuyor. Oturma banyosu yaptım onda da ıkınma pozisyonunda kaldığımdan ve hemoroid parçaları dışarı doğru hareket ederek kanama başlattı. Ben de iyileşeceğini düşünerek kana rağmen oturmaya devam edince sonrasında feci bir halsizlik oluştu ondan sonra bu oturma banyosunu bırakmak zorunda kaldım. Kanama olmadığı tek zaman var o da tuvalette su akışkanlığı seviyesinde ishal olmam lazım. Yediklerime de dikkat ediyorum. Alkol baharatlı bir şey zaten yok. Anlamadım komple protein alımını mı durdurayim ne yapayim? Sabah 4 yumurtam sindirime iyi gelecek kayısı gibi meyvelerim var. akşam 100gr civarında tavuk ya da kırmızım etim, yanında mutlaka bir sebzem ve yoğurdum var. Öğlen de lifalif tarzı yulaflı şeyler ile biraz da kuruyemiş (ceviz) yiyorum. İçeride öyle bir şişme var ki normal bir insanın serçe parmağı kalınlığında bir dışkım var. Su da çok önemli tabii bunu atlatmak için ama vücudum suyu içeride tutamıyor anında idrar olarak dışarı atıyorum. İstediğim kadar su içeyim bir işe de yaramıyor gibi sanki. Çözemedim forumdaşlar ne yapsam. Benim gibi 3. hatta 4. evrede iç hemoroidleri olan ve bu lanet şeyden kurtulan varsa yardım ederse çok makbule geçer. Memethol spreyi denemedim onu mu denesem acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Temmuz 2020; 11:16:26 >

• Sorunumu çözdüm arkadaşlar. Lifli meyve ve sebzelerinizi bir tık arttırın. Bana en iyi gelen şey lifli meyve(isterseniz sebzede aynı etkiyi yapar ama meyve ile yapılması daha kolay. Lifli meyve derken kayısı erik armut sayılabilir) ile beraber sıcak içecek oldu. Komposto falan da denedim ama onlar hiç böyle bir etki yapmadı. Tavsiye ederim. Özellikle protein ağırlıklı beslendiğiniz öğünün hemen üstüne meyve ve sıcak içecek(ben az demli çay kullanıyorum. Çay tiryakisi olduğumdan) tüketin. Farkı göreceksiniz. 3-4 seviye arası hemeroid'e sahip bana bile çok iyi geldi.

Yukarıda yazdığım krem vs artık hiçbirini kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 8 Ağustos 2020; 15:23:38 >
  • selamlar arkadaşlar karadut suyu icin marketler de Tamek veya makam marka satılıyor çok iyi geliyor ben N11 den makam marka alıyorum. Ağrı sızı başladığın da 3 veya 4 bardak içiyorum 2. Gun cok rahatlatıyor

• napti da ban yedi acaba

• arkadaşlar bende büyük abdest problemi yaşayan birisiydim, peygamberimizin s.a.v. bir sünnetini uyguladım şu şekilde, yemekten yarım saat öncesine kadar abur cubur meyve vs. yemeyi bırakın, yemeği yarım öğün veya biraz fazlası yeyin kesinlikle tıka basa yemeyin, yemekle beraber sıvı tüketmeyin eğer çok hararet olursa yarım bardak su alabilirsiniz, yemekten sonra en az 2 saat yarım bardak su haricinde hiçbir şey tüketmeyin (özellikle çay meyve suyu vb.), 2 saat geçince dilediğiniz kadar sıvı alabilirsiniz, bu süre içerisinde ciddi anlamda su ihtiyacı duyacaksınız çay kahve alışkanlığı olupta su içmeyen arkadaşlar şu içtiklerini görecekler, bu da özellikle sindirim sisteminde pozitif etki yaratacak, başlarda çok zorlanacaksınız ama sabrederseniz sindirim sisteminden tutun şekeriniz açlık krizlerinizin önüne geçeceksiniz, ben devamlı oturarak çalışan biri olduğum için özellikle çikolata bisküvi vb. ürünleri fazlasıyla tüketiyordum, yemekten sonra kriz şeklinde çay çikolata vb. tekrar yeme isteği oluyordu şuan bunlardan eser kalmadı bazen saat 4 civarında çikolata isteği geliyor ama sabretmeye çalışıyorum, bu uygulamadan sonra hayatımda anlamsız yiyeceklere karşı pek bi ilgi de kalmadı, yaklaşık 5-6 aydır ciddi anlamda uygulamaya gayret ediyorum, bu teknikle ciddi anlamda sıhhat buldum, şiddetle tavsiye ederim, denemekten zarar gelmez değilmi ;)

• Hala kabızlık ve bundan dolayı hemoroid sıkıntısı çekiyorsanız için sirkeli lahana turşusunu bağırsaklarınız düzgün çalışsın.
    Sorun bağırsakların tembelleşmesi, yararlı bakterilerin azalması veya yok olması nedeniyle kabızlık ve basur oluşuyor.
    Doğal sirkeli turşu suyu için hatta kendiniz yapın. Lahana turşusu olursa daha etkili olur.
    Şişkinlikler inince mutlaka deneyin.
    Bu dediğim herkese yayın.
    Millet rahat rahat acı da yesin, hamur işi de yesin.
    Sağlıkla ve afiyetle kalın.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkopost@gmail.com -- 2 Şubat 2021; 2:28:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.