Şimdi Ara

Helldivers II | PS5 | ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
22
Favori
19.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bu oyuna team deathmatch gibi mod ekleseler daha iyi olmazmıydı ya, böcek ve robota mı sıkılıyor sabah akşam? Elim gidiyor almaya ama hala ikna olamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coop sevmem ama bu kadar yoruma karşılık dayanamayıp deneyim dedim. 1 saat takılıp iade ettim. Güzel görünüyor ama dediğim gibi benlik değil. Ayrıca oyuna bir kere girebildim ondan sonra 4-5 kere denedim her defasında server dolu diyerek bekletti saldım. Buna rağmen oyun kötü diyemem. Coop seven alsın oynasın. Server sorunu yüzünden de adamlardan puan kırmıyorum bu kadar tutacağını tahmin etmemişler. İlla çözülür artık bu kadar popüler olmuşken.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt

Öyle bir iade imkanı var mı ?

Sanırım pc de 1 veya 3 saat ama oyunu almadan önce bu tür coop oyunları oynayıp sevdiğinizi bilmeniz gerekir aksi halde oyun sarmaz bana kalırsa eğlenceli bir oyun olmuş hele ki güzel bir squad kurulursa kendi aramızda bir süre tadından yenmez en azından beni rise of the ronin e kadar idare etsin diye aldım 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam pvp lik bir oyun değil . böcek robot evet fakat zorlaşma seviyesi yükseldikçe taktik belirlenmesi ve doğru teçhizat ile gidilmesi gerekiyor

robotlu yerde zor ayarda bölümü bitirme garantisi yüzde 50 nin altında şuan :)

Ayrıca devamlı içerik gelecek biraz zaman gerekli şuan aşırı talepten bir server sorunu var oda çözülürü

eğer ekibin varsa tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 19 Şubat 2024; 23:39:58 >
    Çok enteresan şeyler oluyor çok bendede karşılaştığım olay bugün yanımdaki adama benim kurduğum silah vatan haini gibi hedef aldı böcekleri bıraktı takım arkadaşlarımı düşman belledi ama nasıl vuruyor adamlar bezdi oyundan çıktı enson benide vurdu oyun motoruda Bi acayip herşey olabiliyor bu oyunda

Asus tuf gaming b650m-e wifi
    Asus tuf gaming LCI 2 240 mm
    Corsair iCUE 3000D airflow rgb
  • Beyler oyunun oynama süresi ne kadar bir süresi var mı ya da oyunun sonu var mı? Yoksa hiç bitmeyen bir şey mi sürekli gelişiyor musun? Ona göre alacağız.

Orijinalden alıntı: cekto

Çok enteresan şeyler oluyor çok bendede karşılaştığım olay bugün yanımdaki adama benim kurduğum silah vatan haini gibi hedef aldı böcekleri bıraktı takım arkadaşlarımı düşman belledi ama nasıl vuruyor adamlar bezdi oyundan çıktı enson benide vurdu oyun motoruda Bi acayip herşey olabiliyor bu oyunda
    Hocam o silahlar böcek neredeyse oraya ateş edecek şekilde tasarlanıyor. Sizin o varken nerede durduğunuza dikkat etmeniz lazım. Yoksa öldürmese bile en iyi ihtimalle 20 metre öteye uçuruyor özellikle daha ağır olanları daha tehlikeli. Etrafınızda veya arkanızda böcek varsa geçmiş olsun.

• Darkmessenger D kullanıcısına yanıt
    Şu haliyle oyuna iyi bir senaryo koysalardı oyun tarihe geçerdi... Benim gibi single oyunculara pek hitap etmiyor

hocam oyunun sonu yok

oyuna devamlı güncelleme gelecek , şuan aşırı talepten bir server sorunu var buğün bir güncelleme gelecek olması gerek

Oyundan zevk almak için bence

-her zaman bir araya gelinmese de bir ekip olmalı ve bu tarz oyunlar o gün doyum noktasına gelince bırakılmalı çünkü oyunun sonu olmayacak güncelleme geldikçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 20 Şubat 2024; 9:38:48 >

Bu ne ya Helldivers II | PS5 | ANA KONU  Kafayla karşılamış böcük

HELLDIVERS 2 - Best Helldivers Clips & Gameplay - Episode #1 of our best Helldivers highlights and Helldivers funny moments! ➡️ Got Helldivers funny moments or other Helldivers clips? Submit it here for a chance to be featured: https://forms.gle/4k9RjeC5Y5DYiGpeA ABOUT TOP FPS PLAYS: Top FPS Plays is a community where gamers/content creators can record and share their best gameplay moments using our platform. We're not a simple platform for reposting pre-existing content, but we're a creator of original videos through the use of informative commentary and transformative visually engaging edits Our videos are hosted by Dom (me) who brings you insightful visual and audio explanations of what is happening in each clip. The host Dom is brought to live using a unique 3D model. This time intensive process involves a rigged model in Blender which I animate by recording real-life video of myself before importing into mocap software and using those animations in our videos. This makes our channel and process cutting edge and truly unique! #helldivers2 #helldivers
    https://www.youtube.com/watch?v=eYCxHDPArKw

Hikayesi var ama single degil genel anlatiyo oyun ilki gibi co-op ustune insa edilmis single gelmez oyuna co-op seviyorsan ve oynayacak birileri varsa keyifli oyun

Asus tuf gaming b650m-e wifi
    Asus tuf gaming LCI 2 240 mm
    Corsair iCUE 3000D airflow rgb
  • İsseMiyake kullanıcısına yanıt

Yaalan söylüyorsun oyundan cıkmadigin gibi benide surukledin bu demokrasi getirecez ayagina bu batakliga 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

gösterdiğiniz yerde herhangi bir gezegen yok ki

Helldivers II | PS5 | ANA KONU
    Helldivers II | PS5 | ANA KONUıgn
    Helldivers 2 Devs to Begin Rolling Out Updates to Fix the 'Most Serious Issues' on PS5 and PC Tomorrow - IGN
    https://www.ign.com/articles/helldivers-2-devs-to-begin-rolling-out-updates-to-fix-the-most-serious-issues-on-ps5-and-pc-tomorrow
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.